117 givenchy creates-legend-of-black-dress-nl
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Like this? Share it with your network

Share

117 givenchy creates-legend-of-black-dress-nl

on

  • 259 views

In 1953, Suzy Parker geïnterpreteerd rode Chinese Hubert de Givenchy borduren paraplu-vormige jurken en donkergroen zijden overhemden.

In 1953, Suzy Parker geïnterpreteerd rode Chinese Hubert de Givenchy borduren paraplu-vormige jurken en donkergroen zijden overhemden.

Statistics

Views

Total Views
259
Views on SlideShare
259
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

117 givenchy creates-legend-of-black-dress-nl Document Transcript

  • 1. Luxury Heavenhttp://www.luxury-heaven.comGivenchy Maakt Legend of Black Dress[Black Dress, Suzy Parker, Hubert de Givenchy, Chinees borduurwerk Jurken, DarkGreen Silk shirts] In 1953, Suzy Parker geïnterpreteerd rode Chinese Hubert de Givenchy bordurenparaplu-vormige jurken en donkergroen zijden overhemden. In 1945 was Hubert de Givenchy, die was nog een student in de kunstacademiebegonnen met de stage in Jnoques Fath workshop. Later werkte hij samen met ontwerpersals Robert Piquet, Lucien Ldiong en Elss Schiaparelli, etc. In 1952, lanceerde hij zijneerste ontworpen serie vooral met wit katoen en in combinatie met elegante borduurselsen prachtige kralen. Sindsdien is zijn modehuis de status is vastgesteld. Wanneer Audrey Hepburn verscheen, zou hij meestal kleren ontworpen door Givenchy.Ze ontmoetten elkaar in 1953. Bij eerste, ze waren klanten en bazen. Omdat deonderlinge waardering van elkaars talent, begonnen ze te ontwikkelen tot goede vrienden.Na vier decennia, Hubert de Givenchy niet alleen ontworpen alledaagse kleding voorAudrey Hepburn, maar was ook verantwoordelijk voor de kleding die ze droeg in de film. pagina 1 / 2
  • 2. Luxury Heaven http://www.luxury-heaven.com Vooral de little black dress is nog steeds op de lijst van must-have item in kast vrouwen . Hubert de Givenchy heeft eens gezegd: "De echte schoonheid komt van het respect voor en de traditie en bewondering voor de klassiekers." Deze zin ook nauwkeurig toont het feit dat hij is een perfectionist. pagina 2 / 2Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)