Mark Jacobsen Portfolio

666 views
622 views

Published on

Business Development & Creative Development Project Portfolio

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
666
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Mark Jacobsen Portfolio

  1. 1. Mark Jacobsen BUSINESS DEVELOPMENT WORK Strategic Planning · New Business Initiatives · Brand Incubation
  2. 2. Mark Jacobsen Business Development Work CLIENT/COMPANY: Madison Park Greetings Project: Refined Business Model Role: Company President Solution: Strategic Distribution Partnerships
  3. 3. Mark Jacobsen Business Development Work CLIENT/COMPANY: Starbucks Coffee Project: New Products Initiative Role: Project Manager Solution: Seasonal Gift Bundles
  4. 4. Mark Jacobsen Business Development Work CLIENT/COMPANY: Front Porch Classics Project: Business Start-Up Role: Company Founder Solution: Unplugged Family Entertainment
  5. 5. Mark Jacobsen Business Development Work CLIENT/COMPANY: Adventure Boys Project: Business Start-Up Role: Company Founder Solution: First Entertainment Company Exclusively For Boys
  6. 6. Mark Jacobsen Business Development Work CLIENT/COMPANY: Ebbets Field Flannels Project: Strategic Planning Role: Consultant Solution: Identification of Five New Growth Initatives
  7. 7. Mark Jacobsen CREATIVE DEVELOPMENT WORK Creative Management · Product Development · Brand Vision
  8. 8. Mark Jacobsen Creative Development Work CLIENT/COMPANY: Venture Brands Project: Product Development Role: Creative Director Solution: Patch Embellished Clothing Line For Boys
  9. 9. Mark Jacobsen Creative Development Work CLIENT/COMPANY: Eddie Bauer Project: Product Development Role: Creative Director Solution: Holiday Gift Product Line
  10. 10. Mark Jacobsen Creative Development Work CLIENT/COMPANY: Twenty20 Project: Retail Merchandising/Packaging Role: VP Marketing Solution: Self-Display Packaging
  11. 11. Mark Jacobsen Creative Development Work CLIENT/COMPANY: Bullseye Creative Project: Adventure Boys Web Site Role: Creative Director Solution: Boyhood Entertainment Experience
  12. 12. Mark Jacobsen Creative Development Work CLIENT/COMPANY: Nordstrom Project: Consumer Trend Analysis Role: Consultant Solution: Identification of Five Influential Trends
  13. 13. Mark Jacobsen MARKETING & ADVERTISING Strategic Marketing · Campiagn Creation · Brand Development
  14. 14. Mark Jacobsen Marketing & Advertising Work CLIENT/COMPANY: Bullseye Creative Project: MSN Event Video Role: Video Producer Solution: Three Humorus Video Shorts
  15. 15. Mark Jacobsen Marketing & Advertising Work CLIENT/COMPANY: Twenty20 Project: Online Digtal Campaign Role: VP Marketing Solution: Integrated Online Marketing Campaign
  16. 16. Mark Jacobsen Marketing & Advertising Work CLIENT/COMPANY: Twenty20 Project: Viral Marketing Campaign Role: VP Marketing Solution: Online Webisode Series Starring Professional Skier Lynsey Dyer
  17. 17. Mark Jacobsen Marketing & Advertising Work CLIENT/COMPANY: Nordstrom Project: Promotional Event Role: Project Manager Solution: In-Store Entertainment Video Studio Experience
  18. 18. Mark Jacobsen Marketing & Advertising Work CLIENT/COMPANY: Chateau Ste. Michelle Project: Sales Promotion Role: Consultant Solution: New Brand Collateral & Merchandising Kits

×