FotoDok - Nemmere og hurtigere dokumentation (DANISH)

401 views

Published on

FotoDok er en App til mobiltelefoner, der gør det nemt at samle billede og tekst til færdig fotodokumentation.
Når billede og tekst via mobiltelefonen er gjort klar, mens man er på byggepladsen, sendes begge dele - igen fra
mobiltelefonen - til FotoDoks hjemmeside. Via hjemmesiden kan man bagefter gå ind og finde tekst og billeder,
der er lagt ind på den enkelte sag.
FotoDok hjemmesiden kan automatisk lave Word-dokumenter med både tekst og billeder, og Word-dokumentet
kan så rettes til på din egen computer hvis der er behov for det.
Læs mere om FotoDok i denne folder!

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
401
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

FotoDok - Nemmere og hurtigere dokumentation (DANISH)

  1. 1. Nemmere og hurtigere dokumentation af kvalitetssikring og tilsynsrapporter FotoDok Gratis!Prøv FotoDok i en måned
  2. 2. FotoDok er en App til mobiltelefoner, der gør det nemt at samle billede og tekst til færdig fotodokumentation. Når billede og tekst via mobiltelefonen er gjort klar, mens man er på byggepladsen, sendes begge dele - igen fra mobiltelefonen - til FotoDoks hjemmeside. Via hjemmesiden kan man bagefter gå ind og finde tekst og billeder, der er lagt ind på den enkelte sag. FotoDok hjemmesiden kan automatisk lave Word-dokumenter med både tekst og billeder, og Word-dokumentet kan så rettes til på din egen computer hvis der er behov for det. Trin 1 - Tag billede og tilknyt relevant tekst På byggepladsen. Når et stykke arbejde skal dokumenteres med billeder, benyttes FotoDok programmet på mobiltelefonen. Med mobiltelefonens kamera kan man tage et billede af den pågældende situation, og bagefter tilføje foruddefinerede tekster eller selv skrive en ny tekst via mobiltelefonens tastatur. Billede og tekst sendes automatisk til virksomhedens FotoDok hjemmeside. Trin 2 - Gennemse billeder og tilknyttet tekst på kontoret På eget kontor. Efter billeder og tekster fra mobiltelefonen er sendt til FotoDok hjemmesiden er det hele tilgængeligt via FotoDok-hjemmesiden. Her kan alle billeder og tekster hvis det er nødvendigt ses igennem og redigeres. På hjemmesiden kan man opdele og sortere billeder som man har lyst. Trin 3 - Del nemt kvalitetssikringen med andre Færdig dokumentation. Hvis billeder og tekst fra fotodokumentationen skal deles med andre, kan man selv via hjemmesiden hente de auto-genererede Word- dokumenter ned og sende dem pr. e-mail eller brev. Det er også muligt at oprette en gæstekonto på FotoDok-hjemmesiden for den konkrete byggesag, så den der skal modtage informationerne, selv kan gå ind på hjemmesiden og gennemgå de registrerede data, uden at kunne redigere billeder og tekster. Sådan bruger du FotoDok Byggepladsen Eget kontor Færdig dokumentation E-mailoverførsel Postforsendelse Internetadgang Virker FotoDok på din telefon? FotoDok kan benyttes på følgende smartphones: • Android • iPhone • Windows Phone Hvis du er i tvivl om FotoDok vil virke på din telefon, er du velkommen til at ringe og forhøre dig. Ring på 9634 7000 Hvad er FotoDok?
  3. 3. • Hustømrerne A/S • MT Højgaard A/S • A. Enggaard A/S • Arkil A/S • Traffics A/S • Erling Jensen A/S • Arkitektfirma Hune & Elkjær A/S • Dansk Halbyggeri A/S • Tømrernes Byggeselskab A/S ... og mange flere! De bruger allerede FotoDok Tidskrævende dokumentation Arkitektfirmaet Hune & Elkjær udfører, som mange an- dre arkitektfirmaer, flere gange om ugen tilsyn på byg- gepladser over hele landet. Formålet med disse besøg er, at sikre at kvaliteten af håndværket er som aftalt, så bygherren sikres den rigtige kvalitet af byggeriet. "Vi bruger typisk 2-4 timer på byggepladsen, afhængig af byggeriets størrelse, på tilsyn med det udførte arbej- de. Ved en sådan gennemgang tog den tilsynsførende førhen billeder med et digitalkamera, mens han under- vejs skrev noter ned på en papirblok der indikerede hvad det enkelte billede viste,” fortæller Allan Wright, der er medejer af arkitektfirmaet Hune & Elkjær. Allan Wright fortsætter: ”Alt i alt blev arbejdet med ud- arbejdelsen af tilsynsnotater ofte set som en rutinepræ- get og tung arbejdsproces, men uden at vi umiddelbart kunne se hvordan vi kunne forbedre den.” FotoDok introduceres Da Hune & Elkjær blev opmærksomme på, at FotoDok måske kunne bruges til at gøre deres arbejde med tilsyn- snotater nemmere, valgte de at købe licens til 3 telefoner for de medarbejdere, som oftest lavede tilsynsnotater. ”Allerede ved første brug af programmet oplevede jeg selv, hvor meget rutinearbejde vi egentligt kunne skære væk; samtidigt med at jeg tog billedet, skrev jeg også en meget kort note i programmet på telefonen, som så automatisk blev tilknyttet billedet. Hvis samme type mangel gik igen et andet sted i bygningen kunne jeg bare vælge teksten fra en liste over tidligere skrevne noter… Det er helt på niveau med at skrive en sms og derfor meget anvendeligt.” Betydelig optimering FotoDok programmet overfører automatisk alle regi- streringer til FotoDok websitet, der opbevarer dataop- lysningerne fra hver enkel brugervirksomhed; ”Da jeg var færdig med tilsynet på pladsen tog jeg til- bage på kontoret og klikkede mig ind på FotoDoks ser- ver, hvor billederne automatisk var overført til. Derefter brugte jeg ca. 30 minutter på at tilpasse eller udvide no- terne til hvert billede og slettede enkelte dubletter. Så kort efter at jeg var vendt tilbage på kontoret, lå der et færdigt Word-dokument med 22 billeder og tilhørende tekst, klar til at blive sendt til alle involverede i byggesa- gen,” forklarer Allan Wright godt tilfreds. FotoDok fjernede 50% af rutinearbejdet
  4. 4. Sofiendalsvej 5B • 9200 Aalborg SV +45 9634 7000 • mobile@logimatic.dk www.logimatic.dk www.fotodok.dk Læs meget mere på hjemmesiden, og se blandt andet en film fra Det Digitale Byggeri, der viser, hvor nem FotoDok er at bruge. Så nemt er det! Vidste du...? At Logimatic også tilbyder DigiTjek - software til digitale mangellister? Læs mere om DigiTjek på www.digitjek.dk Ring på 96347000 Ring til os på 96347000 og spørg efter FotoDok. Du kan også sende en e-mail til mobile@logimatic.dk. Skriv ”FotoDok kampagne” i emnefeltet og send firmanavn, kontaktperson og telefonnummer. Modtag koder til login Efter du har snakket med én af vores medarbejdere (eller har sendt en e-mail til os) sender vi de to koder du skal bruge for at logge ind i FotoDok. Log ind! Normalprisen for FotoDok er 100,- / bruger / måned* Prøv det nu gratisi en hel måned *Prisvedminimum3brugerepr.måned. Scan QR koden og ring direkte.

×