U Zapadnoj Europi cijena dizel goriva na benzinskim crpkama,
u razdoblju između 2005. i 2012., rasla je za 4 % godišnje.
U...
KLJUČNA OBILJEŽJA
Stručnjaci za gorivo i predan tim
identificirat će i implementirati ključne
radnje za još manju potrošnj...
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Preuzmite kontrolu nad vašom potrošnjom goriva sa EFFIFUELTM MICHELIN® solutions. _hrvatski_hr

182

Published on

Brošura effifuel michelin-solutions_hrvatski_hr

EFFIFUEL™ je rješenje koje flotama omogućuje smanjenje potrošnje goriva
njihovih kamiona i ostvarenje održivog upravljanja istom.
- Održivo smanjenje potrošnje goriva u litrama/100 km uz preuzimanje ugovorne obveze postizanja rezultata.
- Trajna vidljivost, izvještavanje i savjetovanje o parametrima potrošnje
kako bi se doprinijelo boljem upravljanju.
- Jedinstvena kontaktna točka s ciljem upravljanja svim ključnim radnjama, koja omogućava fokusiranje na osnovnu djelatnost.
- Dostavljanje ili nadoknađivanje utemeljenog rješenja. U slučaju neostvarenja
ciljeva, Michelin® solutions će nadoknaditi cjelokupne ili dio plaćenih
honorara.

Published in: Automotive
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
182
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Preuzmite kontrolu nad vašom potrošnjom goriva sa EFFIFUELTM MICHELIN® solutions. _hrvatski_hr

  1. 1. U Zapadnoj Europi cijena dizel goriva na benzinskim crpkama, u razdoblju između 2005. i 2012., rasla je za 4 % godišnje. Udio goriva u troškovima flote u Zapadnoj Europi iznosi približno 30 %, i do 40 % u Srednjoj Europi. Gorivo je danas najveći trošak za transportnu industriju. Vi ste izuzetno zaposlen menadžer flote fokusiran na osnovnu djelatnost. Kako vrijeme prolazi, na vas sve više utječu povećanja cijena goriva. Iznimno se trudite pronaći vrijeme za prikupljanje podataka, analiziranje, definiranje akcijskih planova, upravljanje promjenama, pronalaženje novih inovacija, osposobljavanje vaših ljudi… Sve što će doprinijeti dodatnim uštedama goriva. Koliko faktora utječe na vašu potrošnju goriva? V rsta motora, teret na vozilu, centriranje osovina, gume, tlak u gumama, način vožnje, vrsta puta, vrijeme, temperatura, stanje cesta, vrsta cesta, promet na cestama, kvaliteta goriva, održavanje, kvaliteta ulja, aerodinamika, krađa goriva, montaže, otpor kotrljanja, vrijeme odmora… Kako osigurati donošenje ispravne odluke, provođenje ispravnih radnji? Michelin® solutions mogu pomoći! Preuzmite kontrolu nad vašom potrošnjom goriva sa EFFIFUELTM MICHELIN® solutions. EFFIFUEL™ je rješenje koje flotama omogućuje smanjenje potrošnje goriva njihovih kamiona i ostvarenje održivog upravljanja istom. Održivo smanjenje potrošnje goriva u litrama/100 km uz preuzimanje ugovorne obveze postizanja rezultata. Činjenica Trajna vidljivost, izvještavanje i savjetovanje o parametrima potrošnje kako bi se doprinijelo boljem upravljanju. Jedinstvena kontaktna točka s ciljem upravljanja svim ključnim radnjama, koja omogućava fokusiranje na osnovnu djelatnost. Dostavljanje ili nadoknađivanje utemeljenog rješenja. U slučaju neostvarenja ciljeva, Michelin® solutions će nadoknaditi cjelokupne ili dio plaćenih honorara. Održiva ušteda od 2 litre na 100 km iznosi približno 1000 eura po kamionu godišnje
  2. 2. KLJUČNA OBILJEŽJA Stručnjaci za gorivo i predan tim identificirat će i implementirati ključne radnje za još manju potrošnju goriva. Upravljanje gumama, zasnovano na cijeni po kilometru, kako bi se povećao osjećaj sigurnosti. Telematika na kamionima s ciljem praćenja ključnih parametara u stvarnom vremenu. Tjedni i kvartalni izvještaji, kako biste imali podršku u upravljanju ključnim radnjama i rezultatima. Osposobljavanje vozača i trenera za eko-vožnju s ciljem poboljšanja njihovog ponašanja u vožnji, iz dana u dan. Eko sustav stručnjaka. Pažljivo odabrani na osnovu svoje stručnosti i tehnološkog rukovođenja. Eko rezultat, s ciljem praćenja ponašanja u vožnji i unapređenja upravljanja. KAKO TO IZGLEDA U PRAKSI 1 2 Michelin solutions započinju sa dijagnostikom u koordinaciji s vašim timom, na vašoj lokaciji kako bi osigurali da smo bliže svakodnevnim aktivnostima vaše flote. Michelin solutions ostvaruju trajno partnerstvo s vašom flotom podržano zajedničkim akcijskim planom s ciljem smanjenja vaše potrošnje goriva. ZA DODATNE INFORMACIJE Pogledajte g. Besta kako otkriva EFFIFUEL ™ contact@michelin-solutions.com Michelin solutions Key Account Manager www.michelin-solutions.com 3 Michelin solutions obvezuju se u pogledu sredstava i rezultata, te vam osiguravaju cjelokupnu podršku, uz redovite izvještaje, savjete i radnje za veću uštedu goriva.

×