Acròstics

2,638 views
2,149 views

Published on

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
2,638
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
804
Actions
Shares
0
Downloads
11
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Acròstics

 1. 1. P ilota, piloteta,para de rodar I a la nit quan dormo L a sento a botar. O h pilota piloteta T u que no pares de rodar A lgun dia hauràs de descansar. Adrià,GIl i Enric.
 2. 2. S 'arrossega per terra E spanta a tothom R ates i ratolins menjarà P er esmorzar,dinar i sopar . Anna, Guillem i Arnau.
 3. 3. V a lenta caminant, A caba de menjar C aca i pipi A la mateixa hora que ahir. Anna, Guillem i Arnau
 4. 4. R àpida claveguera avall A igües del vàter està ensumant T ot el dia escombraries menjant A ssenyada on està. Anna, Guillem i Arnau.
 5. 5. L larg o curt L a punta s'està gastant A la classe dibuixant P ara’t alguna vegada I si l'estoig descansant S empre estic dibuixant. Anna, Guillem i Arnau
 6. 6. A munt i avall vaig escalant R iuen els esquirols B usquen anous R iuen els mussols E stelada la nit S urten a menjar Judit,Clàudia i Joan F.
 7. 7. P assa rera passa L a sorra em tapa els peus A la platja em llenço T ot cobert de peixos J ugant a la sorra A ra torno a casa Ona, Arola i Asha
 8. 8. G audi A rquitecte famós U nic i generós D ' allò mes famós I enginyós Berta F,Marçal i Joan
 9. 9. H àmster A mb la seva gàbia M astega el seu menjar S alat és molt bo T é molt pèl i maco E s divertit i juganer R àpid i s’amaga per tot arreu. Ariadna P,Jani,Nil i Berta P
 10. 10. S alada és la mar A mb l'aigua brillant L es onades precioses que té A mb peixos de colors D ofins i taurons A la platja hi ha un dofí mort quina pena. Ariadna P,Jani, Nil,Berta P.

×