10G Verbreij Nieuwe kansen 1.2

319 views
271 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
319
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10G Verbreij Nieuwe kansen 1.2

 1. 1. 10G Verbreij Nieuwe kansen 1.2
 2. 2. Jim zet met een zucht de borden in de vaatwasser, mensen willen altijd meer luxe beseft hij zich, hoeft hij de vaat niet met de hand te doen zit hij weer te zeuren over het in de vaatwasser stoppen. Hij lacht in zichzelf en loopt naar de computer waar Selene net op zit.
 3. 3. “ Zo en wat is mijn vriendin aan het doen?” Vraagt hij als hij Selene druk typend aantreft. “Ik schrijf een verhaal voor kinderen.” Selene staart dromerig voor zich uit. “Voor als we ooit een kleine krijgen.” Jim glimlacht en slaat zijn armen om haar heen. “Vast wel.”
 4. 4. Selene staat op en geeft Jim een kus. “Ooit.” Grijnst ze. “Als we er aan werken.” Jim lacht en loopt naar de televisie.
 5. 5. Net 5 komt op waar net een aflevering van Glee te zien is, zelf begrijpt Tom niet wat iedereen zo leuk aan Glee vindt dus schakelt hij verder naar het film kanaal, daar is net een romantische film te zien.
 6. 6. Selene komt bij Tom zitten en samen kijken ze het eerste gedeelte van de film maar al snel letten ze meer op elkaar.
 7. 7. Ze verplaatsen hun avonduurtje naar het bed, pas laat in de avond komen ze weer boven de dekens met beide een tevreden glimlach op hun gezicht.
 8. 8. De volgende ochtend stappen ze beide half slapend in hun carpool, Jim heeft ook een baantje in het onderwijs gevonden aangezien hij ook geen levenswens heeft met een baan. Zijn levenswens is namelijk 20 beste vrienden hebben.
 9. 10. Als hij s’ Avonds in de woonkamer komt na een hele tijd met een collega te praten ziet hij dat Selene op de bank in slaap is gevallen. Voorzichtig om haar niet wakker te maken tilt Jim haar op en legt haar in bed om zelf naast haar te gaan liggen.
 10. 11. De volgende ochtend heeft Jim twee croissantjes gemaakt, Selene staart er een tijdje naar en neemt kleine hapjes. “Je ziet wat bleek schat.” Merkt Jim op. “Misschien moet je vandaag maar thuisblijven.” Selene knikt en schuift haar bord van zich af. “Sorry ik hoef echt niet meer.”
 11. 12. Als Jim naar zijn werkt is en Selene zich heeft omgekleed begint ze wat te schilderen, aangezien ze alleen maar een paar lijntjes had staan en toch wel het schilderij af wilt hebben. Na een lange tijd schilderen is het schilderij af, snel gooit ze het in de afvalbak.
 12. 13. Als Jim die middag weer thuiskomt rent Selene blij in zijn armen. “Ik ben zwanger!” Gilt ze blij, Jim kijkt haar verbaasd aan. “Geweldig!” Jim straalt van trots.
 13. 14. “ Dan denk ik dat wel een goed moment is voor iets wat ik al een tijdje wil doen,” Jim gaat op zijn knie zitten, verbaasd slaat Selene een hand voor haar mond. “Wil jij Selene Verbreij met mij trouwen?” Jim haalt een doosje uit zijn achterzak een mooie diamanten ring straalt in het doosje als hij het opent.
 14. 15. “ Oh god! Natuurlijk wil ik met je trouwen!” Voorzichtig schuift Selene de ring om haar vinger. “Natuurlijk!” Herhaalt ze nog eens. Jim staat op en Selene springt in zijn armen.
 15. 16. Als Selene weer op de grond staat legt Jim een hand op Selene’s buik. “Zo nu zijn we helemaal klaar voor jouw komst kleine.” Glimlacht hij.
 16. 18. De volgende dag heeft Jim weer zijn collega meegenomen, zij is toevallig ook zwanger maar moet doorwerken omdat ze anders niet genoeg geld hebben. “Mijn man is gehandicapt hij kan helaas niet werken, ik heb ook niet zo’n baantje waar je veel voor betaald krijgt dus ik moet wel doorgaan.” Zucht ze als Jim vraagt waarom ze eigenlijk nog werkt.
 17. 19. Midden in de nacht is het zover, de baby komt. “Dit is zo kut!” Gilt Selene, Jim staat er in paniek bij. “Rustig ademen! Denk ik..” Zegt hij meer tegen zichzelf dan tegen Selene, toch put Selene kracht uit Jim’s woorden en wordt wat stiller.
 18. 20. Na een lange tijd heeft Selene eindelijk haar kindje in haar armen. “Mijn kleine schat.” Glimlacht ze. “Onze huidskleur en jouw ogen. Het is een jongetje.” Selene geeft trots een kusje op het voorhoofdje van haar zoontje.
 19. 21. Voorzichtig geeft ze hem aan Jim. “Zijn we het eens dat hij Twan gaat heten?” Vraagt Selene aan Jim, die knikt. “Onze kleine Twan.”
 20. 22. Voorzichtig legt Jim Twan in zijn wiegje, Selene kijkt er glimlachend naar. “Welterusten Twan.” Fluistert ze voordat ze de kamer uitloopt.

×