Reality Check Connectricity
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Reality Check Connectricity

on

 • 300 views

De Reality Check van Connectricity is de ultieme field test voor uw nieuwe product of dienst. We ontdekken de likes en dislikes, mitsen en maren, kansen en bedreigingen en alle andere inzichten die uw ...

De Reality Check van Connectricity is de ultieme field test voor uw nieuwe product of dienst. We ontdekken de likes en dislikes, mitsen en maren, kansen en bedreigingen en alle andere inzichten die uw succeskans vergroten.
In een beveiligde online omgeving leggen we uw concept voor aan een zorgvuldig geselecteerde afvaardiging van uw beoogde doelgroep. De mensen die uw succes zullen maken of breken. Blijven uw verwachtingen en aannames overeind? Voorziet uw concept werkelijk in een behoefte? Zijn mensen bereid daarvoor de prijs te betalen waartegen u kunt leveren? Verkoopt u uw huid wel duur genoeg?

Statistics

Views

Total Views
300
Views on SlideShare
284
Embed Views
16

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

4 Embeds 16

http://marcelmaassen.nl 6
http://www.linkedin.com 5
http://connectricity.nl 4
https://www.linkedin.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Reality Check Connectricity Reality Check Connectricity Presentation Transcript

 • connectricity
 • Maar als ik het 20% duurder maak, draaien we injaar 2 break even.
  Geweldig! Gooi er maar meteen 50 % bovenop, dan
  maken we in Q3 al dikke winst!
  connectricity
 • Check your reality!
  U gaat iets nieuws beginnen. Iets moois. En dat heeft u buitengewoon zorgvuldig voorbereid en tot in de finesses doordacht. De kosten heeft u haarscherp in beeld (inclusief postzegels en cartridges). Maar aan de inkomstenkant zijn de cijfers minder hard. Natuurlijk maakt u gefundeerde aannames, maar uiteindelijk is het antwoord toch aan de markt.
  Je moet er in durven geloven, dat is waar. Maar belangrijker dan de vraag of u erin gelooft, is de vraag of de markt erin gelooft.
  De Reality Check van Connectricity is de ultieme field test voor uw nieuwe product of dienst. We ontdekken de likes en dislikes, mitsen en maren, kansen en bedreigingen en alle andere inzichten die uw succeskans vergroten.
  In een beveiligde online omgeving leggen we uw concept voor aan een zorgvuldig geselecteerde afvaardiging van uw beoogde doelgroep. De mensen die uw succes zullen maken of breken. Blijven uw verwachtingen en aannames overeind? Voorziet uw concept werkelijk in een behoefte? Zijn mensen bereid daarvoor de prijs te betalen waartegen u kunt leveren? Verkoopt u uw huid wel duur genoeg?
  connectricity
 • Specs & Features Reality Check
  Wat is het?Online kwalitatief haalbaarheidsonderzoek voor nieuwe producten en diensten. Een live pre test van alle succes- en risicofactoren. Prijs, design, functionele aspecten, wat als-scenario's, al deze zaken komen aan bod in een online gesprek tussen de moderator en de deelnemers. U kunt zelf live de sessie volgen en waar nodig aanvullende input geven aan de moderator.
  Setup
  • 10 - 15 deelnemers
  • 90 minuten
  • circa 50 vragen per sessie
  • vele honderden antwoorden
  GespreksvormDe moderator, een ervaren kwalitatieve onderzoeker, leidt het groepsgesprek. Deelnemers reageren met geschreven tekst en voegen eventueel emoticons toe. Om beïnvloeding te voorkomen, kan de moderator kiezen voor de zogenaamde blind mode. Deelnemers zien elkaars antwoorden dan niet.
  Selectie deelnemersNa een zorgvuldige selectie op basis van uw criteria presenteren wij u de long list van de deelnemers. Daaruit kiest u de mensen die we uiteindelijk uitnodigen om daadwerkelijk deel te nemen.
  • De complete weergave van het gesprek is direct na afloop beschikbaar.
  • Analyse en rapportage op maat binnen vijf werkdagen.
  MultimediaFoto's en illustraties, audio en video, websites, zelfs polls en vragenlijsten kan de moderator tijdens de sessie aan de deelnemers voorleggen. U krijgt een zeer compleet beeld van alle pro's en contra's van uw concept.
  connectricity
 • Met eigen ogen
  Deelnemersoverzicht en achtergrondinformatie
  Als observer heeft u tijdens de sessie steeds toegang tot alle beschikbare persoonskenmerken van de deelnemers. Dat helpt u om reacties beter in hun context te plaatsen.
  White board
  Op het white board toont de moderator alle visuele elementen, zoals Illustraties en foto's, video's, websites, et cetera.
  Live het gesprek volgen
  Alles wat de moderator met de deelnemers bespreekt, kunt u live volgen. Een onbeperkt aantal observers kan onzichtbaar voor de deelnemers meekijken. En u kunt via een tekstbericht naar de administrator steeds bijsturen.
  connectricity
 • Schematische weergave live-sessie
  Deelnemers
  Moderator:En wat als de prijs wordt verlaagd naar €9,95?
  Anja: dan zou ik het misschien overwegen, maar ik vind het nog steeds duur
  Rob: geen geld, meteen doen
  Yvon: absoluut niet, pure verspilling
  Carla: ik vind dat wel een faire prijs, maar dan moet ik ook zeker weten dat het minstens een half jaar lang werkt.
  Moderator: Ik wil jullie vragen aandachtig naar het volgende plaatje te kjiken. Wat vinden jullie: ziet de verpakking er aantrekkelijk uit?
  Yvon:mwa… zo ziet het er toch wel goed uit. Frisse kleuren, hip.
  Rob: Ben er niet kapot van. Past er niet bij, oogt niet robuust.
  Administrator
  De administrator is de rechterhand van de moderator. Hij bewaakt de voortgang, zet de juiste visuals klaar, communiceert met de observers en beantwoordt eventuele vragen van deelnemers.
  Moderator
  De moderator leidt het gesprek, kan met iedereen communiceren en heeft volledige controle over de gespreksopzet.
  U kijkt mee als observer
  Onzichtbaar voor de deelnemers kan een ongelimiteerd aantal observers live het hele gesprek volgen. Via de administrator staat u in contact met de moderator. Zo kunt u eventuele aanwijzingen of bijvoorbeeld een verzoek om een extra vraag te stellen aan hem of haar doorgeven.
  connectricity
 • Gemak en privacy voor de deelnemers
  Kraakhelder
  Mensen snappen onmiddellijk hoe het werkt. De interface is simpel en doeltreffend. Kleurgebruik zorgt voor overzicht tijdens de discussie.
  Geen software-installatie, geen gedoe
  Het platform is volledig browser based. Deelnemers (en dat geldt ook voor de observers) hoeven niets te downloaden of te installeren. Alles werkt feilloos in alle veelgebruikte browsers.
  Geen reisuren
  Een van de grote voordelen van onze online-aanpak is uiteraard, dat mensen niet hoeven te reizen. En dat geldt natuurlijk ook voor u. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met een internetaansluiting.
  Anoniem en veilig
  Deelnemers kunnen privé berichten naar de moderator en de adminstrator sturen, maar nooit naar elkaar. De deelnemers aan de sessie hoeven dus niet te vrezen dat ze door andere deelnemers worden lastiggevallen. Echte namen van de deelnemers zijn niet zichtbaar, en dat geldt uiteraard ook voor alle andere privé-gegevens.
  Anja
  connectricity
 • Ja, dat kan ook!
  Rob
  connectricity
 • En voor u: veilig
  • Alleen de geselecteerde deelnemers hebben toegang tot het online platform en alleen tijdens de sessie.
  • Deelnemers kunnen niet met elkaar communiceren en hebben geen toegang tot elkaars contactgegevens. Ze zien uitsluitend elkaars fictieve voornamen.
  • Alle projectdata en alles wat deelnemers bijdragen wordt encrypted verstuurd en is beveiligd op de server. Op uw verzoek wissen we alle data, alle historie en alle sporen op onze server.
  • We doen er al het mogelijke aan om te voorkomen dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt. Met een zorgvuldige screening van alle deelnemers sluiten we mensen uit die mogelijk een concurrerend belang hebben. Het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring (non disclosure agreement) is standaard voor alle deelnemers. Desalniettemin moet u zich realiseren, dat wij nooit volledig kunnen uitsluiten dat deelnemers informatie voor eigen doeleinden gebruiken. In het draaiboek voor de Reality Check dat we vooraf met u bespreken, zullen we nadrukkelijk op mogelijke risico's ingaan.
  connectricity
 • Zo gaan we te werk
  connectricity
 • Uw investering
  Alle bedragen zijn exlcusief BTW
  Besparen?
  Een aantal taken en werkzaamheden kunt u wellicht ook zelf voor uw rekening nemen. Misschien wilt u zelf de gespreksweergave analyseren. Mogelijk heeft u al toegang tot de geschikte deelnemers voor uw Reality Check. Wij staan altijd open voor creatieve alternatieven.
  connectricity
 • Eerst Zien?
  Wij nodigen u uit voor een live demo. Mail ons: info@connectricity.nl
  marketing
  sales
  connectricity
 • connectricity