Verkoopbrochure B2B-Oudeland fase 3

524 views

Published on

Bedrijvenpark B2B-Oudeland is in korte tijd uitgegroeid tot hét bedrijvenpark van de Rotterdamse regio. Door haar uitstekende ligging en een geweldige uitstraling hebben inmiddels al meer dan 70 regionale bedrijven zich hier gevestigd.

De combinatie van bedrijfsruimten en kleinschalige kantoorruimten heeft een dynamische werkomgeving gecreëerd waar talloze bedrijven bouwen aan een succesvolle toekomst.

B2B-Oudeland is in fasen ontwikkeld. Fase III vormt de entree naar het bedrijvenpark en is door haar uitnodigende ligging een lust voor het oog. Hiermee wordt het bedrijvenpark voltooid en een plek gecreëerd om heerlijk te werken en te verblijven.

ww.b2b-oudeland.nl

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
524
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
15
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Verkoopbrochure B2B-Oudeland fase 3

  1. 1. A13 A20 A20 A12 N470 N471 N209 HSL DELFT ROTTERDAM BERKEL EN RODENRIJS N471 N471 B2b B2a B2c B3 B1 Rotterdam Airport Heembouw Ontwikkeling De Lasso-Zuid 22 2371 EW Roelofarendsveen Tel.: 071-332 00 70 Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. Maaskade 113-115 3071 NJ Rotterdam Tel.: 010-424 88 88 De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. Lichtenauerlaan 140 (Brainpark II) 3062 ME Rotterdam Tel.: 010-453 03 03 www.B2B-oudeland.nl www.B2B-oudeland.nl Bedrijvig hart van de regio VERKOOP: ONTWIKKELING: |Aandeinhoudkunnengeenrechtenwordenontleend.|Vormgeving:BjörnBouwmeester,Heembouw|december2011| Bas van Nispen en Francisca de Boer, JWA Beheer Een goed functionerende VvE zorgt voor meerwaarde en een goede uitstraling van uw bedrijfslocatie. Als VvE beheerder werkt JWA Beheer dagelijks vanuit deze uitgangspunten. Een goede exploitatieopzet, kostenbeheersing maar wel optimaal onderhoud, schoonmaak en goede huisregels, zijn een aantal aspecten waarvoor gezorgd wordt. Daarbij worden de eigenaren van B2B-Oudeland op transparante wijze van alles binnen de VvE op de hoogte gehouden. Geen zorgen over onderhoud Bij het ontwerpen van bedrijvenpark B2B-Oudeland is hoog ingezet op kwaliteit en uitstraling. Door de toepassing van onderhoudsarme en degelijke materialen is de kwaliteit gewaarborgd. Om de kwaliteit en daarmee dus de waardeontwikkeling van de bedrijfsruimten ook in de toekomst te borgen, wordt er een Vereniging van Eigenaren opgericht (VvE). Deze vereniging behartigt de belangen van alle eigenaren die een bedrijfsruimte hebben gekocht. Deze constructie zorgt er voor dat alle zaken rond uw eigendom goed zijn geregeld en u zich als ondernemer volledig kunt richten op de groei van uw eigen bedrijf. De VvE regelt onder andere voor u: vv Opstalverzekering vv Meerjarig onderhoudsplan vv Bewassing ramen en gevels vv Financiële administratie vv Beheer en administratie vereniging Direct gelegen aan de N471 Locatie Direct aan de N471 in Berkel en Rodenrijs treft u dit unieke bedrijvenpark met een snelle ontsluiting naar A12 A13 A20 . Door de centrale ligging zijn steden zoals Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer binnen 15 minuten te bereiken.
  2. 2. Op zoek naar dé perfecte mogelijkheid om u als ondernemer te profileren? Dan is dit vrijstaande en hoogwaardige bedrijfspaviljoen een unieke kans! Bedrijvenpark B2B-Oudeland is in korte tijd uitgegroeid tot hét bedrijvenpark van de Rotterdamse regio. Door haar uitstekende ligging en een geweldige uitstraling hebben inmiddels al meer dan 70 regionale bedrijven zich hier gevestigd. De combinatie van bedrijfsruimten en kleinschalige kantoorruimten heeft een dynamische werkomgeving gecreëerd waar talloze bedrijven bouwen aan een succesvolle toekomst. B2B-Oudeland is in fasen ontwikkeld. Fase III vormt de entree naar het bedrijvenpark en is door haar uitnodigende ligging een lust voor het oog. Hiermee wordt het bedrijvenpark voltooid en een plek gecreëerd om heerlijk te werken en te verblijven. Bedrijfspaviljoen Dit unieke vrijstaande bedrijfspaviljoen kent zijn gelijke niet in de regio. Door de ligging en uitstraling is dit pand het eerste dat in het oog springt, een unieke kans om uw bedrijf goed te profileren. De optimale indeling waar opslag, showroom, bedrijfsruimte en kantoor zijn samengebracht, maken het bedrijfspaviljoen tot een multifunctioneel pand. Als ondernemer kunt u met dit pand alle kanten op. Door haar flexibele en speelse indeling is het pand goed uit te breiden. Daarnaast is het mogelijk om een riant dakterras te realiseren van maar liefst 80 m2 . Dit bedrijfspaviljoen biedt alle kansen om het naar eigen wens en smaak aan te passen en in te richten. Hiermee wordt een heerlijke en een uitnodigende plek gecreëerd om te werken en klanten te ontvangen. Kenmerken: vv Oppervlakte begane grond van ca. 146 m2 vv Oppervlakte eerste verdieping van ca. 93 m2 vv Oppervlakte tweede verdieping ca. 114 m2 vv Mogelijkheid tot dakterras van ca. 80 m2 vv Overheaddeur van ca. 4x4 m1 (bxh) vv 8 parkeerplaatsen vv Vele gebruiksmogelijkheden door flexibele indeling Bedrijfsruimten Fase III bestaat uit 16 bedrijfsunits en biedt een variatie in oppervlakte, uitstraling en gebruiksmogelijkheden. De bedrijfsunits gelegen aan de waterzijde beschikken over een prachtige glazen pui welke zorgt voor veel lichtinval en een mooi uitzicht over de waterpartij biedt. Kenmerken: vv Oppervlakte begane grond vanaf ca. 45 m2 tot 105 m2 vv Voorzien van verdiepingsvloer met vaste trap vv Onderling schakelbaar vv Overheaddeur van ca. 3x3 m1 (bxh) en ca. 3x4 m1 (bxh) vv Parkeren op eigen terrein vv Ruime vestigingsmogelijkheden, maximaal milieucategorie 3 De units worden casco opgeleverd en bieden de mogelijkheid de unit naar eigen wens en smaak in te richten. Indien gewenst kunnen de bedrijfsruimten ook compleet worden afgebouwd. Overzicht unitnummers N 73 83 74 84 75 85 76 86 77 87 78 79 80 81 82 89 88 Verlengde Laan van Koot

×