Viatge a París

542 views
479 views

Published on

El nostre viatge d'estudis a París.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
542
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Viatge a París

 1. 1. PARÍS
 2. 2. La nostra habitació (falta na Neus) però darrere hi ha el seu armari
 3. 3. El primer dia, varem visitar Notre Dame encara que... El primer dia varem visitar Notre Dame, encara que...
 4. 4. Varem decidir deixar anar la catedral i prendre el que es convertiria amb la nostra pròxima adicció parisina, el nostre primer cafè ou lait. Varem decidir deixar anar la catedrali prendre amb el que es convertiria amb la nostra addicció parisina, el nostre primer cafè ou lait
 5. 5. <ul><li>El nostre primer dinar, va ser el més pèssim al Mc Donald, però afortunadament i veridicament tot el que comença malament només pot anar a millor. Encara que La defense, el barri on ens trobavem ens va deixar al·lucinats. </li></ul>El nostre primer dinar, va ser el més pèssim al Mc Donald, però afortunadament i veridicament tot el que comença malament només pot anar a millor. Encara que La defense, el barri on ens trobavem ensva deixar al·lucinats.
 6. 6. A Mommatre varem conèixer la vida més bohèmia i artística de la ciutat. A Mommatre varem conèixer la vida més bohèmia i artística de la ciutat. .
 7. 7. La meva íntima amiga, Rossi i jo erem dins una tenda, quan varem comprar un cendrer per al seu germà. Era molt guapo i encertat però una vegada comprat i pagat em vaig girar per donar-li a ella, va caure, es va rompre i va ser substituït per un altre, menys graciós.
 8. 8. Jo i el meu amic Toni Bergas al bar d'Amleie. Jo i el meu amic Toni Bergas al bar d'Amleie.
 9. 9. Per fí ens trobavem davant el famós Moulin Rogue, encara que degut a que els preus no eren molt asequibles per nosaltre, varem anar a sopar a un restaurant de devora... Per fí ens trobavem davant el famós Moulin Rogue, encara que degut a que els preus no eren molt asequibles per nosaltre, varem anar a sopar a un restaurant de devora.
 10. 10. Cares de fred i cansament aguantaven el vent que el riu sena feia córrer. Cares de fred i cansament aguantaven el vent que el riu sena feia córrer .
 11. 11. <ul><li>Per fí ens decidim per entrar a un bar, bastant petit, d'aspecte informal. La veritat és que varem tenir bastants de problemes per entendre'ns,... però varem dinar bé. I adamés ben acompanyades, a la nostra vora hi havia un grup d'italians que cumplien a la perfecció l'estereotip del seu país: guapos, atracctius,... </li></ul>Per fí ens decidim per entrar a un bar, bastant petit, d'aspecte informal. La veritat és que varem tenir bastants de problemes per entendre'ns,... però varem dinar bé. I adamés ben acompanyades, a la nostra vora hi havia un grup d'italians que cumplien a la perfecció l'estereotip del seu país: guapos, atracctius,.. .
 12. 12. Fins arribar a l'Òpera. Foto de grup i tornam a caminar per cercar un restaurant, morts de fam i amb una necessitat de seure increible. Tothom comensava a estar enfadat i la situació empitjorava, però per sort varem trobar un lloc on sopar chill out. En Toni va demanar un plat bastant curiós, truita de patata amb patates frites. També varem anar a l'Òpera i després a sopar, on en Toni va demanar truita de pata amb patates frites.
 13. 13. La vistita a la torre Eiffel ens va defreudar un poc ja que no varem tenir l'opció de pujar fins als tercer pis. Així i tot des del segon pis les vistes eren impressionants. Na Rossi, na Neus, en Sergi i jo varem baixar per les escales, allò era realment interminable. De fet, varem arribar tard a l'hora prevista. La vistita a la torre Eiffel ens va defreudar un poc ja que no varem tenir l'opció de pujar fins als tercer pis. Així i tot des del segon pis les vistes eren impressionants. Na Rossi, na Neus, en Sergi i jo varem baixar per les escales, allò era realment interminable. De fet, varem arribar tard a l'hora prevista.
 14. 14. Aquest vespre a l'hotel va ser realment divertit. Ens avorriem a les habitacions i varem voler baixar al hall. Allà els vespres sempre hi havia un personatge que posteriorment coneixeriem com “Poto” i ell a nosaltres com “Pito”, Cotorrita”, Mar i Toni. La veritat és que no va passar res graciós però tot aquell home era un acudit. Aquest vespre a l'hotel va ser realment divertit. Ens avorriem a les habitacions i varem voler baixar al hall. Allà els vespres sempre hi havia un personatge que posteriorment coneixeriem com “Poto” i ell a nosaltres com “Pito”, Cotorrita”, Mar i Toni. La veritat és que no va passar res graciós però tot aquell home era un acudit.
 15. 15. Aquesta visita podria haver estat molt interessant i cultural però la realitat és que la son, el cansament i la necessitat de seure ho varen absorvir tot. Va ser molt pesat. Quan varem arribar al famos quadre de la Mona Lisa, estava recintat i quan jo m'hi vaig acostar, vaig tomar la cinta i el quadre va quedar desprotegit per un instant, immediatament la vaig aixecar i excusant-me cap a un xinès, li vaig dir: Cap problema. Aquesta visita podria haver estat molt interessant i cultural però la realitat és que la son, el cansament i la necessitat de seure ho varen absorvir tot. Va ser molt pesat. Quan varem arribar al famos quadre de la Mona Lisa, estava recintat i quan jo m'hi vaig acostar, vaig tomar la cinta i el quadre va quedar desprotegit per un instant, immediatament la vaig aixecar i excusant-me cap a un xinès, li vaig dir: Cap problema.
 16. 17. Menjar de totes les cultures obrien un vental immens de possibilitats per ser tastats per boques mallorquines. La indesició per no saber que menjar, va provocar temps, el temps va provocat gana, la gana va provocar enfadament,... fins que ens varem asseure per dinar. Na Clara va tenir seriosos problemes amb el menjar, tot el que havia compras era per vomitar, però varem tancar les discusions amb un capuccino i una deliciosa tarta de xocolata. Menjar de totes les cultures obrien un vental immens de possibilitats per ser tastats per boques mallorquines. La indesició per no saber que menjar, va provocar temps, el temps va provocat gana, la gana va provocar enfadament,... fins que ens varem asseure per dinar. Na Clara va tenir seriosos problemes amb el menjar, tot el que havia compras era per vomitar, però varem tancar les discusions amb un capuccino i una deliciosa tarta de xocolata.
 17. 18. En haver dinat, varem anar a fer una volta per Marais, i després per el barri jueu. Varem anar fer una volta per Marais i pel barri jueu
 18. 19. El sopar de dimecres va ser, sens dubte el més divertit del viatge. Erem na Mar, na Neus, na Clara, en Bergues, en Toni, na Rossi i jo. El sopar de dimecres va ser, sens dubte el més divertit del viatge. Erem na Mar, na Neus, na Clara, en Bergas, en Toni, na Rossi i jo .
 19. 20. Sopavem a una creperia devora l'arc del triumf. Hi havia dues plantes, i tots ja erem adalt, menys na Mar i na Catalina Rosselló, que li deiem Porcelló. I de sobte sentim “patapa” i venga riure. Na Mar l'estrella del vespre havia caigut per les escales però el més curiós és que tot el menjar estava intacte. Sopavem a una creperia devora l'arc del triumf. Hi havia dues plantes, i tots ja erem adalt, menys na Mar i na Catalina Rosselló, que li deiem Porcelló. I de sobte sentim “patapa” i venga riure. Na Mar l'estrella del vespre havia caigut per les escales però el més curiós és que tot el menjar estava intacte.
 20. 21. Ja sopavem, venga riure, venga riure i veim que davant nosaltres teniem un mirall allargats on s'hi relfectien les nostres cares bastant deformades. I venga a riure,... Varem començar a sopar, ens ho vam passar molt bé, i de sobte varem trobar un mirall davant noltros que ens defor- mava les cares. Hem perdut la foto...
 21. 22. Aquesta atracció és la millor de tot el parc i l'única que val la pena. Aquesta atracció és la millor de tot el parc i l'única que val la pena.
 22. 23. “ Menú pluto” per dinar! A una pizzeria ens van servir una capsa de cartró amb macarrons dedins, un pa amb ai i postre. Aquest dinar jugaven a Telèfon. Consisteix en que una persona digui una frase i el vagi repetint fent una cadena de forma ràpida i baixet per després riure del resultat. Un dels nostres exemple són: “ Menú pluto” per dinar! A una pizzeria ens van servir una capsa de cartró amb macarrons dedins, un pa amb ai i postre. Aquest dinar jugaven a Telèfon. Consisteix en que una persona digui una frase i el vagi repetint fent una cadena de forma ràpida i baixet per després riure del resultat.
 23. 24. La jornada a disney va ser molt entretenguda. Totes duiem a la jaqueta una princesa disney
 24. 25. El darrer dia varem sortir un poc a un bar de per allà
 25. 26. Aquest vespre na Mar, na Rossi i jo el varem passar ben despertes. Va començar lleuger, xerrant tranquil·les, però en vista de que ens sobrava un poc d'aquella substància que haviem begut fa dos dies el vespre es va anar animant, varem anar a fer visites a totes les habitacions que ens van rebre, al hall, a comprar perquè ens venia la gana, i riure es clar. Així fins a les 7 del dematí que varem fer una dutxa, berenar i cap a Versalles. Aquest vespre no varem dormir, se pot veure a sa cara de na rossi que se mor de son... en canvi na mar està més animada (pot ser perquè te ella la botella)
 26. 28. Fetes pols, varem pasetjar per el palau, després pels jardins i a darrera hora a cercar un regal per la família. No en varem trobar cap. Fetes pols, varem pasetjar per el palau, després pels jardins I a darrera hora a cercar un regal per la família. No en varem trobar cap .
 27. 29. El viatge s'acaba, tan sols queden dues hores de vol, dues hores per tornar a la nostra illa. I com a reflexió del viatge puc dir que tots estimarem París, que en sentir nombrar el nom de la ciutat de la llum el nostre record és farà present, recordarem la seva essència, el nostre viatge i a la nostra gent. Per tant, tan sols puc dir... El viatge s'acaba, tan sols queden dues hores de vol, dues hores per tornar a la nostra illa. I com a reflexió del viatge puc dir que tots estimarem París, que en sentir nombrar el nom de la ciutat de la llum el nostre record és farà present, recordarem la seva essència, el nostre viatge i a la nostra gent.Per tant, tan sols puc dir...
 28. 30. París, Je t'aime. PARÍS, JE T'AIME!

×