10G Bloesems, Lang en gelukkig? 1.1

1,004 views

Published on

Je weet ;D

Published in: Economy & Finance, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,004
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10G Bloesems, Lang en gelukkig? 1.1

  1. 1. 10G. Bloesems Lang en Gelukkig? Hoofdstuk 1.1
  2. 2. Daar stond ze dan, voor het ‘fantastische gebouw’ zoals haar verzekering het zei. Even wou ze gewoon weglopen en nooit meer terug komen, maar ze bedacht zich. Ze draaide zich om en liep het huisje in.
  3. 3. Eenmaal binnen schrok ze zich dood. “Maar… Nee dit kan niet, dit is een grapje!” Schreeuwde ze tegen zichzelf. Ze keek rond. Het enige wat er hing was een briefje en een raampje dat zo hoog zat dat ze het niet eens open kon doen.
  4. 4. Snel las ze het briefje, waar de nodige spellingfouten in zaten. Dat meende ze toch niet? De verzekering dacht dat ze hier blij mee was? Dat was ze zeker niet. Maar wat moest ze doen? Ze kon niet weg, waar zou ze heen moeten dan? Ze moest gewoon volhouden.
  5. 5. Dus besloot ze haar enige mogelijkheid te gebruiken, hier blijven. Omdat ze toch geld nodig had besloot ze de krant te pakken en te zoeken naar een baan, maar toen ze door de advertenties bladerde viel haar iets op. ADVERTENTIE Beste Ammy, Ja wij zijn het, je verzekering. Nee we zijn geen echte verzekering maar we hebben een opdracht voor je, jouw stamboom moet 10 Generaties lang worden. Zo niet zal je voor altijd in armoede moeten leven. De Nepverzekeraars
  6. 6. Na deze bijzondere advertentie besloot Ammy wat geld te gaan verdienen door wat vruchten te verkopen en te vissen. Tot ze na vele vissen verder genoeg geld voor een bed had.
  7. 7. Moe als ze was liep ze daarom meteen naar huis om in haar bed te kunnen springen.
  8. 8. Sorry maar dit is het einde van mijn eerste 10G. Update. En voor als je het nog niet door had dit is Sims 3 niet Sims 2! Bedankt dat je ondanks het lange wachten toch deze update hebt gelezen en ik hoop dat alles duidelijk is enzo… Als er nog iets is wat je niet snapt moet je maar een berichtje sturen op LiveJournal bij de blog of op simsforum maar daar moet je even kijken op LiveJournal voor. xx Isabella

×