NUAS: Kan du set dit netværk for bare relationer?

2,106 views
1,998 views

Published on

Fælles workshop på NUAS konferencen med Christian Waldstrøm d. 20. januar 2014 i Aarhus

Beskrivelse:
Kender du værdien af dit netværk?

Alle ved, at det der med netværk og at netværke er vigtigt - særligt, hvis man gerne vil skifte job - men ved du, hvordan du kan bruge dit netværk til at blive bedre i dit nuværende job? Et godt professionelt netværk kan hjælpe dig til at træffe de rette beslutninger, give dig nye løsninger på gamle problemer og hjælpe dig med at se tingene fra et andet perspektiv.

Netværk handler ikke om at udveksle kontaktoplysninger med flest muligt på LinkedIn. Netværk er en måde at beskrive alle de relationer, vi har og de mønstre, de danner - og hvordan de relationer giver mening, når vi dedikerer tid og ressourcer til at mødes med andre - er oprigtigt interesseret i deres verden og udfordringer og samtidig har modet til selv at dele ud af både sejre og nederlag. Netværk handler om åbenhed overfor andres måder at gøre tingene på og om at være villig til at dele sine egne. I det gode netværk deler man sine praktiske løsninger og får andres i tilgift.

Derfor er det også nødvendigt at tage livtag med nogle af myterne om, hvad netværk er i jeres organisationer.

På workshoppen arbejder vi derfor med spørgsmål som: For hvorfor siger vi, at vi vil have mere videndeling, når vi reelt er ved at drukne i viden? Hvorfor bruger vi så mange timer om året på møder, der ikke giver værdi? Hvorfor opstår der altid flaskehalse omkring bestemte personer? Hvorfor er der specialister, der ikke bliver brugt ret meget? Med andre ord - hvordan giver det mening at tænke jeres professionelle netværk ind i jeres daglige arbejde?

Du vil igennem hele workshoppen blive involveret og få rig mulighed for at udvide og styrke både dit netværk og din tilgang til det at netværke.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,106
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,509
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

NUAS: Kan du set dit netværk for bare relationer?

  1. 1. NUAS: Kan du set dit netværk for bare relationer? Aarhus, januar 2014 Janus Boye, J. Boye jb@jboye.com, @janusboye, #NUASkom
  2. 2. Workshop 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) Bedre Bedre Bedre Bedre Bedre Bedre Bedre brug af LinkedIn digital platform (nyt CMS mv.) events formidling marketing samarbejde (på tværs) sociale medier
  3. 3. Dit netværk Hvor godt kender I hinanden?
  4. 4. Bedre videndeling svøm i viden
  5. 5. Bedre møder god brug af tid
  6. 6. Bedre flaskehalse mindre afhængig af nøglepersoner?
  7. 7. Brug specialisterne nogle af dem bliver ikke brugt ret meget
  8. 8. Bedre netværk tænk det ind i hverdagen efter NUAS

×