10 g1.12

352 views
296 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
352
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

10 g1.12

 1. 1. Jamie goes home :’D
 2. 2. ‘ Weer een tien!’ Jamie lacht blij en geeft Olivier een knuffel. ‘Op naar het laatste jaar…’ Jamie’s glimlach verflauwd als ze aan het einde van de komende periode denkt, waarom is Olivier toch jonger dan haar? Universiteit; Jamie & Olivier Niet een heel bijzondere update bij hun, gewoon even totdat Jamie van de Uni afgaat want er gebeurde niet zoveel bijzonders … XD
 3. 3. Een periode van hard studeren volgt, niet alleen voor Jamie ook Olivier gaat er voor de volle 100% tegenaan. 
 4. 4. .
 5. 5. Het leren heeft goede resultaten, als klein cadeautje voor zichzelf kopen Jamie en Olivier een hamstertje genaamd Pinda. :3
 6. 6. Zenuwachtig aait Jamie Pinda een beetje, ze heeft al 5 keer gekeken of zijn voerbakje niet een beetje leeg leek. ‘Ik hoop zo dat ik weer een goed cijfer krijg, het laatste periode examen is erg belangrijk zegt iedereen en ik ben bang dat ik toch niet genoeg geleerd heb.’ Zegt ze tegen Olivier.
 7. 7. Lachend staat Olivier op, Jamie stopt Pinda terug in zijn kooi. ‘Je hebt echt wel genoeg geleerd Jamie, ik wist niet dat jij zo onnodig onzeker kon zijn. Vertrouw me maar het gaat vast super!’
 8. 8. Met vertrouwen gaat Jamie naar haar periode-examen, nagekeken door Olivier.
 9. 9. .
 10. 10. ‘ Zeker weer een tien Jamie?’ Olivier kijkt Jamie aan die met een brede glimlach binnenkomt. ‘Wat zei ik?’ Jamie wordt een beetje rood en mompelt zachtjes: ‘Voortaan maar naar je luisteren?’
 11. 11. Maar als er weer een examen gedaan is komt er een nieuwe aan, er wordt dus weer veel gestudeerd in het studentenhuis. Door het komende eindexamen hangt er een gespannen sfeer in het studentenhuis en is bijna iedereen aan het studeren, het is te merken dat er opeens een stuk minder feestjes zijn.
 12. 12. .
 13. 13. Ook Jamie en Olivier voelen het gevreesde afscheid aan zitten komen, ze maken er maar een gezellige tijd van zolang het nog kan en proberen zoveel mogelijk samen te zijn. Ook al zal het ook weer niet heel lang duren voordat Olivier ook van de universiteit af zal gaan.
 14. 14. ‘ Succes met je examen, je zal het vast geweldig doen!’ Het is alweer tijd voor het eindexamen van Jamie. Dit keer is Jamie helemaal niet zenuwachtig ze is meer teleurgesteld dat het eindexamen zo snel is gekomen.
 15. 15. Als Jamie weg is naar examen gaat Olivier aan zijn paper werken. Hij vraagt zich af of het nog lang duurt voor Jamie terug komt.
 16. 16. Net als Olivier Jamie’s kamer uitloopt komt Jamie binnen, vrolijk springt ze Olivier in de armen. ‘Weer een tien!’ Gilt ze blij. Afstudeer boodschap perongeluk weg 
 17. 17. ‘ Ik ga je zo missen.’ Zucht Jamie meteen daarna. Olivier drukt zijn lippen op die van Jamie en Jamie drukt zich dicht tegen Olivier aan.
 18. 18. ‘ Ik ga jou ook missen, ook al is het maar voor even.’ Olivier pakt Jamie’s handen en even staren ze elkaar alleen maar aan om weer aan een lange zoen te beginnen.
 19. 19. Ze verplaatsen zich al snel naar het bed. ‘We maken er gewoon een mooie laatste avond samen op de universiteit van.’ Zucht Jamie blij, Olivier knikt en geeft haar weer een zoen.
 20. 20. Hun kleren liggen al snel op de vloer en alle liefde is naar onder de dekens verplaatst. Een mooie laatste nacht samen op de universiteit volgt.
 21. 21. ‘ Ik zie je gauw weer.’ Tranen blinken in Jamie’s ooghoeken en verdrietig drukt ze haar lippen tegen die van Olivier. ‘Niet zo verdrietig, voor je het weet ben ik er weer, echt waar.’ Voorzichtig veegt Olivier de tranen op Jamie’s wangen weg.
 22. 22. Met tegenzin loopt Jamie naar de telefoon om een taxi te bellen. ‘Naar generation buurt graag.’ Vertelt ze de taxi chauffeur.
 23. 23. De taxi staat al snel voor de deur, Jamie werpt een laatste blik op het huis waar ze de laatste tijd heeft gewoond en stapt de taxi in. Uitgezwaaid door Olivier vertrekt ze naar haar ouderlijk huis.
 24. 24. <ul><li>Dit was de korte update  2.1 komt er al aan voordat je het weet want ik heb herfstvakantie *YAY!* Ik hoop dat jullie deze update wat leuker vonden om te lezen dan dat ik hem vond om te schrijven want jemig wat was het oersaai op die universiteit! Er komen geen updates van Olivier op de uni ofzo want dat heb ik net bijna afgespeeld dus over 2 updates ofzo komt Olivier ook naar het hoofdhuis  </li></ul><ul><li>Xx Isa </li></ul>
 25. 25. <ul><li>Oja, zijn mijn oppashammies niet schattig?  </li></ul>Miley <3 Diva <3

×