CURSOS
www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99
XARXES SOCIALS APLICADES A LA
PETITA EMPRESA
Objectius:
Conèixer les principal...
www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99
LINKEDIN: XARXA SOCIAL
PROFESSIONAL
Objectius:
Conèixer la xarxa social de cai...
www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99
FACEBOOK: XARXA SOCIAL
COMERCIAL
Objectius:
Conèixer la xarxa social més popul...
www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99
TWITTER: XARXA SOCIAL DE
MICROBLOGGING
Objectius:
Conèixer la xarxa social de ...
www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99
COM FER UN PLA DE SOCIAL MEDIA
MARKETING
Objectius:
Donar les pautes necessàri...
www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99
ALTRES CURSOS I SEMINARIS
DISPONIBLES
- Gestió d’esdeveniments. Planificació, ...
www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99
CONTRACTACIONS I
RECOMANACIONS PELS CURSOS
És recomanable realitzar els cursos...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Oferta Cursos de Formació

199 views
106 views

Published on

Cursos de formació "in-company" sobre social media, marketing, publicitat, esdeveniments... També cursos a mida segons necessitats.

Published in: Education
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
199
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Oferta Cursos de Formació

  1. 1. CURSOS
  2. 2. www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 XARXES SOCIALS APLICADES A LA PETITA EMPRESA Objectius: Conèixer les principals xarxes socials que poden ajudar a la petita empresa o autònom a fer créixer la seva imatge, posicionar el seu negoci i fer una difusió localitzada i segmentada per atraure clients i fomentar les vendes. Temari: 1. Què són les xarxes socials: definició, teories i tipologies 2. Introducció a les diferents xarxes socials existents al món 3. Introducció a les principals xarxes socials per la petita empresa: a) Linkedin b) Facebook c) Twitter d) Pinterest 4. Què fer a les xarxes socials? a) Branding b) Influencers c) Vendes 5. Campanyes de publicitat a les xarxes socials: a) Linkedin Ads b) Facebook Ads 6. Anàlisi de l’activitat a les xarxes socials: a) Eines d’anàlisi, monitoreig i seguiment b) Informes quantitatius i qualitatius 7. Visualització i explicació de casos pràctics Durada: 12 hores (3 dies x 4 hores/dia)
  3. 3. www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 LINKEDIN: XARXA SOCIAL PROFESSIONAL Objectius: Conèixer la xarxa social de caire professional per excel·lència amb més de 200 milions d’usuaris registrats i introduir a l’usuari a utilitzar les principals opcions que es deriven per augmentar la seva xarxa de contactes empresarials i fomentar les relacions B2B. Temari: 1. Introducció a Linkedin 2. Creació de perfils: professional i d’empresa 3. Grups de discussió: creació, difusió i participació 4. Recerca de contactes personals i empresarials 5. Ofertes laborals: creació d’ofertes i recerca de feina 6. Linkedin Ads: creació d’una campanya de publicitat a Linkedin 7. Visualització i explicació de casos pràctics 8. Linkedin com a plataforma de networking Durada: 4 hores (1 dia)
  4. 4. www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 FACEBOOK: XARXA SOCIAL COMERCIAL Objectius: Conèixer la xarxa social més popular de Internet i que cada vegada més està millor posicionada per fer pàgines d’empresa i autònoms. Es donaran les pautes més pràctiques per portar a terme una bona campanya i obtenir els resultats idonis per a cada negoci. Temari: 1. Introducció a Facebook 2. Creació de perfils, grups i fan pages (pàgines d’empresa) 3. Condicions d’ús i privacitat. Normes de Facebook 4. Creació d’una Fan Page: a) Configuració b) Gestió de la Fan Page c) Aplicacions d) Esdeveniments i Hitos e) Imatges i videos f) Realització d’enquestes i concursos g) Estadístiques 5. Facebook Ads: creació d’una campanya de publicitat a Facebook 6. Eines d’anàlisi, monitoreig i seguiment 7. Visualització i explicació de casos pràctics Durada: 4 hores (1 dia)
  5. 5. www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 TWITTER: XARXA SOCIAL DE MICROBLOGGING Objectius: Conèixer la xarxa social de microblogging més potent i de major difusió tant per a potenciar la marca personal com la marca empresarial. Donar les pautes necessàries por començar a moure’s i a generar tràfic. Temari: 1. Introducció a Twitter 2. Registre del perfil personal i d’empresa: a) Configuració i disseny: usuari, localització, bio, privacitat 3. Recerca i seguiment de temes i usuaris 4. Conceptes bàsics: tweet, followes, followings, timelime... 5. Signes bàsics a Twitter: DM, RT, TT, MT, hashtags... 6. Llistes: ús i utilitats 7. Estratègies i recomanacions d’ús 8. Twitter com a servei d’atenció al client 9. Eines d’anàlisi, monitoreig i seguiment 10. Visualització i explicació de casos pràctics Durada: 4 hores (1 dia)
  6. 6. www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 COM FER UN PLA DE SOCIAL MEDIA MARKETING Objectius: Donar les pautes necessàries per a que una petita empresa o autònom pugui elaborar les principals accions d’un Pla de Social Media Marketing que l’ajudin a desenvolupar el seu negoci a internet i aconseguir els objectius empresarials de vendes, posicionament o reconeixement. Temari: 1. Què és un Pla de Social Media Marketing? 2. Definició d’objectius globals: a) Objectius qualitatius b) Objectius quantitatius 3. Auditoria interna de Social Media: definició i claus per fer-la 4. Anàlisi DAFO 2.0 5. Definició de l’estratègia: a) Tipus d’audiència: target, segmentació b) Tipus de xarxes socials c) Recursos: materials, econòmics i humans 6. Accions i campanyes 7. Medició i monitorització 8. Elaboració de Guies de Processos: protocols de comunicació, gestió i crisi Durada: 6 hores (2 dies)
  7. 7. www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 ALTRES CURSOS I SEMINARIS DISPONIBLES - Gestió d’esdeveniments. Planificació, pressupost i organització - Comercialització d’esdeveniments - Esdeveniments 2.0 - Comunicació, atenció al client i tècniques de venda - Gestió de protocol institucional - Protocol empresarial - Protocol aplicat a la restauració - Xarxes socials en els esdeveniments - Publicitat 2.0 - Màrqueting 2.0 - Relacions Públiques 2.0 - El CV 2.0: avantatges i inconvenients. Com fer-lo - Com buscar feina a través de les xarxes socials - Creació de blogs amb Wordpress La duració d’aquests darrers cursos dependrà del contingut final acordat entre la docent i el centre o administració. Poden estar compresos entre seminaris express de 4 hores fins a cursos complerts de 60-90 hores. Tots els cursos es realitzaran de forma totalment pràctica per a que l’alumne pugui participar i entendre de manera més senzilla els continguts i com aplicar-los en casos concrets. La oferta de cursos s’anirà ampliant amb nous continguts mensualment. Segons peticions, es podran fer cursos a mida (en temari i en número d’hores) de les àrees de màrqueting, publicitat, protocol, esdeveniments i vendes.
  8. 8. www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 CONTRACTACIONS I RECOMANACIONS PELS CURSOS És recomanable realitzar els cursos amb no més de 10-12 persones per tal de poder dirigir-lo més com un taller i que tothom pugui col·laborar i ser més actiu a la classe. Si es vol realitzar el curs amb molta més gent, es desenvoluparà més como una conferència o masterclass i no pas com un taller. Espai: - Taller: qualsevol aula que disposi de cadires amb braç pels alumnes - Masterclass: aula gran amb cadires disposades per conferència Recursos materials: - Pissarra i projector - Connexió a internet - Portàtil amb audio Horaris recomanables: Els curs de 12 hores és recomanable fer-lo dintre de la mateixa setmana (dilluns-dimecres-divendres) en horari de mati (de 9h a 13) o de tarda (de 15h a 19h). Els cursos de 4 hores és indiferent un dia o altre, en qualsevol horari. Els cursos de més de 12 hores, es pactaran amb el client. Contractacions: Enviar un correu a formacio@inboxpublicitat.cat o bé trucant al telèfon 647 40 87 99. Preus a consultar.

×