• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
EWE Vertaalexperts
 

EWE Vertaalexperts

on

 • 414 views

De juiste vertaler voor uw tekst.

De juiste vertaler voor uw tekst.

Statistics

Views

Total Views
414
Views on SlideShare
412
Embed Views
2

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

2 Embeds 2

http://www.lmodules.com 1
https://www.linkedin.com 1

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  EWE Vertaalexperts EWE Vertaalexperts Document Transcript

  • Altijd de juiste vertaler voor uw tekst!
  • Vertalen is meer... Vertalen is meer dan alleen het omzetten van woorden naar een andere taal. Het is ook het overbrengen van de essentie van een tekst. Daarom is het belangrijk dat uw tekst door de juiste vertaler wordt vertaald. Wie zijn wij? EWE VertaalExperts is een vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen vanuit en naar Europese talen. Oorspronkelijk vertaalden wij Oost Europese talen naar het Nederlands en vice versa. Vrij snel echter kregen we ook aanvragen voor vertalingen naar andere Europese talen. Ook deze vertalingen zijn wij toen gaan verzorgen. Dit naar volle tevredenheid van alle partijen. Wij werken met een team van professionele vertalers uit alle landen van Europa. Iedere vertaler heeft daarbij zijn of haar specialisatie. Zo kunnen wij vertalingen verzorgen op vele, uiteenlopende gebieden. En u weet zeker dat uw tekst goed wordt vertaald en ook in de doeltaal zal overkomen zoals deze oorspronkelijk was bedoeld. Wij werken vanuit Piestany, Slowakije. Dat dit probleemloos kan blijkt wel uit het feit dat het overgrote deel van ons klantenbestand uit Nederland en Vlaanderen komt. De vertalers waar wij mee werken, onze werkwijze en de kwaliteit van onze vertalingen is dan ook niet aan landsgrenzen gebonden. De vertaalwereld verloopt tegenwoordig voor 99% via e-mail en via de telefoon. Het "op kantoor" hebben van vertalers is daarbij zelfs overbodig geworden. Naast het kostenaspect is, door te werken met freelance vertalers, de keuzemogelijkheid voor de juiste en meest geschikte vertaler veel groter. Zo kunnen wij u kwaliteit voor een scherpe prijs bieden. Mevr. L. Zacharová – projectmanager Hoe werken wij? Wij hanteren een duidelijke en transparante werkwijze bij het vertalen van uw documenten. Hierdoor worden misverstanden voorkomen. Daarnaast werken wij bij de keuze voor de juiste vertaler volgens een strikte procedure.  De vertaling wordt altijd uitgevoerd door een moedertaalvertaler. Dit wil zeggen dat de tekst wordt vertaald door iemand die de doeltaal van origine spreekt. Hoe goed iemand ook een buitenlandse taal spreekt, het zal nooit van hetzelfde niveau zijn als dat van een "native speaker" die is geboren en getogen in het land waar de doeltaal gesproken wordt.  De vertaler is gespecialiseerd in het vertalen van het vakgebied waarin de tekst is opgesteld. Je kunt niet overal verstand van hebben. Er zijn vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van marketing teksten of in het vertalen van technische teksten of van juridische teksten. Zo zijn er diverse vakgebieden waarin de een of de ander uitblinkt. Al naar gelang interesse of ervaring. Voor de meeste vakgebieden hebben wij de juiste vertaler in huis.
  • Wat vertalen wij? In de loop van de tijd hebben wij zeer verschillende soorten teksten vertaald. U kunt hierbij denken aan: * websites * brochures en reclamemateriaal * technische handleidingen * juridische teksten * diverse contracten en jaarverslagen * tijdschriften * kunstzinnige teksten * persoonlijke cv’s * ondertitelingen van bedrijfsfilms en tv programma’s * liefdesbrieven * ICT en automatisering * en vele andere soorten van documenten en teksten Wij kunnen vertalingen verzorgen in onder andere de volgende vakgebieden:  Algemeen  Landbouw, tuinbouw, veeteelt, visserij  Architectuur  Levensmiddelenindustrie  Autotechniek  Literatuur (fictie en non-fictie)  Biologie, zoölogie, plantkunde, biotechnologie  Octrooien en normen  Chemische technologie  Ondertiteling  Cosmetica  Personeel en organisatie  Cultuur  Publiciteit, media, reclame  Elektrotechniek en telecommunicatie  Religie, godsdienst  Europese Gemeenschap  Sociale wetenschappen (sociologie, psychologie,  Financieel  antropologie etc.) Techniek  Geneeskunde, Pharmaceutisch, Verpleegkunde  Toerisme  Geschiedenis en cultuur  Transport en logistiek  Informatie- en communicatietechnologie  Visserij  Juridisch (recht en wetgeving)  Zeevaart, scheepsbouw Onze voordelen 1. Gediplomeerde en vakkundige vertalers vertalen uw tekst met de grootst mogelijke zorg en discretie. 2. Voor elke tekst (technisch, juridisch etc.) hebben wij de meest geschikte vertaler in huis. 3. Interessante tarieven. Vraag gerust naar een op maat gemaakt voorstel. 4. Prijsberekening per woord geteld vanuit de brontekst. U komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan. 5. Vanuit en naar alle Europese talen. Dat scheelt u een heleboel tijd, kosten en correspondentie. Daarnaast is dit ook voordelig voor de woordentelling en de korting die wij u daardoor kunnen bieden. 6. Aantrekkelijke kortingstaffel bij teksten van grotere omvang (vanaf 5.000 woorden). 7. Geen spoed- of weekendtoeslagen. Wij rekenen geen extra toeslagen voor snelle leveringen als dit niet nodig is (ook niet in het weekend). 8. Bij vervolgopdrachten wordt de nieuwe tekst door dezelfde vertaler vertaald. Zo zullen uw teksten altijd in dezelfde stijl vertaald worden en zullen steeds dezelfde termen worden gebruikt. 9. Een projectmanager als vast aanspreekpunt die het vertaalproces in de juiste baan leidt en die altijd klaar staat voor vragen en opmerkingen. 10. Wij hanteren vriendelijke en concurrerende tarieven. En toch denken wij met u mee en zetten net dat stapje extra.
  • Referenties Nu 10% Introductiekorting! Maak gerust eens gebruik van onze 10% introductiekorting. Ook een proefvertaling behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over ons en over onze Vertaal Service kunt u vinden op www.VertaalExperts.nl. Indien u nog vragen heeft dan kunt u ook even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. EWE VertaalExperts Stromova 4 921 01 Piestany Slowakije * Tel. 00421-(0)33 774 0323 (er wordt Nederlands gesproken) * Mob. 00421-(0)910 379 260 (buiten kantooruren) * Fax. 00421-(0)33-774 4372 Website: www.VertaalExperts.nl E mail: info@vertaalexperts.nl