Your SlideShare is downloading. ×
Ta kontroll över din bränsleförbrukning med EFFIFUELTM by MICHELIN® solutions. svensk_se
Ta kontroll över din bränsleförbrukning med EFFIFUELTM by MICHELIN® solutions. svensk_se
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Ta kontroll över din bränsleförbrukning med EFFIFUELTM by MICHELIN® solutions. svensk_se

136

Published on

Broschyr effifuel michelin-solutions_ svensk_se …

Broschyr effifuel michelin-solutions_ svensk_se

EFFIFUEL™ är en lösning som gör det möjligt för vagnparker att minska på bränsleförbrukningen för lastbilar och få hållbar kontroll över det.
- Hållbar bränsleförbrukningsminskning i liter/100 km med ett avtalsmässigt åtagande om resultat.
- Fortlöpande synlighet, rapportering och råd om förbrukningsparametrar för att förbättra hanteringen.
- En enda kontaktpunkt för att hantera alla nyckelåtgärder, vilket hjälper dig att fokusera på huvudverksamheten.
- Leverans- eller återbetalningsbaserad lösning. Om målen inte uppnås
kommer MICHELIN® solutions att återbetala alla eller en del av de avgifter som utbetalats.

Published in: Automotive
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total Views
136
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. I Västeuropa har priserna för dieselbränsle ökat med 4% årligen mellan 2005 och 2012. Bränsle utgör nästan 30 % av kostnaderna för en vagnpark i Västeuropa och upp till 40 % i Centraleuropa. Bränsle är nu den största kostnaden för transportindustrin. Du är en upptagen vagnparkschef som fokuserar på din huvudverksamhet. För varje år som går påverkas du mer och mer av ökade bränslekostnader. Du försöker så gott det går att få tid till att inhämta data, analysera, definiera åtgärder, hantera förändring, finna nya innovationer, utbilda din personal... Allt för att frambringa ytterligare bränslebesparingar. Hur många faktorer påverkar din bränsleförbrukning? M otortyp, fordonslast, axelinställning, däck, däcktryck, körvanor, typ av resa, väder, temperatur, vägförhållande, vägslag, vägtrafik, bränslekvalitet, underhåll, oljekvalitet, aerodynamik, bränslestöld, inställningar, rullmotstånd, tomgångstid … Hur kan du säkerställa att du fattar rätt beslut, vidtar rätt åtgärder? Michelin® solutions kan hjälpa till! Ta kontroll över din bränsleförbrukning med EFFIFUELTM by MICHELIN® solutions. EFFIFUEL™ är en lösning som gör det möjligt för vagnparker att minska på bränsleförbrukningen för lastbilar och få hållbar kontroll över det. Hållbar bränsleförbrukningsminskning i liter/100 km med ett avtalsmässigt åtagande om resultat. Fakta Fortlöpande synlighet, rapportering och råd om förbrukningsparametrar för att förbättra hanteringen. En enda kontaktpunkt för att hantera alla nyckelåtgärder, vilket hjälper dig att fokusera på huvudverksamheten. Leverans- eller återbetalningsbaserad lösning. Om målen inte uppnås kommer MICHELIN® solutions att återbetala alla eller en del av de avgifter som utbetalats. En besparing på 2 hållbara liter per 100 km representerar nästan 1000 € perlastbil per år
  • 2. HUVUDFUNKTIONER Bränsleexperter och dedikerade grupper kommer att identifiera och implementera nyckelåtgärder för ännu mindre bränsleförbrukning. Däckhantering baserat på pris per kilometer för ännu mer sinnesfrid. Telematik på lastbilar övervakar nyckelparametrar i realtid. Vecko- och kvartalsrapporter som stöd för dig när du hanterar nyckelåtgärder och resultat. Utbildning i eko-körning för förare och instruktörer för att förbättra körsätt dag efter dag. Ecosystem av experter. Noggrant utvalda för sin expertis och teknologiskt ledarskap. Eco score övervakar körsätt och förbättrar hantering. HUR DET FUNGERAR 1 2 Michelin solutions börjar med en diagnos i samarbete med din grupp på din verksamhetsplats för att säkerställa att vi är nära din vagnparks dagliga aktiviteter. Michelin solutions implementerar ett fortlöpande sammarbete med din vagnpark, som stöds av en gemensam åtgärdsplan för att minska din bränsleförbrukning. FÖR MER INFORMATION Se Mr; Best när han upptäcker EFFIFUEL ™ contact@michelin-solutions.com Michelin solutions Key Account Manager www.michelin-solutions.com 3 Michelin solutions åtar sig att förse metoder och resultat och ger dig stöd genom regelbundna rapporter, råd och åtgärder för mer bränslebesparing.

×