Kaksi verkkopersoonaa

329
-1

Published on

Mobiilikesäkoulussa pidetty alustus verkossa toimimiseen kahdella eri tavalla kahden ihmisen kertomana: Vesa Vilenius ja Viestintälotta Lotta Linko.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
329
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Kaksi verkkopersoonaa

  1. 1. Sosiaalinen media työssä ja vapaa-ajalla: kaksi lähestymistapaa Vesa Vilenius ja Viestintälotta Lotta Linko Hämeen ammattikorkeakoulu HAMKMobiilikesäkoulu 25.-26.5.2011
  2. 2. Johdantoa somessa toimimiseen● Ei ole yhtä oikeaa tapaa● Henkilökohtaisia valintoja omien taipumusten ja mieltymysten mukaan● Myös työtehtävät ja organisaatio asettavat rajoja● Kuinka haluat yhdistää työminän ja henkilökohtaisen minän?● Mitä ja miten paljon haluat jakaa itsestäsi ja tekemisistäsi?
  3. 3. Kaksi valintaa perusteluineenVesa Vilenius: Viestintälotta:Yhdistän henkilökohtaisen Toimin kahdella eri nimelläja työroolin samaan kahdessa eri roolissakäyttöliittymään ja yhdellä tai kahdella erilaitteeseen. laitteella.Osallistun, seuraan, Tuotan tiivistä tekstiä jaraportointoin ja tukevaa kuvaadokumentoin hetken dokumentoimiseksi,reaaliaikaisesti. toiminnastani raportoimiseksi, imagoni rakentamiseksi, itse oppiakseni, maailman seuraamiseksi ja lievästi osallistuakseni.
  4. 4. Vesa Vilenius on yksi kokonaisuus
  5. 5. Viestintälotta ja Lotta Linko:360 asteen verkkoidentiteetti Katso koko esitys: http://prezi.com/5eprkdtefqwd/ verkkoidentiteetti-kaytannossa/ Lue lisää: http://loydy.fi/Loydy/Loydy.html Ota yhteyttä: twitter.com/viestintalotta viestintalotta.wordpress.com skype: viestintalotta sähköposti: viestintalotta@gmail.com, lotta. linko@hamk.fi
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×