• Like
Phil Collins
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
Uploaded on

 

  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
150
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide
  • 1-TÍTOL 2-BIOGRAFIA 3-DISCOGRAFIA 4-C4D AMB EL GRUP GENESIS 4-PREMIS 5-DISCOS DELL 6-FOTOS DELL 7-FOTOS DELL 8-FOTOS DELL 9-FOTOS DELL 10-FINAL
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Transcript

  • 1.  
  • 2.  
  • 3. Biografia Phil Collins nasqué a Cheswick, Londres, el 31 de gener del 1951. La seva carrera com a cantant es deu gràcies a l'oportunitat que se li va presentar quan Peter Gabriel va abandonar el grup Genesis i Phil Collins, que n'era el bateria, va assumir també la veu del grup. Entre les seves cançons més famoses cal esmentar In The Air Tonight, You Can't Hurry Love, Sussudio, One More Night, Another Day In Paradise, Do You Remember?, Both Sides Of The Story, Dance Into The Light i Can't Stop Loving You. Entre les seves cançons més famoses cal esmentar In The Air Tonight, You Can't Hurry Love, Sussudio, One More Night, Another Day In Paradise, Do You Remember?, Both Sides Of The Story, Dance Into The Light i Can't Stop Loving You. Finalment, despres de crear molta espectativa, el 2007 va engegar una nova gira amb Genesis despres de 15 anys en solitari. Juntament amb els seus antics companys Tony Banks y Mike Rutheford inicien una gira per Europa y els Estats Units.
  • 4.
    • Discografia
    • Discs d'estudi amb totes les cançons inèdites:
      • Face Value, 1981
      • Hello, I Must Be Going!, 1982
      • No Jacket Required, 1985
      • ...But Seriously, 1989
      • Both Sides, 1993
      • Dance Into The Light, 1996
      • Testify, 2002
      • Going Back, 2010
    • Discs en concert:
      • Serious Hits... Live!, 1990
      • A Hot Night In Paris, 1999, disc jazz amb la seva banda, The Phil Collins Big Band
    • Discs recopilatoris:
      • 12"ers, 1987, disc recopilatori dels remixes dels singles de l'àlbum No Jacket Required
      • ...Hits, 1998
    • Discs de banda sonora, amb diverses cançons cantades per ell:
      • Buster, 1988
      • Tarzan, 1999
      • Brother Bear, 2003
  • 5.  
  • 6.
    • Premis
    • [modifica] Premis Grammy
    • Al llarg de la seva trejectòria professional Phil Collins ha rebut 8 Premis Grammy:
    • 1984 - Millor interpretació masculina pop per Against All Odds (Take A Look At Me Now).
    • 1985 - Millor Àlbum de l'any per No Jacket Required.
    • 1985 - Millor interpretació masculina pop per No Jacket Required.
    • 1985 - Millor productor de l'any (no clàssic) per No Jacket Required.
    • 1987 - Millor concepte de vídeo musical per Land of Confusion (com a Genesis).
    • 1988 - Millor cançó escrita per a TV o cinema per Two hearts (juntament amb Lamont Dozier).
    • 1990 - Millor Cançó de l'any per Another Day In Paradise
    • 1999 - Millor Banda Sonora per Tarzan (amb Marc Mancina).
  • 7.  
  • 8.  
  • 9.  
  • 10.  
  • 11.  
  • 12.