London2

164
-1

Published on

Published in: Lifestyle, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
164
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

London2

 1. 1. Street art is on. London is it’s canvas.
 2. 2. On every corner theres a piece of artwork.
 3. 3. sprayed on places unable to reach.
 4. 4. These artworks aren’t there to stay
 5. 5. So we want to let know, it’s there.
 6. 6. London jeans - it’s there and it is on.
 7. 7. Store Je koopt de broek clean in the shop. Je krijgt er spray can bij en je direct de kans krijgt om op de muur in de winkel jouw tag/piece te zetten. Op deze manier komt er nooit een schone/nieuwe broek de deur uit. Want als je broek eenmaal vies is, zit hij veel lekkerder. Je hebt er geen omkijken meer naar. Met die enkele verf vlekken laat je zien dat jij de wereld mooier maakt met jouw werk. Door de verfvlekken heeft niemand de zelfde broek en is het voor iedereen een one of a kind.London jeans - it’s there and it is on.
 8. 8. Herritage Niemand weet het precies, waar de broek voor sta- at is duidelijk. Maar de hoe de broek is ontstaan of gekoppeld aan de graffiti beweging is onduidelijk. Het is namelijk gebruikelijk om nooit je eigen naam te gebruiken. Het is zelfs zo mysterieus dat elke winkelier een ander verhaal over de jeans verteld. De jeugd verdenkt Banksy van een nieuwe stunt. Maar andere beweren dat de broek al langer mee gaat dan Banksy. Wat wel zeker is, is dat Banksy met de broek gespot is in zijn film Exit through the giftshop.London jeans - it’s there and it is on.
 9. 9. Special Features Gratis spraycan die precies in de broekzakken past. Verplicht iets achter te laten op de muur en je handen af te vegen aan je broek. one of a kind jeans maar iederen draagt dezelfde boodschap boodschap: street art is there to stay.London jeans - it’s there and it is on.
 10. 10. Medium De broek wordt op kale muren geplakt. Dit zijn speciale goed zichtbare locaties. De doelgroep zetten er hun graffiti overheen. De broek geeft aan dat die muur beschikbaar is en hunkert naar een kunstwerk.London jeans - it’s there and it is on.
 11. 11. London jeans - it’s there and it is on.
 12. 12. London jeans - it’s there and it is on.
 13. 13. London jeans - it’s there and it is on.
 1. A particular slide catching your eye?

  Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×