Your SlideShare is downloading. ×
0
10G Verhoek Update 1
10G Verhoek Update 1
10G Verhoek Update 1
10G Verhoek Update 1
10G Verhoek Update 1
10G Verhoek Update 1
10G Verhoek Update 1
10G Verhoek Update 1
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

10G Verhoek Update 1

290

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
290
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

  • 1. 10G Verhoek
  • 2. Verwachtingsvol kijkt Sara Verhoek naar het kleine bakstenenhuisje voor haar. Ze kan van buiten door het raam al zien dat het klein is, dat er waarschijnlijk maar een kamer is. Maar toch voelt de huissleutel in haar zak geweldig, als een teken dat dit niet haar verbeelding is.
  • 3. Toen de dure sportwagen de straat in was komen rijden had ze eerst niet eens verwacht dat hij zou stoppen. Er waren niet vaak zulke mensen gestopt voor haar “diensten”, voor een tientje bezorgde ze je een geweldige nacht. Maar toch was de auto gestopt, het raampje was omlaag gegaan met een zacht gesis en een vrouw met een met kleine diamantjes ingelegde zonnebril had haar hoofd uit het raam gestoken.
  • 4. De vrouw had onnatuurlijk blond haar en had haar ogen even over Sara heen laten glijden, toen had ze, zonder ook maar enige emotie te tonen gezegd: “Zin in een ander leven?” Sara was de auto zonder enige twijfel ingestapt, wat had ze te verliezen? Het was allemaal in een roes voorbij gegaan, en nu staat ze op de stoep van wat blijkbaar haar nieuwe huis is. Zenuwachtig zet Sara een stap naar voren, even blijft ze staan en kijkt om zich heen, maar er is niemand te zien.
  • 5. In het huisje zakt Sara neer op een van de twee stoelen. Dat ze zo zou zitten, in haar eigen huis, had ze die ochtend helemaal niet verwacht. Ze laat haar blik even door het huisje gaan, alles wat ze nodig heeft is in deze kleine ruimte.
  • 6. Ze vestigt haar blik weer op het tafeltje als haar een opengeslagen boek opvalt. De bladzijdes bedekt met woorden in inkt, met een veer tussen twee bladzijdes in.
  • 7. Verbaasd kijkt Sara het huisje door, er is niemand te bekennen en toch zou ze zweren dat het boek er eerst niet lag. “Ach, ik ben gewoon moe van alle nieuwe indrukken, ik had het gewoon eerst niet opgemerkt.” Mompelt ze, hoewel ze het zelf niet eens geloofd. Aarzelend pakt ze het boek en bladert naar de eerste pagina, er staat één woord op de pagina. In een sierlijk handschrift staat er: 10G
  • 8. Mijn niet lijkende selfsim in mijn wel lijkende kamer  Zo, hopelijk vonden jullie het een beetje leuk? Ik vond het in ieder geval erg leuk om deze update te maken! Laat (als je wilt) een reactie achter, tips zijn altijd welkom! =)

×