WELINGE SIMBAHKU
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

WELINGE SIMBAHKU

on

  • 798 views

 

Statistics

Views

Total Views
798
Views on SlideShare
798
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
4
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

WELINGE SIMBAHKU WELINGE SIMBAHKU Presentation Transcript

  • MBAHHERFULSIMBAHKU LUCU
  • WELINGESIMBAHMU
  • Leeee … aja biasa golek rupa ayu Apa maneh sing kemayu Wis lenjeh …………. Gaweyane mung mlaku-mlaku Marahi entek donyamu View slide
  • Sing didelok dudu atimuNanging tumpakanmuYa nek tumpakanmu Honda Jazz biruLa yen mung motor bodol cet-cetan unguApa ra melas polahmuuuu … ? View slide
  • Nyang ngendi-endi nggawane tisukuwatir pipine kena debuOra gelem yen mbok pakani tahuSida mengko pingsan seminggusing tuwa ngamuk nggawakke palu
  • Tenan leeee …..Aja nganti kowe ketipuDikandani aja mung ngguya-ngguyuMarahi mumet sirahku ………..
  • Apa kowe arep pamer untuKuwi untu apa pakuMosok seminggu entek sikat telu
  • Timbang golek bocah ayuMending kowe tuku sapi woluOpenana ben lemu-lemuPas Qurban didol wis payuMarahi akeh duwitmu
  • Kena kanggo sanguNggenepi rukun IslammuSing ayu-ayu kanggo simbahmu……………………………………
  • Nggiiiiiiiiiiiiiiiiiihmbaaaaaaaaah