Legyen úrrá az üzemanyagfogyasztás fölött a MICHELIN® solutions EFFIFUELTM-je segítségével. magyar_hu

 • 75 views
Uploaded on

Prospektus effifuel michelin_solutions_magyar_hu …

Prospektus effifuel michelin_solutions_magyar_hu

Az EFFIFUEL™ olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a flotta
csökkentse teherautóinak üzemanyagfogyasztását, és fenntartható módon ellenőrzés alatt tartsa azt.
- Fenntartható üzemanyagfogyasztás-csökkenés l/100km-ben az eredményre vonatkozó szerződéses kötelezettségvállalással.
- Folyamatos átláthatóság, jelentés és tanácsadás a fogyasztási paraméterekről a jobb menedzselés elősegítésére.
- Egyetlen kapcsolattartási pont minden fontos intézkedés kezelésére, hogy
- Ön a főtevékenységére koncentrálhasson.
«Szállítunk vagy visszafizetjük» alapú megoldások. Ha a célokat nem érjük el, a MICHELIN® solutions a kifizetett díjakat részben vagy egészben visszafizeti.

More in: Automotive
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
75
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Nyugat-Európában a dízel üzemanyag benzinkúti ára 2005 és 2012 között évente 4%-kal emelkedett. Nyugat-Európában egy járműflotta költségeinek 30%-át teszi ki az üzemanyag, Közép-Európában pedig 40%-ot is elérhet. A fuvarozásban jelenleg az üzemanyag a legnagyobb költségtényező. Ön, mint elfoglalt flottamenedzser, a főtevékenységre koncentrál. Ahogy telnek az évek, egyre súlyosabban érintik az üzemanyagárak emelkedései. Keményen próbál időt találni arra, hogy adatokat gyűjtsön, elemezze azokat, akcióterveket határozzon meg, kezelje a változásokat, megtalálja az innovatív megoldásokat, képezze az embereit, stb., hogy megtegyen bármit, amivel további megtakarítást érhet el. Hány tényező befolyásolja az üzemanyagfogyasztást? M otortípus, a jármú terhelése, a tengelyek beállításai, a gumiabroncsok, azok nyomása, a vezetési szokások, az útvonal típusa, az időjárás, a hőmérséklet, az útviszonyok, az út típusa, a forgalom, az üzemanyag minősége, a karbantartás, az olaj minősége, az aerodinamika, az üzemanyaglopás, a beállítások, a gördülési ellenállás, az üresjárati idő, stb. Hogyan biztosíthatja, hogy a legjobb döntéseket hozza, hogy a helyes intézkedéseket hozza? A Michelin® solutions segíthet! Legyen úrrá az üzemanyagfogyasztás fölött a MICHELIN® solutions EFFIFUELTM-je segítségével. Az EFFIFUEL™ olyan megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a flotta csökkentse teherautóinak üzemanyagfogyasztását, és fenntartható módon ellenőrzés alatt tartsa azt. Fenntartható üzemanyagfogyasztás-csökkenés l/100km-ben az eredményre vonatkozó szerződéses kötelezettségvállalással. Tény Folyamatos átláthatóság, jelentés és tanácsadás a fogyasztási paraméterekről a jobb menedzselés elősegítésére. Egyetlen kapcsolattartási pont minden fontos intézkedés kezelésére, hogy Ön a főtevékenységére koncentrálhasson. «Szállítunk vagy visszafizetjük» alapú megoldások. Ha a célokat nem érjük el, a MICHELIN® solutions a kifizetett díjakat részben vagy egészben visszafizeti. 2 l/100 km-es fenntartható megtakarítás évente közel 1000 € megtakarítást jelent évente, teherautónként.
 • 2. FŐ JELLEMZŐK Üzemanyagszakértők és egy elkötelezett csapat a fő intézkedések meghatározására és végrehajtására a még kevesebb fogyasztásért. Abroncs-menedzsment, ár/km alapon a még nagyobb nyugalom érdekében. Telematika a teherautókon a fő paraméterek valós idejű követésére. Heti és negyedévi jelentések, hogy támogassuk Önt a fő intézkedések és az eredmények kezelésében. Környezettudatos vezetési tréning járművezetők és trénerek számára mindennapi járművezetői viselkedésük javítására. Szakértők ökoszisztémája. Szakértelem és technológiai vezetőképesség alapján gondosan kiválasztva. Ökopontszám a járművezetési viselkedés figyelésére és a menedzsment javítására. HOGYAN MŰKÖDIK 1 2 A Michelin solutions az Önök flottájával folyamatos partnerkapcsolatot alakít ki, és közös akciótervet hajt végre az üzemanyagfogyasztás csökkentése érdekében. A Michelin solutions egy felméréssel kezdi az Ön csapatával közösen, az Önök telephelyén, hogy közel legyünk az Önök flottájának mindennapi tevékenységéhez. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Nézze meg, ahogy Mr Best felfedezi az EFFIFUEL™-t. contact@michelin-solutions.com Michelin solutions Key Account Manager www.michelin-solutions.com 3 A Michelin solutions kötelezettséget vállal az eszközökre és az eredményekre vonatkozóan, és minden támogatást megad rendszeres jelentésekkel, tanácsokkal és intézkedésekkel a további megtakarításért.