Pres inf android

225 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
225
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
40
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pres inf android

  1. 1. - Android és un sistema operatiu disponible en mòbils, tablets i altres dispositius basat en Linux (PC).- Aquest sistema pertany actualment a l’empresa de Google, la qual té una pròpia “Store”. De la qual es poden baixar infinites aplicacions per al dispositiu.- Android és un sistema actualitzable, això vol dir que pots instal·lar noves versions més modernes del sistema.
  2. 2. El sistema Android es va donar a conéixer el5 de novembre de 2007.Google i altres membres de la Open HandsetAlliance van col·laborar en eldesenvolupament i llançament de lAndroid.LAndroid Open Source Project té lobjectiu demantenir i continuar desenvolupant lAndroid(continuar llançant actualitzacions noves). Elsistema operatiu Android és la plataforma pera smartphones (teléfons inteligents) amb mésvendes.
  3. 3. TABLETSSMARTPHONES 
  4. 4. La primera versió d’Android va ser la 1.5“Cupcake”. Després van sortir 1.6, 2.0, 2.2,però aquestes versions no van tindre moltafama ja que en la data que van sortir no hihavia la febre dels “Smartphones”.La versió 2.3 “Gingerbread” va ser la que varevolucionar el mercat dels mòbils. I laúltima versió que va sortir al mercat va ser la4.0 “Ice Cream Sandwich”, aquesta versiótambé va ser molt important. ActualmentGoogle està treballant en la verisó 4.1“JellyBean”
  5. 5. Android sempre fica noms de postres i dolços ales seves actualitzacions i en ordre alfabétic(Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread,Honeycomb y Ice Cream Sandwich)Android té una propia botiga d’aplicacións: PlayStore o més coneguda antigament com Market.Android està basat en Linuxperquè els creadors volienun S.O que es poguésmodificar fàcilment (visualment, etc.)i que fos fàcil d’utilitzar.
  6. 6. El primer mòbil delmercat amb Androidva ser HTC Dreamllançat al 2008 alsEstats Units.Avui en dia Androides troba en més de100 tipus de mòbils i en més de 50 tablets.
  7. 7.  WEBS UTILITZADES  Wikipedia i El Android Libre. Treball realitzat per: Alejandro Lozano i Laia Olivella Data: 4/10/12 INFORMATICA 4 ESO

×