PAULUSMargot, Emilie,Sary & Yannah
PAULUS DE         WERELDREIZIGERTarsusDe geboortestad van Paulus. Hij leerdeer het beroep van tentenmaker.
DamascusBij de poorten van deze stad werd Paulus door God geraakt.Hij bekeerde hij. Van dan af was hij niet langerchristen...
LIEDDe geboortestad van Paulus, hij heette eerst wel Saulus.Hij was geen goed mens, dat was niet naar Gods wens.God raakte...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Paulus 4

2,219 views
2,241 views

Published on

Powerpointpresentatie over de apostel Paulus gemaakt door Margot, Emilie, Sary & Yannah, vier leerlingen van het zesde leerjaar van 't Kompas te Duffel.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,219
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,973
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Paulus 4

  1. 1. PAULUSMargot, Emilie,Sary & Yannah
  2. 2. PAULUS DE WERELDREIZIGERTarsusDe geboortestad van Paulus. Hij leerdeer het beroep van tentenmaker.
  3. 3. DamascusBij de poorten van deze stad werd Paulus door God geraakt.Hij bekeerde hij. Van dan af was hij niet langerchristenvolger. Hij moest de stad stiekem in een mandontvluchten.
  4. 4. LIEDDe geboortestad van Paulus, hij heette eerst wel Saulus.Hij was geen goed mens, dat was niet naar Gods wens.God raakte Saulus, toen veranderde zijn naam in Paulus.Er waren heel wat geruchten,daarom moest hij in een mand de stad ontvluchten.Hij vertelde van alles over God, de mensen verklaarden hem voor zot.Paulus werd gevangen, dan moest hij naar de cel.Hij stuurde heel wat brieven, ja dat kon hij echt wel.Op weg naar Rome met de gevangenen ging het schip kapot.Hij leed een heel triestig lot.Toen kreeg hij de marteldood, toen was hij helemaal rood.Dat kwam door het bloed, nee dat deed niet goed.

×