Windows Phone 8

1,001 views

Published on

Miika Kelamo: Windows Phone 8

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,001
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
428
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Windows Phone 8

 1. 1. Miika KelamoTechnical Sales Manager - Windows Devices28.5.2013 KeilarantaWindows Phone 8 Miika
 2. 2. Nokian koko Windows Phone 8 -portfolioTulossa Suomeen…Lumia 720 Lumia 820 Lumia 920 Lumia 620 Lumia 520
 3. 3. Yrityssovellukset jayritystoimintoTurvaa ja hallitsePidä yhteyttä jatyöskenteleyhdessäTärkeimmätuudistuksetWindows Phone 8 on suunniteltu yrityskäyttäjille
 4. 4. Jaettu Windows-ydin: Nopeuttaa innovointia
 5. 5. Gartner:Windows Phone 8 includes nativeencryption, along with a number ofimproved usability features. This makes itacceptable for enterprise use, including thesupport of bring-your-own-deviceenvironments.www.gartner.com/DisplayDocument?id=2323924
 6. 6. ja työntekijätoppivat käytönnopeasti ja voivathyödyntää sitävaivatta työssään.Helppo ottaakäyttöön ja hallitaosana yrityksenWindows-infrastruktuuria,Tehokas yhdistetty viestintäIhmiset-toiminto, Outlook, kalenteri ja tehtävät, Lync, SkypeHyödynnä Office MobileaOffice-toiminto, Office 2013 Mobile, OneNote, automaattinen synkronointiHelppo integroitavuusPäätelaitehallintavaihtoehtoja, Exchange Active Sync, Office 365, yrityssovelluksetVahva tietoturva ja salausSecured boot, keskusmuistin salaus, app sandboxing, code signing
 7. 7. Laitteenkeskusmuistinvahva salaussuojaa tärkeättiedot jakäyttäjätunnukset.Secured boot jacode signingvarmistavatsovellustenluotettavuuden.Sovellusarkki-tehtuuri suojaahaitallisiltaohjelmilta jatoiminnoilta.Vahva tietoturva suojaa yrityksen tiedot
 8. 8. Secured boot ja code signingTurvaa alustan eheyden jasuojaa haittaohjelmiltaSecured boot mahdollistaa vain tarkastettujenkäyttöjärjestelmätiedostojen suorittamisen.Kaikki käyttöjärjestelmän ja sovellusten komponentitovat allekirjoitettuja.
 9. 9. Sovelluskehitysalustan tietoturvaSovellusalusta auttaasuojaamaan yritystiedonOmat suoritusalueet (Chamber) käyttöjärjestelmänpalveluille, laitteen omille sovelluksille ja WindowsPhone -kaupasta asennetuille sovelluksille.Sovellukset toimivat omassa hiekkalaatikossaan jamyös sovelluksen data tallennetaan sinne.Kaikki Windows Phone -kaupan sovellukset ovatsertifioituja ja testattu haittaohjelmien varalta.
 10. 10. LaitesalausVahva keskusmuistin salaussuojaa tärkeät tiedotSisäänrakennettu Windows BitLocker -arkkitehtuuri.Salaus on mahdollista kaikissa puhelimissa, ja senkytketään päälle käytännöllä IT-henkilöstön toimesta.Salaus ei edellytä toimia tai PIN-koodia käyttäjältä.Koko keskusmuisti on salattu rautapohjaisesti.Vaihdettava SD-kortti ei ole suojattu, mutta sen käyttövoidaan estää.
 11. 11. Windows Phonen päivittäminenOver-the-air -päivityksetPäivitykset tarkastetaan ja ladataan normaalinpuhelimen käytön aikana.Isot päivitykset vain WLAN:in kautta.Käyttäjä voi valita myös manuaalisen päivitystentarkastamisen.Puhelinta ei tarvitse enää kytkeä PC:hen!
 12. 12. Internet Explorer 10 Windows PhonelleNopeampaa ja turvallisempaaverkkoselailuaYksi nopeimmista HTML5-selaimista.Suljettu ympäristö ilman plug-inejä (Flash jne.)Reaaliaikainen SmartScreen anti-phishing-toiminto.
 13. 13. Information Rights Management (IRM)Auttaa suojautumaantietovuodoiltaSuojaa sähköpostit ja asiakirjat luvattomalta jakelultamyös puhelimen kautta.Helppo ottaa käyttöön Exchange Serverin taiSharePointin kanssa.
 14. 14. ExchangeActiveSync sekäsähköpostiin ettälaitehallintaan.Helppo integroidaolemassa olevaanWindows-infraan.Laitehallinta jasovellustenhallintaMicrosoftinhallintaratkaisuilla.Helppo integroitavuus Windows-infrastruktuuriin.
 15. 15. Laajasti käytössä mobiilisähköpostiin ja käytäntöjenhallintaan.Sovellusjakeluun ja käytäntöjen hallintaan.Hallintaratkaisujen vaihtoehtoja
 16. 16. EAS-protokollan versioiden tuki: 2.5, 12.0, 12.1, 14.0, 14.1Exchange ActiveSync
 17. 17. MobiililaitehallintaWindows IntunellaYritystiliin liittäminen ja ylläpitotoiminnallisuussisäänrakennettuna.Yksinkertainen käyttöönotto laitteen rekisteröimiseksi,käytäntöjen asettamiseksi ja yrityssovellustenlöytämiseksi.
 18. 18. Simple passwordAlphanumeric passwordMinimum password lengthMinimum password complex charactersPassword expirationPassword historyDevice wipe thresholdInactivity timeoutIRM enabledRemote device wipeDevice encryption (new)Disable removable storage card (new)Remote update of business apps (new)Remote or local un-enroll (new)(NA)EASServer configured policy valuesQuery installed enterprise appDevice nameDevice IDOS platform typeFirmware versionOS versionDevice local timeProcessor typeDevice modelDevice manufacturerDevice processor architectureDevice languageEnterprise policies and reporting with IntuneWindows Intune Enterprise säännöt ja raportointi
 19. 19. Microsoftin yhtenäinen laitehallinta
 20. 20. Eri alustojen laitehallinnan yksinkertaistaminenLaitteet ja alustatWindows IntuneYksi ylläpito-näkymä* v2.1 ja uudemmat rajoituksin
 21. 21. Yrityssovellusten hallittu käyttö ja jakelu (LOB-sovellukset)Yrityksen LOB-sovellusten tuki.Yrityssovellustenjakelu.Räätälöidyilläsovelluksilla lisäätuottavuutta.
 22. 22. Puhelin sovelluskehitysalustanaLuo näyttäviä ja tehokkaita sovelluksia, jotkaintegroituvat Windows-puhelimenkäyttökokemukseen.Parhaat ja tutut kehitystyökalut.XAML- and C#-koodiin pohjautuva alustamahdollistaa nopean ja tehokkaankoodauksen sekä siirtämisen Windows 8:lle.C ja C++ tuki helpottaa siirrettävyyttä muiltaalustoilta.
 23. 23. PilvipalvelutPilvisovellusten kehittäminen on tehokasta ilmanerityistyökaluja.Hyvä integroituvuus Windows Azuren kanssa.Tukee yksityisen -, hybridi- ja julkisen pilven ratkaisuja.Tukee myös offline-skenaarioita.
 24. 24. Yrityksen omat sovelluksetYritys rekisteröityy Microsoft-kehittäjäksi.Yritys saa kehittäjätunnuksen ja sertifikaatin.Sovellukset allekirjoitetaan yrityksen sertifikaatilla.Sovellukset toimivat puhelimissa, joissa on yrityksenvarmenne (token).Yrityksen sovellukset voidaan jaella suoraan esim.intranetistä.
 25. 25. Yrityssovellusten hallintaJakele yrityksen varmenne puhelimen rekisteröinninyhteydessä.Jakele itsepalvelusovellus käyttäjille (Company Hub)Itsepalvelusovelluksen avulla työntekijän on helppolöytää itselleen tärkeät sovellukset.Yrityssovellukset päivittyvät automaattisesti.Poista yritystili ja yrityssovellukset sekä niiden tiedotetänä tai paikallisesti.
 26. 26. Räätälöidyt yritystoiminnot (Company Hub)Räätälöity sovellus, joka tarjoaa käyttäjälleitsepalveluportaalin.Sisältää linkit käyttäjän kannalta tärkeisiin muihinyrityssovelluksiiin.Keskitetty hallinta ja päivitys.Asenna, päivitä ja poista.
 27. 27. Räätälöity yritystoiminto (Company Hub)
 28. 28. 5/29/2013Microsoft confidential34www.windowsphone.fi
 29. 29. ja työntekijätoppivat käytönnopeasti ja voivathyödyntää sitävaivatta työssään.Windows Phone8 on helppo ottaakäyttöön ja hallitaosana yrityksenWindows-infrastruktuuria,Tehokas yhdistetty viestintäIhmiset-toiminto, Outlook, kalenteri ja tehtävät, Lync, SkypeHyödynnä Office MobileaOffice-toiminto, Office 2013 Mobile, OneNote, automaattinen synkronointiHelppo integroitavuusPäätelaitehallintavaihtoehtoja, Exchange Active Sync, Office 365, yrityssovelluksetVahva tietoturva ja salausSecured boot, keskusmuistin salaus, app sandboxing, code signing
 30. 30. The information herein is for informationalpurposes only an represents the current view ofMicrosoft Corporation as of the date of thispresentation. Because Microsoft must respondto changing market conditions, it should not beinterpreted to be a commitment on the part ofMicrosoft, and Microsoft cannot guarantee theaccuracy of any information provided after thedate of this presentation.© 2012 Microsoft Corporation.All rights reserved. Microsoft, Windows, Windows Vista and other product names are or may be registered trademarks and/or trademarks in the U.S. and/or other countries.MICROSOFT MAKES NO WARRANTIES, EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY, AS TO THE INFORMATIONIN THIS PRESENTATION.

×