Katalog SIMPO Makedonija mebel 2012

13,101 views
12,727 views

Published on

Published in: Design
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
13,101
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
9
Actions
Shares
0
Downloads
11
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Katalog SIMPO Makedonija mebel 2012

 1. 1. мебел 2012
 2. 2. OPUS S - кожа Вграден музички уред со звучници, релакс наслони за глава за удобно седење, високо квалитетна финална изработка. Моделот може да се нарача во повеќе од 25 видови кожа од широка палета на бои. Димензии: 300 x 220 x 85/100 cm ASTON S - штоф Вграден музички уред со звучници, sofa bed механизам, душек за здраво секојдневно спиење, врвен дизајн, исклучителна удобност, високо квалитетна финална изработка. Моделот може да се нарача во повеќе од 25 видови кожа и 65 видови на мебел штоф Димензии: 304 х 201 х 80 cm ELBA S Вграден музички уред со звучници. Релакс наслониНекој познат уметник еднаш кажал дека секоја добра музика подсетува на нешто. Креативниот тим на СИМПО во за глава за удобно седењемузиката препозна облици на дизајнирани парчиња на мебел и својата инспирација ја преточи во колекцијата Sound Висококвалитетна финалнаSofa. Моделите ги спојуваат актуелните дизајнерски трендови и познатата квалитетна изработка како одговор на обработка. Исполна сопотребите на современиот стил на живот. Модерен музички уред, со квалитетно озвучување, дискретно е вграден пердуви.во удобни гарнитури. Два неизбежни елементи , мебелот и музичката линија за iPhone, iPod, USB, BlueTooth и ситеостанати MP3-плеери, сега се споени во едно. Освен што со тоа се овозможува растеретување на просторот, Sound Димензии:Sofa-та нуди и единствено доживување на звукот. Сега во исто време можете да уживате во своите две страсти – 303 x 205 x 75 cmдоживејте ги своите омилени мелодии со директен допир . 3
 3. 3. ESTEREL Врвна удобност, издржливост и долготрајност, механизам на извлекување со душек за здраво секојдневно спиење, ексклузивна кожа од најнов тренд. Моделот може да се нарача во повеќе од 25 видови кожа од широка палета на бои. Димензии: 302 x 212 х 82 cm Здрав сон секоја ноќ... Висококвалитетните материјали во душеците и иновативните FORD механизми гарантираат правилна положба на телото при спиење Релакс наслони за глава и обезбедуваат анатомски и раконаслони за удобно оптимален комфор. седење, отварање во положба за спиење во еден потег, механизам на извлекување со душек за здраво секојдневно Практичните механизми спиење, високо квалитетна од најновата генерација финална изработка овозможуваат софата со еден потег да се претвори во кревет, Димензии: додека перниците сами се Тросед: разместуваат. 206 х 101 х 78/89 cm Двосед: 166 х 101 х 78/89 cm4 5
 4. 4. MOON EVITAОтварање во положба за Отварање во положбаспиење во еден потег. Душек за спиење во еден потег,за здраво секојдневно механизам на извлекувањеспиење. Достапни: со душек за здраводвосед, тросед и фотеља. секојдневно спиење,Достапни во кожа и високо квалитетна финалнаеко-кожа. изработкатросед 202x98x85cm Димензии:двосед 158x98x85cm Тросед:фотеља 86x98x85cm 200 х 103 х 88 cm Двосед: 160 х 103 х 88 cm Фотелја: 90 х 93 х 88 cmDE MARCO LAPOОтварање во положба за Отварање во положба заспиење во еден потег. Душек спиење во еден потег. Душекза здраво секојдневно за здраво секојдневноспиење. Достапни: двосед, спиење. Достапни: двосед,тросед и фотеља. Достапни тросед и Фотелја. Достапниво кожа и еко-кожа. во кожа и еко-кожа.Тросед: 202 x 96 x 85cm Димензии:Двосед: 162 x 96 x 85cm Тросед: 210 x 100 x 84 cmФотеља: 88 x 96 x 85cm Двосед: 210 x 100 x 84 cm6 7
 5. 5. PARISKA NOĆ CONTESSAВо понуда и модел со Отварање во положба замеханизам. Можност за спиење во еден потег. Душекизбор на аголот. Сите за здраво секојдневноперници се вклучени во спиење. во повеќецена. Во понуда Фотелја и бои на кожа.табурет. Моделот може дасе нарачува во повеќе од 65 269 x 170 x 81 cmвидови штофови и кожа иширока палета на бои.304 x 210 x 80 cmPOLARNA NOĆ COMMODOМеханизам на извлекување со Отварање во положба задушек за здраво, секојдневно спиење во еден потег. Душекспиење. Отварање во еден за здраво секојдневнопотег без поместување на спиење. Кутија за постелнина.перниците. Можност за избор Сите перници уклучени вона аголот. Моделот може да цена. Моделот можете да госе нарачува во повеќе од 65 нарачате во повеќе од 40видови штофови и кожа и видови штофови и широкаширока палета на бои. палета на бои. ширина / длабочина /висина:304 x 210 x 80 cm 275 x 176 x 84cm8 9
 6. 6. CAFFELATTE Гарнитури Викоко квалитена финална изработка. Можност за избор на аголот. ЦврстPALOMA рам изработен од масивно дрво. Моделот можете даРелакс наслони за глава и го нарачате во повеќе одраце, удобно седење, врвен 25 видови кожа и широкадизајн. Високо квалитетна палета на бои.финална изработка воразни бои на кожа. Димензии: 279 x 237 x 83 cmДимензии:285 x 215 x 78/95 cmBALI TARAТросед со Latoflex Аголна гарнитура. Модеренмеханизам. дизајн. Седечки јастуциВисококвалитетна финална полнети со пердуви.изработка. Ексклузивна Метални ногари. Достапни:кожа – најнов тренд. За аголна гарнитура (двеопремање на деловни димензии), тросед и двосед.простории. Моделот можете Моделот можете да года го нарачате во повеќе од порачате во повеќе од 2525 видови кожа и широка видови кожа од широкатапалета на бои палета на бои.Тросед, двосед и фотелја. Димензии:Тросед: 200 x 98 x 94 cm Долга верзија:Двосед: 160 x 98 x 94 cm 333 x 236 x 65 cmФотелја: 100 x 98 x 94 cm Кратка верзија: 300 x 200 x 65 cm10 11
 7. 7. ŠAMPANJ VICTORIAМодерен дизајн. Гарнитура – кожа. РачнаДостапни: тросед и двосед. финална обработка. ОдЗа опремање на деловни масивно буково дрво.простори. Можност за купување наМоделот е достапен со и поединечни елементи.без механизам. Можност Моделот можете да гоза купување поединечно порачате во повеќе од 65на елементите. Моделот видови штоф и кожа одможете да го нарачате широката палета на бои.во повеќе од 25 видовиштофови и кожа и широка Димензии:палета на бои. Тросед: 218 x 85 x 108 cm Фотелја: 98 x 85 x 108 cmТросед: 234 x 95 x 76 cm Полу-фотелја:Двосед: 194 x 95 x 76 cm 82 x 65 x 102 cmMETROPOLITENВисок наслон за удобноседење. И за опремање наделовни простори. Цврстрам од масивно дрво.Достапни: тросед, двосед ифотелја. Моделот може дасе нарачува во повеќе од 65 NEAPELвидови штофови и кожа иширока палета на бои. Можност за избор на аголот. Со додавање на табуретотТросед: 220 x 98 x 86 cm се добива дополнителнаДвосед: 180 x 98 x 86 сm површина за спиење. ЦврстФотелја: 96 x 98 x 86 cm рам од масивно дрво. Моделот може да се нарачува во повеќе од 65 видови штофови и кожа и широка палета на бои. 252 x 171 x 77 cm12 13
 8. 8. Клик КлакKEOPE мултифункционални софиLatoflex механизам. Можностза избор на аголот. Погодноза помали простори. MOJCAМоделот може да сенарачува во повеќе од 65 Отварање во положба завидови штофови и кожа и спиење во еден потег (тросед иширока палета на бои. фотелја). Преслеката се вади за полесно оддржување. Можност254 x 165 x 74 cm за купување на елементите поединечно. Погодно за мали простори и за детски соби. Моделот можете да го нарачате во повеќе од 40 видови штофови и широка палета на бои. Тросед: 170 x 110 x 80 cm Фотелја:100 x 110 x 80 cmHELENA NEVENAЛатофлеx механизам. Гарнитура – штоф. ЕдноставенПогодно за помали клик-клак механизам со душекпростори. Силиконско за здраво секојдневно спиењеполнење на перниците на (лежај). Кутија за чување нагрбот и раконаслоните. постелина. Пресвлеката се вадиДостапни: тросед, двосед и за лесно одржување. Достапни:фотелја. Моделот можете да лежај, двосед и фотелја. Погодного нарачате во повеќе од 40 и за детски соби.видови штофови и широка Моделот можете да го порачатепалета на бои. во повеќе од 40 видови штоф и широка палета на бои.Димензии: ширина/длабочина/висина Димензии:Тросед: 199 x 90 x 87 cm Лежај: 210 x 110 x 100 cmДвосед: 150 x 90 x 87 cm Двосед: 155 x 95 x 90 cmФотелја: 103 x 90 x 87 cm Фотелја: 95 x 95 x 90 cm14 15
 9. 9. EUROКлик – клак тросед.Отварање во положба FRED RELAX Фотелјиза спиење во еден потег.Погоден за мали простори. Подесувачки-РелаксПресвлеката се вади наслони за грбот и нозете DANAза лесно одржување.Достапни: лежај и фотелја. Димензии: 86 x 97 x 98 cm Конструкција од масивно дрво. За опремување наДимензии: сите простории во домотТросед: 210 x 105 x 100 cm како и деловни простори.Фотелја: 75 x 105 x 100 cm Лесно вклоплив дизајн. Моделот можете да го нарачате во повеќе од 40 видови штофови и широкаRITA палета на бои.Отварање во положба за спиење Димензии: 64 x 82 x 90cm90 x 82 x 105cm во еден потег. Воповеке бои. Кутија за постелнина.Навлака што се вади за полеснооддржување. Душекпоставен на латофлеx.Димензии: 190 x 140 x 105cm PADOVAМАЈА Ги надополнува повеќето одОтварање во положба за спиење моделите од нашата понуда.во еден потег. Во повеке бои. Погодна и за опремување наКутија за постелнина. Моделот деловни простори.можете да го нарачате во повеќе Цврста конструкција одод 40 видови штофови и масивно дрво. Достапна воширока палета на бои. штоф и кожа.Димензии: 190 x 130 x 90cm Димензии: 90 x 90 x 88 cm16 17
 10. 10. ELITE PARISKA NOĆ PARISKA NOĆПостоље со ротирачки механизам . Модерен дизајн. Се вклопува во разни стилови ентериери и за опремања За опремања и на деловни ТабуретиИ за опремање на деловни простории. на деловни простори. Цврст рам од масивно дрво. простори. Се вклопува во разни Моделот можете да го нарачате во повеќе од 65 видови стилови ентериери. Достапни:Димензии: 80 x 85 x 70 cm штофови и кожа и широка палета на бои. аголна гарнитура, фотеља и табурет. Моделот можете да го Димензии: 77 x 83 x 74 cm нарачате во повеќе од 65 видови штофови и кожа и широка палета на бои. Димензии: ширина / KUBO длабочина / висина: 104 x 52 x 41 cm Се вклопува во разни стилови ентериери. Модерен дизајн . И за детски соби. Димензии: ширина / длабочина / висина: 75 x 75 x 35 cmLORENA SFERAМодерен дизајн. Исклучително удобно седење. Погодна за опремање на помали простори и заЗа опремање на сите простории во домот како и сите простории во домот, како и деловни простори.деловни простори. Достапни: фотелја и табурет. Цврст рам од полно дрво. вграден ротирачкиМоделот можете да го нарачате во повеќе од 40 механизам.видови штофови и широка палета на бои. Димензии: 84 x 84 x 84 cmДимензии: 58 x 97 x 81 cm KOKTEL PUF Погодна за опремање на помали LORENA простори и за сите простории во домот, како и деловни простори. Табурет – штоф. Модерен дизајн. Се вклопува во разни стилови Исклучително удобно седење. За ентериери. Моделот можете да го опремање на домот или деловен нарачате во повеќе од 65 видови простор. Достапни: фотелја и штофови и кожа и широка палета табурет. Моделот можете да го на бои. Димензии: ширина / порачате во повеќе од 40 видови длабочина / висина: штоф и широка палета на бои. 45 x 45 x 45 cm. Димензии: 57 x 57 x 42 cm18 19
 11. 11. Клуб масиPARISKA NOĆ LUISДелови од масивно дрво. Погодно за помалиЗа опремање на сите простории. За опремање напростории во домот како и сите простории во домотво деловни простори. како и во деловни простори.Димензии : ширина / Подвижна горна плоча оддлабочина / висина: масивно дрво и стакло.100 x 100 x 31 cm Димензии:80 x 80 x 31 cm 110 x 55 x 46,5 cm60 x 60 x 31 cmSAVANAМодерен дизајн. Плотнатае обложена во кожа.Севклопува во разни стилови PARTY Xентериери. И за опремањена деловни простори. За опремање на сите просторииДимензии: ширина / во домот како и во деловнидлабочина / висина: простори. Врвен дизајн. Ногарки од масивно дрво. Димензии:90 x 90 x 45 cm ширина / длабочина / висина:90 x 50 x 45 cm 90 x 90 x 44 cm 110 x 110 x 44 cm20 21
 12. 12. Програм на ламелиран мебелPOLO SET KLUBПоло полица, Во повеќе Во повеќе димензии и бои.бои. За опремање на сите За опремање на ситепростории во домот како и простории во домот.во деловни простори. Димензии: ширина / длабочина/висина:Димензии: 109 x 15 x 33 cm 37 x 33 x 35 cm 43 x 38 x 38 cm 95 x 43 x 50 cmPOLOКлуб маса. Модерен дизајн.Во повеће бои. За опремањена сите простории во домоткакои во деловни простори.Достапна и варијанта со KONZOLAногари во функција на ТВкомода. Мали димензии, големаДимензии: практичност. Модерна помошна масичка за лап топ,Клуб маса: 109 x 50 x 38 cm списаниа, кафе...ТВ комода: 109 x 50 x 50 cm 37 x 34 x 60 cm22 23
 13. 13. KOCKA ДневниКлуб маса. Модерен дизајн. собиПовеќенаменско користење.Димензии: ширина /длабочина / висина: VIKTOR50 x 25 x 50 cm Во две бои: венге и белен храст. Повеке можности за креирање облици и димензии. Максимална KOCKA функционалност на просторот. Во понуда има Полица. Модерен дизајн. повеке од 50 елементи од Повеќенаменско користење. компонибилната програма Димензии : ширина / Виктор. Секој елемент може длабочина / висина: да се купи поединечно. KOCKA 3 50 x 25 x 50 cm Полица. Модерен дизајн. Повеќенаменско користење. TIFANY Димензии: ширина / длабочина / висина: Повеќе намеско користење на елементите. Високо 50 x 25 x 150 cm квалитетна финална обработка. Можност за поединечно купување на елементите. За опремување на сите простории во домот и деловни простории. Висок сјај во две бои. Комода 2В: 200 x 50 x 60,8 cm Висечи елемент: 100 x 39,8 x 40, 5 cm Мултифункционален елемент: 120 x 60 x 20 cm Полица: 150 x 30 x 5 cm24 25
 14. 14. FRAME Спални собиВо две бои: тон светол итемен бор. Повеќенаменскокористење на елементите. TOSKANAМожност за поединечнокупување на елементите. Две димензии на креветот (200 / 160 иИсполна - стакло 4мм. И 200 / 140cm). Како дел од креветот е иза опремање на хотелски фиока за одложување на постелнина.ентериери. Максимална функционалност наКомфорен простор за просторот во плакарот. Во понуда:прегледно складирање. двокрилен, трокрилен, петокрилен иВрвен оков, амортизери за аголен плакар. Можност за купување налесно затворање на вратите елементите поединечно.и фиоките. Можност за Кревет 140: 146x208x92,5 cmпоединечно купување на Кревет 160: 166x208x92,5 cmелементите. Аголен ормар 91,5x91,5х220 cm Ормар 2К: 100х55х220cmДимензии: Ормар 3К: 149,8x55x220cmВитрина 1В Комода: 103 x 42 x 88 cm60 х 40 х 18,8 cm Наткасна: 55,2 x 43 x 45 cm60 х 40 х 210 cmТВ Комода150 х 55 х 38,9 cm KELNВисечи елемент150 х 27 х 33 cm Двокрилен, трокрилен плакар соВитрина 4В лизгачки врати и петокрилен ормар со150 х 40 х 146 cm класични врати. Можност за купувањеКомода 2В4Ф на елементите поединечно. Комфорен150 х 40 х 99,8 cm простор за одложување на предметиКлуб масичка голема и погоден за опремање на хотелски106 х 54 х 39 cm ентериери.Клуб масичка мала Ормар 5K: 234,3 x 57,6 x 221,9 cm64 х 54 х 39 cm Ормар 3K: 144 x 57,6 x 221,9 cm Ормар лизгачки 3K: 272,6 x 61,2 x 223,7 cm Ормар лизгачки 2K: 185,6x61,2x 223,7 cm Кревет 160: 165,4 x 208,6 x 85 cm Кревет 90 95,4 x 208,6 x 85 cm Комода: 142,3 x 40 x 79,9 cm Наткасна: 52,9 x 43 x 41,9 cm26 27
 15. 15. LORENA PAULAКомфорен простор за Дава визуелно зголемувањепрегледно одлагање на на просторот. Креветотпредмети. Врвен оков, е достапен во двеамортизери за лесно димензии (200 / 160 изатворање на вратите 200 / 140cm). Ормари фиоките. Погодно за достапен четирикрилен иопремање на хотели. шестокрилен. Во понуда.Максимална функционалностна просторот во плакарот. Кревет: 165,8 x 205,4 x 90 cmОбоено стакло во виолетова Плакар: 273,6 x 55,1 x 210 cmбоја. Кревет со или без Комода 3Ф: 110,2 x 55 x 75 cm,метална платформ. Ногарки Огледало: 110 x 2,2 cmод масивно дрво. Наткасна: 55,2 x 43 x 45 cmКревет: 176,4x98x214,5 cmLUCIA MALTAМаксимална Максимална функционалностфункционалност на на просторот во плакарите.просторот во плакарот. Во понуда: шестокриленКревет со или без метална и четворокрилен плакар.платформ. Ногарки од Поединечни елементи погоднимасивно дрво. за опремање на сите простории во домот. Можност за купувањеКревет: 178,7x217x85 cm на поединечни елементи.Ормар: 228,3 x 59 x 220 cm, Погодно и за опремање наКомода:149 x 38 x 86 cm хотелски ентериер.Наткасна: 54 x 41,6 x 41,6 cm Димензии: Плакар 6К: 278 x 60,2 x 223,2 cm Плакар 4K:188,6 x 60,2 x 223,2 cm Кревет: 170,8 x 210 x 80 cm Комода 4Ф: 82 x 38 x 76 cm Наткасна: 52 x 38 x 46 cm28 29
 16. 16. SWEET DREAM Кревети Душекот е вклучен во цената. Во три димензии. Во понуда модел со и безTAURUS механизам / кутија за чување постелина. Перниците на узглавјето се симнуваат заВо понуда со механизам лесно одржувањесо кутија за одложување.Ногари од масивно дрво. Димензии:Достапно и во штоф. Кревет: 200 x 160 cm,Погодно за опремање на 200 x 140, 200 x 100 cmхотелски ентериери.CHERRY LANAВо две димензии Се вклопува во различни(237x183 и 238x198cm). стилови во ентериерот.Во понуда и со механизам Достапно и во штоф.со кутија за одлагање. Погодно за опремање наДостапно во кожа и штоф. хотелски ентериери. Димензии: 183 x 203 x 88 cm30 31
 17. 17. Трпезариски Трпезарии маси ENIGMAAURORA Во две бои: бела иAURORA црна. Маса за 4-6 луѓе.Врвен дизајн. Ногари и Дополнителна површина сорам од масивно дрво. отварање (40цм). НогаркиВисоко квалитетна финална и рам од масивно дрво.изработка. Погодно и за помали простори.Димензии:Трпезариска маса: 160 x 80 x 75 cm200 x 100 x 75 cm;160 x 90 x 75 cm;130 x 130 x 75Зулу столица: IZI 45 x 46 x 96 cmВитрина 1В: Во две бои: цреша и венге.105 x 55 x 200 cm Дополнителна површина соВитрина 2В: отварање (60цм). Ногарки и168 x 200 x 55 cm рам од масивно дрво.Комода мала:110 x 45 x 97 cm 160 x 90 x 75 cmКомода голема:168 x 45 x 96 cmСервер голем:115 x 40 x 95 cmСервер мал:50 x 50 x 95 cm FLET Во две бои: цреша и венге. Дополнителна површина со отварање (60цм). Ногарки и рам од масивно дрво. 160 x 90 x 75 cm 110 x 80 x 75 cm32 33
 18. 18. Трпезариски столици ALFA Во три бои: венге, бела иZULU цреша. Можност за избор на тапацирот. Ногарки и рам одВо повеќе бои. Во кожа. масивно дрво. За опремањеНогари од масивно дрво. И на хотелски ентериери.за опремање на хотелскиентериери. Модерен дизајн. 46 x 50 x 104 cm50 x 47 x 96 cm PIKET Во повеке бои. Модерен дизајн. Хромирана метална конструкција. 61 x 53 x 106 cm34 35
 19. 19. BUTTERFLY TRIO Детски соби Елементи: креветче, ормар, комода со 3 фиоки, сталак за повивање и Програмот “Trio” дозволува многубројни можност за слободно комбинирање. Можност за купување на поединечни елементи. Се комода со 7 фиоки. Можност за купување на поединечни елементи. вклопува според потребите и растењето на детето (0-16 години), како и изборот на бојата на фиоката според полот во три бои: Модерен дизајн, инспириран од мотиве од пролетта. За оваа соба посебно сина, розева и натур. Можност на избор на рачки во 2 типа: бело копче или метална рачка. За оваа соба е спрецијано дизајнирана е дизајнирана колекцијата теписи BUTTERFLY за бебе и деца. и колекцијата на теписи “Button” за бебиња и деца. Димензии: Димензии: Креветче: 126 x 87x 121 cm Комода 3Ф: 91,3 x 42 x 86,7 cm Плакар 2В1Ф: 130 x 50x 190 cm Сталак за повивање: 85 x 75 x 14 cm Комода 3Ф: 70 x 50 x81,4 cm Плакари 2K/3K: 87,2/129 x 58 x 199 cm Комода 7Ф: 50 x 38 x 130 cm Кревет: 208 x 100 x 50 cm, Кревет на спрат: 207 x 101 x 163 cm Сталак за повивање: 75 x 75 x 14 cm Работна маса: 130 x 70 x 75 cm, Касета: 53,3 x 32 x 50 cm Висока полица: 90 x 30 x 210 cm, Cидна полица: 132 x 20 x 35,5 cm36 37
 20. 20. DON Паметните решенија се базирани на едноставни ПаметнO формули. Колекцијата IQ дом е комбинација ДОН грт. со механизам решениE од низа најпосакувани карактеристики кои еко-кожа и штоф мебелот треба да ги има: рационална цена, интелегентен дизајн, квалитетна изработка, Отварање за спиење проверени материјали. Креирајте ја Вашата во еден потег. Кутија за сопствена формула за паметно искористен постелина. Во понуда и простор – додадете IQ дом во равенката. табурет. 230 x 95 x 70 cm Табурет: 65 x 65 x 43 cm KLARA Аголна гарнитура во штоф. Со ротирање на едниот дел се добива француски лежај. Во две бои. 265 x 190 x 63 cm38 39
 21. 21. NEVEN FILIP НЕВЕН гарнитура во штоф спална соба Тросед со механизам, кревет со подница: двосед и фотелја. Можност 165,4x212,5x82 cm за поединечно купување на наткаснa: 52,2x38,5x40,1 cm елементите. комода 3Ф: 82x38,5x82,1 cm плакар 3К со огледало: Тросед: 200x94x86 cm 135,3x58x210 cm Двосед: 160x94x86 cm плакар 5К: Фотелја: 100x94x86 cm 224,5x58x210 cm плакар 2К: 90,8x58x210 cm40 41
 22. 22. FAMA FAMA Дневна соба Спална соба. Елегантна Комбинација од светол и комбинација во тон светол и темен бор темен бор. ТВ комода: 135x45x45 cm Ормар 4К: 180,2x200x55 Комода 4В: 90x45x90 cm Ормар 5К: 225,3x200x55 Витрина 1В: 60 x 45 x 190 cm Кревет: 160x200 Сидна полица: 135 x 20 cm Комода 4В: 90x45x90 Клуб маса: 110x50x43 cm Наткасна: 60x45x4542 43
 23. 23. ИЗЛОЖБЕНО ПРОДАЈНИ САЛОНИ Скопје Карпош (02) 3068-309 Скопје Црниче (02) 3115-274 Скопје Драчево (02) 2791-003Скопје Бутик “СИМПО ЕКСКЛУЗИВ” Скопје Чаир (02) 2643-602 Тетово (044) 339-370 Гостивар (042) 211-266 Охрид (046) 266-305 Гевгелија (034) 211-378 Битола (047) 225-096 Прилеп (048) 421-377 Велес (043) 227-491 Кавадарци (043) 415-016 Струмица (034) 323-192 Куманово (031) 425-845 СИМПО ДОО СКОПЈЕ ул. “Народен фронт “ бр.19 Скопје, Република Македонија Tел: (00 389 2) 31-28-255 31-31-255, 31-26-182 факс: 31-17-142 www.simpo.mk e-mail: info@simpo.mk

×