Anàlisi_02_ccastells,mbeltran

201 views
181 views

Published on

Published in: Technology, Travel
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
201
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Anàlisi_02_ccastells,mbeltran

  1. 1. LOCALITZADOR Que és? Aplicació que assenyala la posi- ció de l’usuari en un mapa, el local, comerç, empresa o servei que s’està visitant i ho publica en una xarxa social. S’hi pot accedir des de internet o des d’aplicacions instalades al nostre smartphone o gadget personal.
  2. 2. És un dels localitzadors amb més popularitat.análisi d’una En què consisteix?aplicació Plataforma de + de 4.000.000 d’usuaris actius que serveixen l’aplicació amb contingut relle- vant i publicitat. Where permet a l’usuari localit- zar serveis a prop seu.
  3. 3. Com funciona?1º L’usuari es registra.2º Marca la seva posició i el seudestí comercial i filtra.3º Where t’informa de les possi-bilitats i de les ofertes que potgaudir.Varietat filtrada pels comerçospublicitats, no es una varietatreal, ells paguen per sortir coma opcio.http://where.com/locations/sp3e3ttg4w6q/places
  4. 4. L’usuari es pot crear mitjançant una compta nova o utilitzant la+ de Facebook. Amb aquesta última opció cada cop que marqui la seva posició es publi- carà en Facebook. Where et permet fer una llista de llocs més freqüentats/ prefe- rits que també es publica.
  5. 5. + PUNTS A FAVOR - Servei gratuït. - No te exclusivitat per cap smar- tphone en concret. - És un servei de contingut pu- blicitari sol.licitat. - L’usuari té la opció de compar- tir o no la seva localització amb els seus contactes. - Pot ser de gran utilitat.
  6. 6. PUNTS EN CONTRA- Control de l’usuari moltgran.- Falta d’intimitat alpublicar-ho a una plataformacom Facebook.- L’usuari està donant moltainformació: opinió, gustos,rutes, localització, plans delleure, etc.
  7. 7. PROJECCIÓ FUTUR- Expansió d’aquest tipus de servei.- El seu ús més freqüent és mitjantçant un mòbilquan més softwares de mòbils el permetin, més ússe’n farà.-Anuncis directes al teu mòbil sense buscar-ho alentrar a un comerç.- Econòmicament pot ser negatiu per l’usuari i perles empreses que no hi participin.- La informació no serà verídica, estarà filtrada pelsinteressos comercials i no pels nostres.
  8. 8. - Estarem més controlats, investigarem menys, ensdeixarem portar per les empreses, consumirem elque no consumiríem per aprofitar les ofertes...- Tema de privacitat també perilla, es perillós per lagent més jove. L’empresa haurà de negar la partici-pació a menors d’edat o emprar algun mètode deseguretat per evitar grans problemes. María Beltrán i Carlota Castells

×