mixx CRO 2013 - UNEX - Savršena na svakom jeziku

361 views

Published on

Agencija - UNEX grupa
Brand - PIK Mortadela
Kampanja - PIK Mortadela - savršena na svakom jeziku

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
361
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
114
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

mixx CRO 2013 - UNEX - Savršena na svakom jeziku

 1. 1. DANI KOMUNIKACIJAMIXX prijava radaKlijent: PIK VRBOVEC d.d.Brand: MortadelaKampanja: PIK Mortadela – Savršena na svakom jezikuKategorija: G - Elementi kampanje
 2. 2. Strategija_ Elegantan hod i hipnotizirajuća ljepota glavne glumice u spotu za PIK mortadelu jedanje od ključnih i, uz sam proizvod, najprepoznatljivijih elemenata kampanje! Upravo tajsegment, izvučen iz cjeline spota, oživio je kampanju na webu… djevojka je prošetalaekranom i čeznutljivo zastala na banneru koji predstavlja izlog u kojem je izložena PIKmortadela.
 3. 3. Izvedba_ Interaktivni banner odmah je po pojavljivanju zaživio kao atraktivna ekstenzija priče oPIK mortadeli te svojom elegancijom i nenametljivošću izazvao interes i odlično seuklopio u integriranu kampanju.
 4. 4. Rezultati_ CTR je prosječan, ali klik kao takav nije niti bio cilj kampanje već percepcija branda kojase događa neposredno na portalu. U prilog dobrom kreativnom rješenju govori ičinjenica da je bilo manje klikova na close button od klikova na sam oglas. Najpovoljnijikanal kako po cijeni impresije, tako i po cijeni klika bio je net.hr. Od samihposjeta/klikova na landing page, najdulje su se zadržavali posjetitelji sa portalaslobodnadalmacija.hr.
 5. 5. Web banner – prikaz animacije
 6. 6. Web banner – prikaz animacije
 7. 7. Web banner – prikaz animacije
 8. 8. Web banner – prikaz animacije
 9. 9. Link na kampanjuhttp://www.unex.hr/idejax2013/pik_mortadela.html

×