Ota polttoaineen kulutus hallintaan MICHELIN® solutions -palvelun EFFIFUEL™-toiminnolla. _suomi_ fi
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Like this? Share it with your network

Share

Ota polttoaineen kulutus hallintaan MICHELIN® solutions -palvelun EFFIFUEL™-toiminnolla. _suomi_ fi

on

 • 232 views

Lomaluettelo effifuel michelin-solutions_suomi_ fi ...

Lomaluettelo effifuel michelin-solutions_suomi_ fi

EFFIFUEL™ on ratkaisu, jolla kalustojen ylläpitäjät voivat pienentää ajoneuvojen polttoaineen kulutusta ja hallita sitä kestävästi.
- Kestävä polttoaineen kulutuksen vähennys litroina 100 kilometriä kohti ja sopimuspohjainen sitoumus tuloksista.
- Jatkuva näkyvyys, raportointi ja neuvot kulutusparametreista tehostavat hallintaa.
- Yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa kaikki tärkeimmät toiminnot ja auttaa ydinliiketoimintaan keskittymisessä.
- Tulokseen tai korjaukseen perustuva ratkaisu. Jos tavoitteet eivät täyty,
MICHELIN® solutions korvaa kaikki suoritetut maksut tai osan niistä.

Statistics

Views

Total Views
232
Views on SlideShare
232
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Ota polttoaineen kulutus hallintaan MICHELIN® solutions -palvelun EFFIFUEL™-toiminnolla. _suomi_ fi Document Transcript

 • 1. Länsi-Euroopassa dieselpolttoaineen hinta on noussut 4 prosenttia vuodessa vuosien 2005 ja 2012 välillä. Polttoaine aiheuttaa lähes 30 prosenttia kaluston kuluista Länsi-Euroopassa ja jopa 40 prosenttia Keski-Euroopassa. Polttoaine on nykyisin kuljetusalan suurin kuluerä. Olet kuljetuskaluston johtaja ja keskityt ydinliiketoimintaan. Vuosien kuluessa polttoainekulujen kasvu vaikuttaa toimintaasi entistä enemmän. Yrität kaikin keinoin löytää aikaa tietojen keräämiseen, analysointiin, toimintasuunnitelmien määrittämiseen, muutosten hallintaan, uusien innovaatioiden löytämiseen, henkilöstön kouluttamiseen jne. Olet valmis kokeilemaan mitä tahansa, mikä vähentää polttoaineen kulutusta. Kuinka moni tekijä vaikuttaa polttoaineen kulutukseen? M oottorin tyyppi, ajoneuvon kuormaus, akselisuuntaukset, renkaat, rengaspaine, ajotavat, matkan tyyppi, sää, lämpötila, tieolosuhteet, tietyyppi, muu liikenne, polttoaineen laatu, huollot, öljyn laatu, aerodynamiikka, polttoainevarkaudet, asetukset, vierintävastus, tyhjäkäyntiaika… Miten voit varmistaa, että teet oikeat päätökset ja ryhdyt oikeisiin toimenpiteisiin? Michelin® solutions auttaa! Ota polttoaineen kulutus hallintaan MICHELIN® solutions -palvelun EFFIFUEL™-toiminnolla. EFFIFUEL™ on ratkaisu, jolla kalustojen ylläpitäjät voivat pienentää ajoneuvojen polttoaineen kulutusta ja hallita sitä kestävästi. Kestävä polttoaineen kulutuksen vähennys litroina 100 kilometriä kohti ja sopimuspohjainen sitoumus tuloksista. Fakta Jatkuva näkyvyys, raportointi ja neuvot kulutusparametreista tehostavat hallintaa. Yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa kaikki tärkeimmät toiminnot ja auttaa ydinliiketoimintaan keskittymisessä. Tulokseen tai korjaukseen perustuva ratkaisu. Jos tavoitteet eivät täyty, MICHELIN® solutions korvaa kaikki suoritetut maksut tai osan niistä. Kestävä 2 litran säästö 100 kilometriä kohti tarkoittaa lähes 1 000 euroa ajoneuvoa kohti vuodessa
 • 2. TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET Polttoaineen asiantuntijat ja nimetty tiimi tärkeiden toimintojen tunnistamista ja käyttöönottoa varten polttoaineen kulutuksen vähentämiseksi. Renkaiden hallinta kilometrikohtaisen hinnan mukaan varmuuden maksimoimiseksi. Telematiikka ajoneuvoissa tärkeiden parametrien reaaliaikaista seurantaa varten. Viikko- ja vuosineljännesraportit tärkeiden toimintojen ja tulosten ylläpidon tehostamista varten. Taloudellisen ajon koulutus kuljettajille ja kouluttajat ajotapojen parantamista varten jokaisena päivänä. Asiantuntijoita, jotka on valittu tarkasti asiantuntemuksen ja teknisen osaamisen perusteella. Ekotulos ajotapojen seuraamista ja tarkempaa hallintaa varten. TOIMINTAPERIAATE 1 2 Michelin solutions aloitetaan diagnoosilla yhdessä tiimisi kanssa toimipaikassasi. Näin varmistetaan, että olemme kalustosi päivittäisten toimintojen läheisyydessä. Michelin solutions -palvelussa kalustossasi otetaan käyttöön jatkuva kumppanuus, jonka tukena on yhteinen toimintasuunnitelma polttoaineen kulutuksen pienentämiseksi. LISÄTIEDOT Tutustu herra Bestiin ja hänen EFFIFUEL™-kokemuksiinsa. contact@michelin-solutions.com Michelin solutions Key Account Manager www.michelin-solutions.com 3 Michelin solutions -palvelussa sitoudutaan keinoihin ja tuloksiin. Se tarjoaa tuen, säännöllisiä raportteja, neuvoja ja toimenpiteitä, joilla voit pienentää polttoaineen kulutusta entistä enemmän.