Tipurile de şedinţe şi modalităţile de convocare a lorTipulşedinţeiIniţiativade convocareCaracteruldeliberativPrima şedinţ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Tipurile de sedinte si modalitatile de convocare a lor

139
-1

Published on

Tipurile de sedinte si modalitatile de convocare a lor
Material eleborat de Vasile Cioaric și difuzat în cadrul cursului E-learning „Scoala Liderului Comunitar” pe platforma www.civicportal.org.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
139
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Tipurile de sedinte si modalitatile de convocare a lor

  1. 1. Tipurile de şedinţe şi modalităţile de convocare a lorTipulşedinţeiIniţiativade convocareCaracteruldeliberativPrima şedinţă(de constituire)Prin hotărâreaconsiliului electoralde circumscripţie întermen de 20 dezile calendaristicede la data validăriimandatelor deconsilier. Art. 13 (2)Cel puţin douătreimi din numărulconsilierilor aleşi.Art. 13 (3)Ordinară Primarul (cu 5 zileînainte deşedinţă*), sau încazul în careacesta se află înimposibilitatea de aconvoca consiliul –viceprimarul.Art. 16 (1) (3) (5)Prezenţa majorităţiiconsilierilor aleşiArt. 19 (2)Extraordinară Primarul – cu 3 zileînainte de şedinţă*,sau în cazul în careacesta se află înimposibilitatea de aconvoca consiliul –viceprimarul, saula cererea a celpuţin 1/3 dinconsilierii aleşiArt. Art. 16 (3) (5)Prezenţa majorităţiiconsilierilor aleşiArt. 19 (2)De îndată Primarul, sau încazul în careacesta se află înimposibilitatea de aconvoca consiliul –viceprimarulArt. 16 (4) (5)Prezenţamajorităţiiconsilierilor aleşiArt. 19 (2)

×