• Save

Gemeente loket: een nieuwe manier om aanvragen te automatiseren (WMO)

on

  • 452 views

Nederlandse gemeentes zijn op zoek IT oplossingen waarbij (1) flexibiliteit (het kunnen aanpassen aan werkprocessen en details in de formulieren), (2) implementatiesnelheid (wijzigingen eenvoudig door ...

Nederlandse gemeentes zijn op zoek IT oplossingen waarbij (1) flexibiliteit (het kunnen aanpassen aan werkprocessen en details in de formulieren), (2) implementatiesnelheid (wijzigingen eenvoudig door te voeren) en (3) lage licentie- en beheerkosten (waarbij samenwerken zin heeft, dwz bv geen initiele of jaarlijkse kosten gebaseerd op inwoneraantallen) belangrijk zijn.

Harmony is zo'n oplossing ... bijzonder flexibel en laagdrempelig, eenvoudig aanpasbaar en uitbreidbaar, lage licentiekosten en een minimale beheersinspanning, Harmony is, mede door gebruik te maken van Google DOCS, een oplossing waarbij het delen ("sharen") centraal staat.

Zie hier hoe, mbv Harmony, gemeente medewerkers zelf de aanvragen sociale zekerheid automatiseren. Het betreffende formulier WMO is in een paar uur gerealiseerd.! Kennis van spreadsheets, aangevuld met een introductie cursus van 4 uur, is voldoende om formulieren en processen aan te maken.

Statistics

Views

Total Views
452
Views on SlideShare
452
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment