”Numai economia dă omului siguranţa      pe-a doua zi.”      Howard Marion
Lumeaevoluează…
Mă numesc Gâtlan Lavinia-Elena și, în continuare, vă voi prezenta viziunea mea asupra ”băncii viitorului”.Deși prezentul n...
  Banul..acest "motor" al societății moderne va ocupa  în continuare, în opinia mea, un loc foarte important  în vi...
Cum se vor face……tranzacțiile?
Așa cum menționam și mai sus,                banii vor fi probabil “stocați” în              ...
  Până și o simplă  convorbire cu o  persoană din cadrul  staff-ului unei bănci se  va putea face de  acasă, ...
Ce produse inovative pentru tineri vor      exista in 2062?• În principiu, tinerii reprezintă ”viitorul”, astfel că ...
 Timpul va deveni un ”bun de mare preț” pe care, din păcate, banii nu îl pot cumpăra, așa că sfera serviciilor bancare ...
Proiect realizat de GâtlanElena- Lavinia“Banca Viitorului” – BCRSummer Job
Banca viitorului
Banca viitorului
Banca viitorului
Banca viitorului
Banca viitorului
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Banca viitorului

493 views
425 views

Published on

Published in: Economy & Finance
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
493
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Banca viitorului

 1. 1. ”Numai economia dă omului siguranţa pe-a doua zi.” Howard Marion
 2. 2. Lumeaevoluează…
 3. 3. Mă numesc Gâtlan Lavinia-Elena și, în continuare, vă voi prezenta viziunea mea asupra ”băncii viitorului”.Deși prezentul nu prea mai lasă loc viselor și imaginației, eu, mergând pe principiul “€œmâine e o nouă zi”, sper ca viitorul să fie unul mai bun.
 4. 4.  Banul..acest "motor" al societății moderne va ocupa în continuare, în opinia mea, un loc foarte important în viața cetățenilor. Cum ne aflăm în "era vitezei", cel mai probabil banii vor fi înlocuiți, în mare parte, de cardurile bancare, existând astfel doar în formă virtuală, iar grija portofelului nu va mai reprezenta un stres. Bineînțeles, vor rămâne și bancnotele, și monede pentru a fi utilizate la scară mai mică de către cetățeni.
 5. 5. Cum se vor face……tranzacțiile?
 6. 6. Așa cum menționam și mai sus, banii vor fi probabil “stocați” în formă “virtuală” , iar cardurile vor fi cele care îi vor înlocui. Aceste carduri vor deveni un fel de “€€cipuri”, incluzând datele personale ale celui ce îl deține, astfel încât să-i faciliteze activitatea financiară. • Se vor crea dispozitive ce vorputea fi conectate la modem-ul deInternet de acasă al deținătorului,și astfel deplasarea la o sucursalăbancară sau la bancomate nu vamai fi necesară, plata facturii,tranzacțiile putându-se efectua dela domiciliu, și implicit, vor fi mairapide.
 7. 7.  Până și o simplă convorbire cu o persoană din cadrul staff-ului unei bănci se va putea face de acasă, prin video-  Cum telefonul mobil a conferință, sau de ce devenit unul dintre cele nu, din mașină, prin mai utilizate obiecte, se video-call, făcând astfel vor crea pentru acesta din statul la rând la aplicații speciale ce îi ghișeu doar un vis urât. vor ține la curent pe posesori în legătură cu ultimele informații din domeniul financiar.
 8. 8. Ce produse inovative pentru tineri vor exista in 2062?• În principiu, tinerii reprezintă ”viitorul”, astfel că pentru ei vor exista numeroase oferte și facilități ce le vor permite să participe activ în sfera economiei.• Tinerii vor beneficia încă de pe băncile liceului de carduri și conturi, unde își vor putea depune alocațiile, bursele, economiile. De asemenea, cardurile vor putea fi utilizate la shopping, cinema etc. Vor putea participa la cursuri speciale, tabere ce le vor dezvolta simțul economic și practic
 9. 9.  Timpul va deveni un ”bun de mare preț” pe care, din păcate, banii nu îl pot cumpăra, așa că sfera serviciilor bancare va dezvolta în continuare numeroase facilități pentru cetățeni, facilități ce îl vor ajută să economisească din timpul acordat diferitelor activități finaciare, precum plata unei facturi, depunerea sau extragerea unei sume din cont. De o importanță foarte mare sunt și cursurile speciale pe care băncile trebuie să le pună la dispoziția clienților, cursuri ce îi vor ajuta pe aceștia să înțeleagă mai bine facilitățile de care dispun, precum și oportunitățile pe care le au.
 10. 10. Proiect realizat de GâtlanElena- Lavinia“Banca Viitorului” – BCRSummer Job

×