• Like
 • Save

Gemeente loket: een nieuwe manier om aanvragen te automatiseren (WMO)

 • 242 views
Uploaded on

Nederlandse gemeentes zijn op zoek IT oplossingen waarbij (1) flexibiliteit (het kunnen aanpassen aan werkprocessen en details in de formulieren), (2) implementatiesnelheid (wijzigingen eenvoudig door …

Nederlandse gemeentes zijn op zoek IT oplossingen waarbij (1) flexibiliteit (het kunnen aanpassen aan werkprocessen en details in de formulieren), (2) implementatiesnelheid (wijzigingen eenvoudig door te voeren) en (3) lage licentie- en beheerkosten (waarbij samenwerken zin heeft, dwz bv geen initiele of jaarlijkse kosten gebaseerd op inwoneraantallen) belangrijk zijn.

Harmony is zo'n oplossing ... bijzonder flexibel en laagdrempelig, eenvoudig aanpasbaar en uitbreidbaar, lage licentiekosten en een minimale beheersinspanning, Harmony is, mede door gebruik te maken van Google DOCS, een oplossing waarbij het delen ("sharen") centraal staat.

Zie hier hoe, mbv Harmony, gemeente medewerkers zelf de aanvragen sociale zekerheid automatiseren. Het betreffende formulier WMO is in een paar uur gerealiseerd.! Kennis van spreadsheets, aangevuld met een introductie cursus van 4 uur, is voldoende om formulieren en processen aan te maken.

More in: Business
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
242
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide