Uploaded on

 

  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
141
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1

Actions

Shares
Downloads
5
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide

Transcript

  • 1. Michäel “Gorby” Tierney Sr. Art Director
  • 2. the world’s largest restaurant chain and one of its most recognized brands, with the support and experience that goes along with it — a brand that keeps customers coming back for better-for-you meals made just the way they want. Here is where Subway creative was.
  • 3. and here is where I pushed the creative to...
  • 4. Subway POS Elements / Fiery Footlongs concept and design client challenge: Bring excitement for spicy Subway sandwiches while pushing a Sony national sweepstakes “Fiery Footlong Frenzy.” creative solution: Took a silk-screen rock-n-roll flame poster feel to the creative. Pop the subs off the page with Hot graphics and even Hotter headlines. 6 Start Date 8/12/10 End Date 10/3/10 ©2010 Doctor’s Associates Inc. SUBWAY® is a registered trademark of Doctor’s Associates Inc. All rights reserved. Printed in USA. US version 06.452297.10 NO PURCHASE OR PAYMENT NECESSARY TO ENTER OR WIN. A PURCHASE OR PAYMENT WILL NOT INCREASE YOUR CHANCES OF WINNING. Ends 10/17/10 at 11:59:59 P.M., ET. See Official Rules at SubwayFreshBuzz.com or inside store to learn how to participate, to obtain a free means of entry while supplies last, prize details, odds of winning, restrictions, etc. Open to eligible legal residents of 50 US/DC, 13 years or older. Void in P.R. and where prohibited. Sponsor: Subway Franchisee Advertising Fund Trust Ltd., 488 Wheelers Farms Road, Milford, CT 06461. rSub9587_05_Trans_6NP_U_m.indd 1 9/3/10 11:42 AM 6 Start Date 8/12/10 End Date 10/3/10 ©2010 Doctor’s Associates Inc. SUBWAY® is a registered trademark of Doctor’s Associates Inc. All rights reserved. Printed in USA. US version 06.452291.10 NO PURCHASE OR PAYMENT NECESSARY TO ENTER OR WIN. A PURCHASE OR PAYMENT WILL NOT INCREASE YOUR CHANCES OF WINNING. Ends 10/17/10. See Official Rules at SubwayFreshBuzz.com or inside store to learn how to participate, to obtain a free means of entry while supplies last, prize details, odds of winning, restrictions, etc. Open to eligible legal residents of 50 US/DC, 13 years or older. Void in P.R. and where prohibited. Sponsor: Subway Franchisee Advertising Fund Trust Ltd., 488 Wheelers Farms Road, Milford, CT 06461. See Inside Store for Details. rSub9587_12_Billboard.indd 1 9/3/10 12:35 PM
  • 5. Subway POS Elements / Melty Subs concept and design client challenge: Drive taste appeal and enhance flavor credentials. Build awareness and drive trial of Subway Melts. creative solution: With a new perspective sub shot and a tremendous out the box die line to explodes off the Subway creative.
  • 6. Subway POS Elements / Start the year Right concept and design client challenge: Subway wanted a New Years campaign to kick off a healthy Turkey Subs. creative solution: Past creative typically showed the whole sub. I design the window with a micro shot of the delicious Turkey Melt.
  • 7. Subway Breakfast Hopscotch concept and design client challenge: Enhance the awareness to the new Subways breakfast menu items. creative solution: Turn a fun child game into a creative floor graphic while introducing Subway breakfasts.
  • 8. Subway Secret Code Tee concept and design client challenge: Apparel for the staff to create awareness to Sony national sweepstakes “Fiery Footlong Frenzy.” creative solution: I put a secret code on the Subway shirt to get free Sony points & Subway coupons. Let the code go viral on the web. A smart idea can go along way.
  • 9. Allstate Mobile Soccer Event concept and design client challenge: Create an event where potental customers engage Allstate mobile units at the Mexican National Soccer tour. creative solution: Embrace the “In Good Hands” positioning in a fun, engaging way? Let them defend the goal against players from the Allstate Team.
  • 10. Allstate Mobile Soccer Event concept and design proteccioneslajugada.com MEXICO ALLSTATE client challenge: Create a giveaway apparel to potental new customers for Allstate creative solution: I created a shirt that made Allstate step away from there blue for a shirt that would be worn over and over again.
  • 11. -WANTED-FOR AGGRESSIVE DRIVING Presented by: Annika Sorenstam, 3-time Offender Cedar Ridge Country Club September 4 - 10, 2006 Tickets Available at 5169_11_JQH_poster_big 6/13/06 4:58 PM Page 1 The John Q. Hammon LPGA Classic Awarded LPGA’s “The Golden Driver” — concept and design Cedar Ridge Country Club September 4-10, 2006 Presented by: – 2006 – SPECTATORGUIDE Annika Sorenstam, 3-time Champion 5169_26 JQH SpecGuide 8/23/06 2:55 PM Page 1 VALID ONE DAY ONLY Monday, September 4 – Sunday, September 10, 2006 No Cell Phones or Coolers Cameras permitted Monday -Thursday Only All Bags Subject to Search DAILY GROUNDS VALID ONE DAY ONLY September 4 – 10, 2006 Presented by: VALID ONE DAY ONLY Monday, September 4 – Sunday, September 10, 2006 5169_8_JQ_Tickets 6/1/06 2:29 PM Page 1 client challenge: Create a campaign to give the JQH Classic greater visibility on the LPGA tour. creative solution: Leveraging the number one player in women’s golf Annika Sorenstam to the creative of the tournament.
  • 12. Monster Mexico 45 LP Invite concept and design client challenge: Create a invitation to get recent graduates to attend a party and have them sign up for Monster. creative solution: Anyone can throw an event. Getting millennials to attend is another matter. Our invite tapped into the resurgent popularity of vinyl among young music fans to lend in-the-know status to the event.
  • 13. Starbucks Natural Fusions concept and design client challenge: Introduced Starbuck Natural Fusion at supermarkets nationwide threw Kraft. creative solution: Balance new product attributes with long-standing Starbucks branding. While standing out creatively against other coffee brands.
  • 14. Wheat Foods Council “Urban Wheat Field Experience” design client challenge: Create an event for the Wheat Council to educate the public on the cultivation of wheat. creative solution: Took over the South Side Seaport and make it into a wheat field. Drawing great press and enlighten people on wheat.
  • 15. client challenge: Get NASCAR fans to switch to Sprint. creative solution: Write race fans a ticket – good for $100 when they switch. Sprint Registration Sticker design Switch to Sprint andthe race is on us!To be eligible for this offer, you must: 1) Activate a new line of service with 2-year agreement or upgrade your handset with 2-year agreement through the Sprint New For You™ Upgrade Program (visit www.sprint.com/upgrades for details, restrictions apply) 2) Present a valid original 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ ticket Redemption Instructions:To receive your $100 reward card, fill out redemption form below in its entirety. Send the completed form, along with a photocopy of your eligible Sprint store receipt and a photocopy of the front and back of your original 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ ticket to the following address: 2008 Sprint Fan Promotion, c/o Octagon 800 Connecticut Ave., Suite 2ENorwalk, CT 06854Fill in the following fields: (Information must match Sprint customer billing address to be eligible.) Name: Street Address: City: State: Zip: Sprint mobile number: Home phone number: How would you like us to contact you: Home: ❒ or Sprint Mobile: ❒ Race attended: Email: Must be postmarked by 12/31/08. Once information has been verified, you will receive your reward card in the mail within 10-12 weeks. If you have not received reward card within 12 weeks, please call 1-800-522-7458. May require up to $36 activation fee/line, credit approval & deposit. $200 early termination fee/line applies. Taxes excluded. Offer valid from 6/1/08 – 12/31/08 at participating stores only. While supplies last. Reward card: Offer requires two year agreement with either new line activation or eligible upgrade through the Sprint New for You™ Upgrade program. The Reward Card is a $100 prepaid debit card issued by a federally-chartered bank, subject to the card issuer’s terms and conditions. The card issuer may impose expiration dates and fees, including an automatic $3/mo. maintenance fee after 6 months that reduces the available card balance. See Reward Card Terms and Conditions available in-store or online at www.sprint.com/getyourrewards. Eligible Upgrade: Existing customers in good standing with service on the same device for more than 12 consecutive months currently activated on a service plan of $34.99 or higher may be eligible for upgrade with new two year agreement. May not be combinable with other offers. Void if sold, exchanged, copied, or transferred and where prohibited. Mail-in redemption: Must show original 2008 NASCAR Sprint Cup Series ticket stub. Limited to one card per valid race ticket and new line activation. To redeem, obtain redemption form from participating Sprint stores and mail in completed form with a photocopy of a valid 2008 NASCAR Sprint Cup Series race ticket and photocopy of eligible Sprint store receipt. Value is limited to $100. Allow 10-12 weeks for card. OtherTerms: Pricing, offer terms, fees & features may vary for existing customers not eligible for upgrade. Offers not available in all markets/retail locations or for all phones/networks. The Nationwide Sprint Network reaches over 262 million people. The Nextel National Network reaches over 274 million people. Coverage not available everywhere. Additional terms & restrictions apply. See store or Sprint.com for details. See www.sprint.com "Your Privacy Rights" for privacy information. ©2008 Sprint. Sprint, the Nextel name and logo, and other trademarks are trademarks of Sprint. NASCAR® The NASCAR logo and NASCAR.com are registered trademarks of the National Associate of Stock CarAuto Racing. The NASCAR Sprint Cup Series marks are used under license by NASCAR Inc. All third party product or service names are property of their respective owners. All rights reserved. NASCAR, Inc. is not a sponsor of this promotion. (Sprint Billing Address is required, PO Boxes are not acceptable) (check one box) 6666 Sprint Switch_Red 5/19/08 11:13 AM Page 1 Attention Store Employees! Important information about a year-long National Consumer Offer. May require up to $36 activation fee/line, credit approval & deposit. $200 early termination fee/line applies. Taxes excluded. Offer valid from 6/1/08 – 12/31/08 at participating stores only. While supplies last. Reward card: Offer requires two year agreement with either new line activation or eligible upgrade through the Sprint New for You™ Upgrade program. The Reward Card is a $100 prepaid debit card issued by a federally-chartered bank, subject to the card issuer’s terms and conditions. The card issuer may impose expiration dates and fees, including an automatic $3/mo. maintenance fee after 6 months that reduces the available card balance. See Reward Card Terms and Conditions available in-store or online at www.sprint.com/getyourrewards. Eligible Upgrade: Existing customers in good standing with service on the same device for more than 12 consecutive months currently activated on a service plan of $34.99 or higher may be eligible for upgrade with new two year agreement. May not be combinable with other offers. Void if sold, exchanged, copied, or transferred and where prohibited. Mail-in redemption: Must show original 2008 NASCAR Sprint Cup Series ticket stub. Limited to one card per valid race ticket and new line activation. To redeem, obtain redemption form from participating Sprint stores and mail in completed form with a photocopy of a valid 2008 NASCAR Sprint Cup Series race ticket and photocopy of eligible Sprint store receipt. Value is limited to $100. Allow 10-12 weeks for card. Other Terms: Pricing, offer terms, fees & features may vary for existing customers not eligible for upgrade. Offers not available in all markets/retail locations or for all phones/networks. The Nationwide Sprint Network reaches over 262 million people. The Nextel National Network reaches over 274 million people. Coverage not available everywhere. Additional terms & restrictions apply. See store or Sprint.com for details. See www.sprint.com "Your Privacy Rights" for privacy information. ©2008 Sprint. Sprint, the Nextel name and logo, and other trademarks are trademarks of Sprint. NASCAR® The NASCAR logo and NASCAR.com are registered trademarks of the National Associate of Stock Car Auto Racing. The NASCAR Sprint Cup Series marks are used under license by NASCAR Inc. All third party product or service names are property of their respective owners. All rights reserved. NASCAR, Inc. is not a sponsor of this promotion. Switch to Sprint and the Race is on us. In 2008, race fans can bring in their valid original 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ race ticket to any Sprint store throughout the country – if they switch to Sprint they’ll receive a $100 reward card in the mail. • New customers must sign a new 2-year agreement to be eligible • Existing Sprint customers can participate if they upgrade their handset with 2-year agreement through the Sprint New For You™ Upgrade Program. Both Tier 1 and Tier 2 customers are eligible • This program will be promoted at every NASCAR Sprint Cup Series™ race track during the 2008 season and is valid at all Sprint stores throughout the country • Customer must present a valid original 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ race ticket at time of activation or purchase • Offer expires 12/31/08. While supplies last Employee Instructions: 1) Complete the customer’s new line activation or handset upgrade through the Sprint New For You™ Upgrade Program 2) Ask customer to show their valid original 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ race ticket and provide customer with reward card Offer Redemption Form and official Terms & Conditions (included in store shipment). 3) Instruct customer to send in completed redemption form, with a photocopy of their receipt and a photocopy of the front and back of their valid original 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ race ticket to address provided on redemption form 4) Forms must be postmarked by 12/31/08 5) Reward card will arrive in approximately 10-12 weeks after submission How does this offer help me? 1) Compelling offer encourages customers to switch to Sprint service 2) Drives store traffic 3) Gives employees opportunity to upsell data pack and demo NASCAR Sprint Cup Mobile SM application – NASCAR Sprint Cup Mobile SM is free with data pack and gets fans closer to their sport! If you have any questions on this promotion or how it is executed, please call 1-877-453-9872 (for store employees only). For internal training purposes only. 6666 Sprint Switch_Flier 5/19/08 12:32 PM Page 1 Switch to Sprint and the race is on us! Bring your 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ ticket to any participating Sprint store, activate a new line of service or upgrade your handset through the Sprint New For You™ Upgrade Program and receive a $100 Reward Card. May require up to $36 activation fee/line, credit approval & deposit. $200 early termination fee/line applies.Taxes excluded. Offer ends 12/31/08 at participating stores only. While supplies last. Reward Card: Offer requires two year agreement with either new line activation or eligible upgrade through the Sprint New for You™ Upgrade program. Reward Card is a $100 prepaid debit card issued by federally-chartered bank, subject to card issuer’s terms and conditions. Card issuermay impose expiration dates and fees, including automatic $3/mo. maintenance fee after 6 months that reduces the available card balance. See Reward CardTerms and Conditions available in-store oronline at www.sprint.com/getyourrewards. Eligible Upgrade: Existing customers in good standing with service on the same device for more than 12 consecutive months currently activated on a service plan of $34.99 or higher may be eligible for upgrade with two year agreement. May not be combinable with other offers.Void if sold, exchanged, copied, or transferred and where prohibited. Mail-in redemption: Must show original 2008 NASCAR Sprint Cup Series™ ticket. Limited to one reward card per valid race ticket. To redeem, obtain redemption form from participating Sprint stores and mail in completed form with a photocopy of a valid ticket and photocopy of eligible Sprint store receipt. Value is limited to $100. Allow 10-12 weeks for card. OtherTerms: Pricing, offer terms, fees & features may vary for existing customers not eligible for upgrade. Coverage not available everywhere. Restrictions apply. See store or Sprint.com for details. ©2008 Sprint. Sprint, the logo and Nextel are trademarks of Sprint. NASCAR® is a registered trademark of the National Association for Stock CarAuto Racing, Inc. The NASCAR Sprint Cup Series word mark & logo are trademarks of NASCAR, Inc. and Sprint. Other marks are the property of their respective owners NASCAR, Inc. is not a sponsor of this promotion. 6666 SPRINT sticker 5/19/08 11:14 AM Page 1
  • 16. Mars Shopper Marketing concept and design ®/™ trademarks ©Mars, Incorporated 2010 ALAPPROVALS ANICALINFO PORT,CT06880T:203.682.4000F:203.682.4099 NOT APPROVED ROUTE AGAIN OK WITH CHANGES OK WITH ON-SCREEN OK AS IS DATEINITIALS PR LGL PPM AD SAD File Name: mfcand9127_08_cvs_fullpg_ad_m.indd Description: Full Page Ad Trim Size: 8.125" x 10.875" Live Area: .25” from trim Bleed Size: .125" from trim Output Percent: 100% This Printout Percent: 100% NOTE: THIS COLOR PROOF INDICATES COLOR BREAKS ONLY AND MAY NOT ACCURATELY REFLECT ACTUAL COLOR. PROCESS PROCESS MATCH CLIENT APPROVED TOTAL NUMBER OF COLORS: 4/0 ……….... …… …… …… ……….... …… …… …… ……….... …… …… …… ……….... …… …… …… ……….... …… …… …… PMS SPOT mfcand9127_08_cvs_fullpg_ad_m.indd 1 2/25/10 7:03 PM client challenge: Mars needed to promote its snack brands during the MLB playoffs. creative solution: I brought in all six brands to this ad while maintaining baseball messaging.
  • 17. Website for Castrol concept and design client challenge: Help Castrol build its database of NHRA Funny Car fans creative solution: The chance to win one of 4 new Mustangs earned Castrol 72,620 potential new customers.
  • 18. Website for Rover concept and design client challenge: Generate awareness and preference for Rover’s 4G connection. creative solution: A national promotion with great prizes that earned Rover 15,123 potential new customers
  • 19. ZagApparel concept and design client challenge: Unify 3 completely different apparel brands under one web page creative solution: Used the fabric and hanging tags to tie them all together
  • 20. All American Football League concept and design client challenge: AAFL (a spring football league) needed the Citrus Bowl rebranded for a kickoff event in two weeks. creative solution: The introduction to AAFL was a success. With full design, production & produced. From large format banners to programs.
  • 21. Pert Plus Hat Head Intervention concept and design client challenge: Pert Plus was looking for a logo for there campaign for Hat Head Intervention at the Minor League Baseball. creative solution: Created a logo with supporting banners for 20 baseball stadiums for the 2011 season.
  • 22. College Gameday Bus concept and design www.collegegameday.comwww.collegegameday.com Saturdays 10am ETSaturdays 10am ET www.collegegameday.comwww.collegegameday.com Saturdays 10am ETSaturdays 10am ET www.collegegameday.comwww.collegegameday.com Saturdays 10am ETSaturdays 10am ET You can do it.We can help. www. homedepot.com You can do it.We can help. www. homedepot.com You can do it.We can help. www. homedepot.com You can do it.We can help. www. homedepot.com www.collegegameday.comwww.collegegameday.com Saturdays 10am ETSaturdays 10am ET 6780 HD CGD Bus.ai 7/31/08 3:32:16 PM client challenge: Design a bus wrap for ESPN College Game Day for there national tour. creative solution: I created a bus where the football fans where the heart of the design.
  • 23. Philadelphia Cream Cheese concept and design client challenge: Design a Cream Cheese dish that would permanently place cream cheese in the refrigerator like the butter dish. creative solution: Kraft was pleased with my concept. Using a Scandinavian design with frosted glass and with an eco friendly bamboo base.
  • 24. Be AVON Sales Team Logo concept and design
  • 25. All American Football League concept and design H E L M E TH E L M E T H E L M E TH E L M E T H E L M E TH E L M E T H E L M E TH E L M E TH E L M E TH E L M E T H E L M E TH E L M E T client challenge: Create six new AAFL logos without violating existing team copyrights. creative solution: Leverage each school’s branding in a fresh new way.
  • 26. Logos concept and design
  • 27. The Amazing Spider-Man Movie Watch concept and design Watch Design & Package Design
  • 28. The Avengers Grab Zags Bag concept and design Challenge: Design package and POS for Grab Zags, the first variety collectible toy line featuring characters from The Avengers Movie. Solution: Establish a package design line consistent with The Avengers brand and retail requirements.
  • 29. The Avengers Grab Zags PDQ & Sidekick concept and design POS design for the Avengers blind bag toy
  • 30. The Avengers Grab Zags 4 & 8 Figure Pack concept and design 4 Pack & 8 Pack Package Design
  • 31. Ultimate Spider-Man Grab Zags Minis Bag & PDQ concept and design Blind Bag & POS Design
  • 32. Ultimate Spider-Man Collect-A-Ball & PDQ concept and design Blind Ball Package & POS Design
  • 33. DC Comics Grab Zags Minis Bag & PDQ concept and design Blind Bag & POS Design
  • 34. The Avengers S.H.I.E.L.D. Agent Field Watch concept and design Challenge: Toys R Us needed a toy giveaway. I created concept and package design for the Flip Watch. Solution: Took an idea of a watch and turned it into a way for kids to talk to there favorite Avenger. 25,000 where purchased by Toys R Us.
  • 35. The Avengers Air Blaster Car concept and design Description: Vehicles “Cruise” on a cushion of air.  Simply pound the air pump and away they go SHHOOM!  Two soft vehicles in one!  Snap on outer shell for a cool new look. Assortment of 6 Avengers Vehicles, packaged in a blister card.
  • 36. Description: You’re As Slow As Dial-Up T-Shirt Design concept and design
  • 37. London Coordinates is 51.5171° N Tokyo Coordinates is 35.6833° N, Bangkok Coordinates is 13.7500° Berlin Coordinates is 52.5233° N, 1 Las Vegas Coordinates: 36° N, 115 Reykjavik Coordinates is 64.1333° Ibiza Coordinates is 38.9800° N, 1 Tel Aviv Coordinates is 32.0833° N Rio de Janeiro Coordinates is 22.90 T-Shirt Design concept and design Description: Been There Done That. With longitude and latitude of the worlds best parties places. From Vegas to Ibiza.
  • 38. BEAR DOWN T-Shirt Design concept and design Description: Bear Down, theme song for the Chicago Bears
  • 39. T-Shirt Design concept and design Description: A Crazy Good Time
  • 40. T-Shirt Design concept and design Description: The Love and Hate of the Paparazzi
  • 41. Kiteboarding Design concept and design Description: The brand Best Kiteboarding was looking for a design to go on there orange kites
  • 42. Window Design concept and design Description: Pro-bono creative for a local fish shop.
  • 43. Concept Ideas for a on-pack Pringles giveaway concept and design