Oferta Cursos de Formació
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Oferta Cursos de Formació

on

 • 172 views

Cursos de formació "in-company" sobre social media, marketing, publicitat, esdeveniments... També cursos a mida segons necessitats.

Cursos de formació "in-company" sobre social media, marketing, publicitat, esdeveniments... També cursos a mida segons necessitats.

Statistics

Views

Total Views
172
Views on SlideShare
172
Embed Views
0

Actions

Likes
1
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Oferta Cursos de Formació Oferta Cursos de Formació Document Transcript

 • CURSOS
 • www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 XARXES SOCIALS APLICADES A LA PETITA EMPRESA Objectius: Conèixer les principals xarxes socials que poden ajudar a la petita empresa o autònom a fer créixer la seva imatge, posicionar el seu negoci i fer una difusió localitzada i segmentada per atraure clients i fomentar les vendes. Temari: 1. Què són les xarxes socials: definició, teories i tipologies 2. Introducció a les diferents xarxes socials existents al món 3. Introducció a les principals xarxes socials per la petita empresa: a) Linkedin b) Facebook c) Twitter d) Pinterest 4. Què fer a les xarxes socials? a) Branding b) Influencers c) Vendes 5. Campanyes de publicitat a les xarxes socials: a) Linkedin Ads b) Facebook Ads 6. Anàlisi de l’activitat a les xarxes socials: a) Eines d’anàlisi, monitoreig i seguiment b) Informes quantitatius i qualitatius 7. Visualització i explicació de casos pràctics Durada: 12 hores (3 dies x 4 hores/dia)
 • www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 LINKEDIN: XARXA SOCIAL PROFESSIONAL Objectius: Conèixer la xarxa social de caire professional per excel·lència amb més de 200 milions d’usuaris registrats i introduir a l’usuari a utilitzar les principals opcions que es deriven per augmentar la seva xarxa de contactes empresarials i fomentar les relacions B2B. Temari: 1. Introducció a Linkedin 2. Creació de perfils: professional i d’empresa 3. Grups de discussió: creació, difusió i participació 4. Recerca de contactes personals i empresarials 5. Ofertes laborals: creació d’ofertes i recerca de feina 6. Linkedin Ads: creació d’una campanya de publicitat a Linkedin 7. Visualització i explicació de casos pràctics 8. Linkedin com a plataforma de networking Durada: 4 hores (1 dia)
 • www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 FACEBOOK: XARXA SOCIAL COMERCIAL Objectius: Conèixer la xarxa social més popular de Internet i que cada vegada més està millor posicionada per fer pàgines d’empresa i autònoms. Es donaran les pautes més pràctiques per portar a terme una bona campanya i obtenir els resultats idonis per a cada negoci. Temari: 1. Introducció a Facebook 2. Creació de perfils, grups i fan pages (pàgines d’empresa) 3. Condicions d’ús i privacitat. Normes de Facebook 4. Creació d’una Fan Page: a) Configuració b) Gestió de la Fan Page c) Aplicacions d) Esdeveniments i Hitos e) Imatges i videos f) Realització d’enquestes i concursos g) Estadístiques 5. Facebook Ads: creació d’una campanya de publicitat a Facebook 6. Eines d’anàlisi, monitoreig i seguiment 7. Visualització i explicació de casos pràctics Durada: 4 hores (1 dia)
 • www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 TWITTER: XARXA SOCIAL DE MICROBLOGGING Objectius: Conèixer la xarxa social de microblogging més potent i de major difusió tant per a potenciar la marca personal com la marca empresarial. Donar les pautes necessàries por començar a moure’s i a generar tràfic. Temari: 1. Introducció a Twitter 2. Registre del perfil personal i d’empresa: a) Configuració i disseny: usuari, localització, bio, privacitat 3. Recerca i seguiment de temes i usuaris 4. Conceptes bàsics: tweet, followes, followings, timelime... 5. Signes bàsics a Twitter: DM, RT, TT, MT, hashtags... 6. Llistes: ús i utilitats 7. Estratègies i recomanacions d’ús 8. Twitter com a servei d’atenció al client 9. Eines d’anàlisi, monitoreig i seguiment 10. Visualització i explicació de casos pràctics Durada: 4 hores (1 dia)
 • www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 COM FER UN PLA DE SOCIAL MEDIA MARKETING Objectius: Donar les pautes necessàries per a que una petita empresa o autònom pugui elaborar les principals accions d’un Pla de Social Media Marketing que l’ajudin a desenvolupar el seu negoci a internet i aconseguir els objectius empresarials de vendes, posicionament o reconeixement. Temari: 1. Què és un Pla de Social Media Marketing? 2. Definició d’objectius globals: a) Objectius qualitatius b) Objectius quantitatius 3. Auditoria interna de Social Media: definició i claus per fer-la 4. Anàlisi DAFO 2.0 5. Definició de l’estratègia: a) Tipus d’audiència: target, segmentació b) Tipus de xarxes socials c) Recursos: materials, econòmics i humans 6. Accions i campanyes 7. Medició i monitorització 8. Elaboració de Guies de Processos: protocols de comunicació, gestió i crisi Durada: 6 hores (2 dies)
 • www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 ALTRES CURSOS I SEMINARIS DISPONIBLES - Gestió d’esdeveniments. Planificació, pressupost i organització - Comercialització d’esdeveniments - Esdeveniments 2.0 - Comunicació, atenció al client i tècniques de venda - Gestió de protocol institucional - Protocol empresarial - Protocol aplicat a la restauració - Xarxes socials en els esdeveniments - Publicitat 2.0 - Màrqueting 2.0 - Relacions Públiques 2.0 - El CV 2.0: avantatges i inconvenients. Com fer-lo - Com buscar feina a través de les xarxes socials - Creació de blogs amb Wordpress La duració d’aquests darrers cursos dependrà del contingut final acordat entre la docent i el centre o administració. Poden estar compresos entre seminaris express de 4 hores fins a cursos complerts de 60-90 hores. Tots els cursos es realitzaran de forma totalment pràctica per a que l’alumne pugui participar i entendre de manera més senzilla els continguts i com aplicar-los en casos concrets. La oferta de cursos s’anirà ampliant amb nous continguts mensualment. Segons peticions, es podran fer cursos a mida (en temari i en número d’hores) de les àrees de màrqueting, publicitat, protocol, esdeveniments i vendes.
 • www.inboxpublicitat.cat | Tel. 647 40 87 99 CONTRACTACIONS I RECOMANACIONS PELS CURSOS És recomanable realitzar els cursos amb no més de 10-12 persones per tal de poder dirigir-lo més com un taller i que tothom pugui col·laborar i ser més actiu a la classe. Si es vol realitzar el curs amb molta més gent, es desenvoluparà més como una conferència o masterclass i no pas com un taller. Espai: - Taller: qualsevol aula que disposi de cadires amb braç pels alumnes - Masterclass: aula gran amb cadires disposades per conferència Recursos materials: - Pissarra i projector - Connexió a internet - Portàtil amb audio Horaris recomanables: Els curs de 12 hores és recomanable fer-lo dintre de la mateixa setmana (dilluns-dimecres-divendres) en horari de mati (de 9h a 13) o de tarda (de 15h a 19h). Els cursos de 4 hores és indiferent un dia o altre, en qualsevol horari. Els cursos de més de 12 hores, es pactaran amb el client. Contractacions: Enviar un correu a formacio@inboxpublicitat.cat o bé trucant al telèfon 647 40 87 99. Preus a consultar.