man
1. -----------board

Ans. = man overboard

stand
2. -----------i

Ans. = I understand

OK?.... Got the drift? Let's tr...
5.

cycle
cycle
cycle

Ans. = tricycle

0
6. -----------M.D.Ph.D.
Ans. = two degrees below zero

knee
7. -----------light
...
Ans. = he's by himself

10. ecnalg
Ans. = backward glance

11. death . life
Ans. = life after death

12. THINK
Ans. think ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Literature logic/ Get ready for Interview

342 views
230 views

Published on

Literature logic/ Get ready for Interview

Published in: Career
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
342
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Literature logic/ Get ready for Interview

  1. 1. man 1. -----------board Ans. = man overboard stand 2. -----------i Ans. = I understand OK?.... Got the drift? Let's try a few now and see how you fair? 3. /r/e/a/d/i/n/g/ Ans. = reading between the lines 4. r road a d Ans. = cross road
  2. 2. 5. cycle cycle cycle Ans. = tricycle 0 6. -----------M.D.Ph.D. Ans. = two degrees below zero knee 7. -----------light Ans. = neon light (knee-on-light) 8. ground --------------feet feet feet feet feet feet Ans. = six feet underground 9. he's / himself
  3. 3. Ans. = he's by himself 10. ecnalg Ans. = backward glance 11. death . life Ans. = life after death 12. THINK Ans. think big !! And the last one is real fundoo. 13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb.... Ans. long time no 'C' (see)

×