La meva primera presentació

112 views

Published on

ola k ase

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
112
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

La meva primera presentació

 1. 1. La meva primera presentació Jesús Solano
 2. 2. Índex Barra de títols Barra de menús Barra d’eines Barra d’estat Barra de desplaçament Subfinestra de modes de treball Àrea de treball Regles Subfinestra de tasques Subfinestra de notes
 3. 3. Barra de títols Element de les interfícies gràfiques que es troba a la part més superior duna finestra, on apareix un títol que es correspon amb el contingut de la mateixa.
 4. 4. Barra de menús La barra de menú és una àrea de la interfície dusuari que indica i presenta les opcions o eines duna aplicació informàtica, disposades en menús desplegables. Estan presents principalment en aplicacions amb interfície gràfica, però també és possible veure- les en programes en mode text, com ara les aplicacions que usen Ncurses.
 5. 5. Barra d’eines En els navegadors compatibles, la barra dedició apareix automàticament sobre la caixa dedició, sempre que això shagi establert en les Preferències. Apareix de forma automàtica si no sha identificat un altre editor. Això funciona en part com una ajuda per escriure i en part com un recordatori de les funcions disponibles.
 6. 6. Barra d’estats Element que es troba en les interfícies gràfiques, que permet mostrar informació sobre lestat actual de la finestra. Generalment les barres destat subiquen a la part inferior de les finestres.
 7. 7. Barra de desplaçament Una barra de desplaçament és un giny en una interfície gràfica dusuari que permet que el text continu, imatges o qualsevol altre element puguin ser desplaçats verticalment o també horitzontalment, de manera que es puguin veure completament encara que la seva mida total sigui més gran que la disponible a la pantalla de lordinador, a la finestra o al viewport. Atès que en unentorn descriptori les dimensions horitzontal i vertical convencionals solen ser limitades, hi ha barres de desplaçament tant horitzontals com verticals.
 8. 8. Subfinestra de modes de treball En permet canviar entre dos modes de treball. Mode esquema: ens mostra el títol i el text de les diapositives i permet modificar directament sense fer us de la dispositiva. Mode dispositives: ens permet visualitzar les dispositives com una sèrie d’imatges sobres les que podem seleccionar-les i posar-les a la diapositiva
 9. 9. Àrea de treball Es la part que esta mes en el centre i que es pot treballar la dispositiva
 10. 10. Regles Les regles estan al costat esquerre i al damunt de l’area de treball
 11. 11. Subfinestra de tasques Esta a la dreta de la pantalla i serveix per trobar animacions i dissenyar la dispositiva
 12. 12. Subfinestra de notes Doncs serveix com diu el nom per ficar notes.

×