Bruk tidenbedre

807 views

Published on

Det er mye av det meste, men ikke tid.
Bruk 4 minutt og få 7 enkle teknikker for å bli mer produktiv.

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
807
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
307
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bruk tidenbedre

 1. 1. BLI MER PRODUKTIV, SPAR TID OG BRUK DEN SMART Vi har alle ulike behov og grunner til å at vi ønsker å være mer produktive. Den største motivasjonen for de fleste er at de ønsker å spare tid slik at de kan gjøre noe de synes er mer gøy. Hos Moementum lærer du ikke bare om salg, du vil også få input på andre områder av din hverdag. Derfor har vi her listet opp 7 punkter som du kan bruke for å spare tid. Målet er å kunne få nok tid slik at du kan gjøre de tingene som gir deg energi og motivasjon i hverdagen. Også om det er å ikke gjøre noe som helst – selv om dette er noe vi sterkt anbefaler mot. Vi synes du heller skal bruke den på Momenttrening. Yo u m a y d e l a y , b u t t i m e w i l l n o t . www.moementum.no
 2. 2. # 1 STÅ OPP LITT TIDLIGERE Vi vet at det høres helt forferdelig ut, men dersom du bestemmer deg for å stå opp bare 15-20 minutter tidligere hver dag vil du få ekstra tid til å planlegge dagen din, trene, eller rett og slett få en litt mykere og mindre stressende start på dagen.
 3. 3. # 2 PLANLEGG DAGEN DIN Det hjelper å planlegge hva du ønsker å oppnå med dagen i dag – hver dag. På denne måten kan du fokusere på hva som er viktig og hva som er mindre viktig. Men husk, du må være realistisk når du planlegger.
 4. 4. # 3 NOTÉR VIKTIGE TING men også de mindre viktige tingene. Faktum er at når du noterer ned noe, så er det mindre sannsynlig at du glemmer det. I tillegg kan du være produktiv, da det å notere ned noe gjørt at du kan fokusere på det du holdt på med i utgangspunktet.
 5. 5. # 4 UNNGÅ TIDSTYVER TV, Internett og småprat er veldig gøy og hyggelig, men du bør kanskje ta en runde med deg selv om du bruker for mye tid på det. Gi deg selv en liten detox her, og se hvor mye ekstra tid du faktisk får til rådighet.
 6. 6. # 5 SLUTT MED MULTITASKING Multitasking er en myte, en illusjon. Faktisk er det løgn. Du gjør oppgavene bedre dersom du gjør de en og en, og ikke alle på en gang. Så stol på studiene som viser at vi er 54 % mer effektive dersom vi IKKE multitasker.
 7. 7. # 6 FOKUSÉR OG UNNGÅ DISTAKSJONER Teknologi er fantastisk, men det kan også være en distraksjon. Når du jobber med noe på PC’en, lukk alle påminnelser og andre programmer du ikke trenger. Jo mindre distrahert du blir, jo mer produktiv blir du.
 8. 8. # 7 SETT REALISTISKE TIDSFRISTER Når du planlegger må du sette deg realistiske tidsfrister. Hvis ikke, kommer du til å ende opp med å alltid trenge mer tid. Og det fører ikke til noe annet enn frustrasjon.
 9. 9. Moementum ble etablert av personer som så at vanlig kursing innenfor salg ikke lenger er godt nok for å skape en varig endring. For å virkelig bli god i noe må man jobbe og trene kontinuerlig. Siden salg er en ferdighet, og ferdigheter kan trenes, mener Moementum at salgsferdigheter kan trenes på samme måte som en muskel; jo oftere du bruker den, jo mer trent blir den. En slik utvikling krever tilgjengelighet og regelmessighet. Så, for de som ikke er fornøyd med et kurs over 2-3 dager, anbefaler vi heller å trene når behovet er der. Dette skaper en unik motivasjon og engasjement blant deltakerne. Du trener på det som passer individet, ikke hva en forhåndsdefinert gruppe trenger. En slik tankegang er unik innenfor salgsopplæring. Vi mener at salgsferdigheter handler om individuell utvikling og erfaring, ikke om raske løsninger. Disse aspektene reflekteres i hele vår organisasjon, og vi ønsker å hjelpe alle som jobber innenfor salg. Det er den følelsen som inspirerer oss til å gi deg tips og verktøy uanhegig av kundeforhold, og vi håper du blir inspirert og får god nytte av tipsene. Vår visjon, din fremtid. www.moementum.no
 10. 10. www.moementum.no

×