Your SlideShare is downloading. ×
0
Paulus 2
Paulus 2
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Paulus 2

1,912

Published on

Powerpointpresentatie over de apostel Paulus gemaakt door Elina & June, twee leerlingen van het zesde leerjaar van 't Kompas te Duffel.

Powerpointpresentatie over de apostel Paulus gemaakt door Elina & June, twee leerlingen van het zesde leerjaar van 't Kompas te Duffel.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
1,912
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. POPPENKASTJE ! ELINA & JUNE MAMA PAPA WILLEN JULLIE EEN VERHAALTJE VERTELLEN UIT DE KINDJES BIJBEL? OK HEEL LANG GELEDEN WAS ER EENS EEN MAN DIE SAULUS HEETTE. STOP STOP STOP . DIT VERHAALTJE HEB JE NU AL ZES KEER VERTELD MAMA. IK KEN HET AL UIT MIJN HOOFD. WACHT. LIESJE VERTELT: DUS, SAULUS WERD GEBOREN TARSUS, HIJ WERD DAAR TENTENMAKER. HIJ WAS TEGEN GOD TOT HIJ ZICH BEDACHT WAT OF WIE GOD WAS. DAARNA GING HIJ NAAR DAMASCUS, DAAR ONTSNAPTE HIJ IN EEN MAND OVER DE POORTEN GOED JE KENT HET ECHT LIESJE. NU MIESJE. MIESJE VERTELT: WE ZATEN IN DAMASCUS HE? ZO IK GA VERDER, HIJ WAS DUS ONTSNAPT EN HIJ BOUWDE EEN BOOT EN GING OP WERELDREIS OM OVER GOD TE VERTELLEN. GOED ZO MIESJE. DANKJE MAMA. LIESJE JIJ MAG VERDER, OK DAN GING HIJ NAAR ATHENE. HIJ VERTELDE HOE GOED GOD VOOR DE MENSEN WAS MAAR ZE BEGREPEN ER NIETS VAN !
  • 2. POPPENKASTJE ! ELINA & JUNE OK LIESJE IS WEER: DAN GING HIJ NAAR KORINTHE: HIJ SCHREEF TWEE BRIEVEN, HELE LANGE BRIEVEN AAN DE CHRISTENEN VAN KORINTHE. DE BRIEVEN ZIJN HEEL BEKEND . MIESJE JIJ BENT NU WEER : PAULUS IN ATHENE HIJ SPRAK ALLE ATHENERS AAN EN VERTELDE OVER JEZUS, OVER DE ENIGE GOD MAAR DE ATHENERS BEGREPEN ER NIETS NU LIESJE NOG EENS: JERUZALEM DAAR ONTMOETTE PAULUS DE LEERLINGEN VAN JEZUS EN NU EFEZE: DE ZILVERSMID WOU PAULUS NIET IN EFEZE ZIEN HIJ VREESDE DAT ZIJN WINKEL DICHT GING MOETEN ZO MIESJE: IN MALTA: OP WEG NAAR ROME KREEG PAULUS SCHIPBREUK NET VOOR DE KUST VAN MALTA NU LIESJE: IN ROME GEBEURDE HET. HIER LEEFDE PAULUS NIET LANG MEER, MAAR ENKELE JAREN IN GEVANGENSCHAP. HIJ STIERF HIER AAN DE MARTELDOOD.

×