Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου


ΑΒΡΑΜΙ∆ΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη, ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΠΡ ΗΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

          Γεννηµέ...
ΑΧΜΕΤ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σακίλ-∆ηµητρίου, ΣΧΕ∆ΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟ∆ΑΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο , στις 09-02-1978 και µεγάλωσε στο ...
∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

         Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1971 και είναι παντρεµένος µε...
ΚΟΥΡΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ευαγγέλου, ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Γεννήθηκε στις 20/10/1964 στο Μοσχάτο. Οι γονείς του είναι ο
Ευάγγελος και η Ευδοξί...
αµισθί Νοµικός Σύµβουλος γνωστού φιλανθρωπικού σωµατείου της πόλης µας.
∆ιετέλεσε σύµβουλος του Ειδικού Γραµµατέα του Υπου...
ΠΑΠΑΘΕΟ∆ ΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Βασιλείου, ∆ΙΚΗΓΟΡΟΣ-∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στο Μοσχάτο όπου ζει µέχρι σήµερα. Εί...
ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Σοφοκλή, Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

         Γεννήθηκε στις 23 ∆εκεµβρίου 1969 στην Αθήνα. Πέρασε τα
    ...
Σ ΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

         Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1980 και κατοικεί στο Μοσχ...
Ρεύµατος (ΝΑΡ) έκτοτε ανήκει στον ευρύτερο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής
Αριστεράς. ∆ραστηριοποιείται σε οικολογικές οργανώ...
Ζ ΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του Παναγιώτη, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΠΡ ΗΝ
∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Επί σειρά ετών , παράγοντας στον τοπικό αθλητι...
Νοσοκοµείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου βρίσκεται µέχρι σήµερα. ∆ιδάκτωρ του
Πανεπιστηµίου Αθηνών µε συµµετοχή σε Παγκόσµια κα...
ΚΙΒ ΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Κυριάκου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΜΕΛΟΣ ∆Σ ΚΑΠΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Ταύρο στην περιοχή του
Εσ...
ΛΟΥΙΖΙ∆ΟΥ-ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΕΦΗ) του Παναγιώτη,
Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1979 και µεγάλωσε στον Ταύρ...
ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παύλου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ-
∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε οικονοµικά,...
ΨΥΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙ ΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ∆ΑΣΚΑΛΟΣ-∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡ ΗΝ ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο Π...
ΓΑΡΝΑΒΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ του Κωνσταντίνου , ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚ Ν ΟΡΓΑΝ Ν

        Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1985 και κατοικεί...
Ζ ΤΑΛΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου , ∆ΑΣΚΑΛΟΣ

         Είναι δάσκαλος στο 3ο δηµοτικό σχολείο Μοσχάτου. Παντρεµένος
...
ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΣ (ΜΠΕΛΑ) του Κωνσταντίνου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

       Γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Μοσχάτο όπου κατοικεί µ...
∆ΑΤΣΙΚΑΣ Ι ΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ

           Κατοικεί στον Ταύρο. Είναι παντρεµένος µε την Ελένη
 ...
ΚΟΥΣΟΥΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Ιωάννη, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ
ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

         Γεννήθηκε στον Ταύρο και ...
ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου , ∆ΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

         Γεννήθηκε το 1977 στον Ταύρο και ήταν το τέταρτο τέκν...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Κρεμύδας Υποψήφιοι

3,526 views
3,394 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
3,526
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Κρεμύδας Υποψήφιοι

 1. 1. Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου ΑΒΡΑΜΙ∆ΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη, ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΠΡ ΗΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γεννηµένος το 1982 στο Μοσχάτο. Απόφοιτος Τ.Ε.Ι Λογιστικής , εκλέχτηκε δηµοτικός σύµβουλος το 2006. Από το 2007 είναι Συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας Ν. Ελλάδας και Νήσων. Παράλληλα είναι µουσικός και δάσκαλος εκµάθησης ποντιακής λύρας. ΑΘΑΝΑΣΙΑ∆Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Ανδρέα, ∆ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κατοικεί στο Μοσχάτο τα τελευταία έξι χρόνια. Μητέρα ενός αγοριού 2 ετών και σε δυο µήνες θα φέρει στη ζωή ένα κοριτσάκι. Εξασκεί το επάγγελµα του ∆ηµοσιογράφου τα τελευταία 17 χρόνια. «Ο λόγος που κατεβαίνω υποψήφια ∆ηµοτική σύµβουλος είναι γιατί θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο µπορώ τον τόπο που διάλεξα να µεγαλώσω τα παιδιά µου. Οι ∆ηµοτικές εκλογές δεν είναι πολιτικές, είναι όµως για τους πολίτες. Θέλω να χαίροµαι και όχι να ντρέποµαι που είµαι ∆ηµότης Ταύρου και Μοσχάτου». ΑΝΤ ΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Εµµανουήλ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ Γεννήθηκε στο Ρέθυµνο της Κρήτης στις 21 Αυγούστου 1990 και µεγάλωσε στο Μοσχάτο. Μαθήτευσε στο 4ο ∆ηµοτικό σχολείο του Μοσχάτου και σπούδασε πάνω στη µουσική στο ∆ηµοτικό δείο , από το οποίο αποφοίτησε ως πτυχιούχος µουσικός και προσανατολίστηκε επαγγελµατικά. Υπηρέτησε τη θητεία του στο στρατό ως Έφεδρος Αξιωµατικός. «Φιλοδοξώ να ζήσω σε ένα καλύτερο Μοσχάτο και επιθυµώ να εργαστώ γι’αυτό».
 2. 2. ΑΧΜΕΤ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σακίλ-∆ηµητρίου, ΣΧΕ∆ΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟ∆ΑΣ Γεννήθηκε στο Αγρίνιο , στις 09-02-1978 και µεγάλωσε στο Ρέντη, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει µε την οικογένεια της στο Μοσχάτο. Σπούδασε Σχέδιο Μόδας και Ενδυµατολογία και εργάστηκε στον Οίκο ΑSLANIS ως υπεύθυνη ατελιέ, ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται µε τον οίκο ως υπεύθυνη των SHOWS. Έχει συνεργαστεί µε την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ράνια Θρασκια. Παράλληλα έχει ντύσει αρκετές θεατρικές παραστάσεις. ΒΡΑΧΝΟΥ Ι ΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του Νέαρχου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ- ΠΡ ΗΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κόρη του Νέαρχου Βραχνού και της Αγγελικής Τζιώτη – Βραχνού, γεννήθηκε, µεγάλωσε και ζει στο Μοσχάτο. Κατάγεται κατά τα ¾ από τη Σµύρνη της Μικράς Ασίας και κατά το ¼ από τη Λάρισα. Απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά, πτυχιούχος του Νοµικού Τµήµατος της Νοµικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθηνών και διπλωµατούχος καθηγήτρια Αγγλικών και Γαλλικών. Εργάσθηκε στον ΟΤΕ, όπου και ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση. Συνταξιοδοτήθηκε το 2006. Έχει διατελέσει ∆ηµοτική Σύµβουλος Μοσχάτου 1994- 1998 και υποψήφια το 1998 και το 2002. ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου, ΣΥΝΘΕΤΗΣ-ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΣ Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1971 και κατοικεί στο Μοσχάτο από το 1974. Είναι παντρεµένος µε την Κατερίνα Ιωάννου. Μουσικός -εκπαιδευτικός-διπλωµατούχος σύνθεσης, πιάνου και διεύθυνσης χορωδίας µε άριστα. Τεταρτοετής φοιτητής στο ΕΑΠ (τµήµα Ευρωπαϊκού Πολιτισµού). Υπηρετεί ως καθηγητής Ευρωπαϊκής Θεωρίας και Αρµονίας στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου διορισµένος µετά από το γραπτό διαγωνισµό του ΑΣΕΠ (2001 – 2002), όπου ήρθε πρώτος στις µουσικές δεξιότητες για την ειδικότητά του. Συνεργάζεται µε το ∆ηµοτικό δείο Μοσχάτου από το 1993. Κατά τα έτη 1996 – 2003 είχε αναλάβει την συνδιεύθνση της Μικτής Χορωδίας του ∆ήµου Μοσχάτου, η οποία είχε πολλές - επιτυχηµένες παρουσίες ανά την Ελλάδα και ηχογράφησε σε CD τις Βάκχες του Ευριπίδη. Το 2000 παρουσιάζεται το έργο του, «τρία κοµµάτια για βιολί βιολοντσέλο κλαρινέτο και πιάνο» στην αίθουσα ∆.Μητρόπουλου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στα πλαίσια του κύκλου Έλληνες Συνθέτες της επόµενης γενιάς. Βραβείο σύνθεσης για το έργο Σουίτα για Ορχήστρα κιθαριστών (2001.) 2005 -2008 συνθέτει αφιλοκερδώς τη µουσική για τις παραστάσεις της θεατρικής οµάδας του ∆ήµου Σφακιωτών Λευκάδας. (Οι Γερµανοί ξανάρχονται, ∆ον Καµίλο, Τα µωρά τα φέρνει ο πελαργός). Ασχολήθηκε εθελοντικά µε τοπικά ζητήµατα της περιοχής – µετείχε στην οµάδα που για πρώτη φορά συνέλαβε την ιδέα και οργάνωσε το «κυνήγι του χαµένου θησαυρού» στο Μοσχάτο. ∆ιετέλεσε αντιπρόεδρος του δεκαπενταµελούς του δευτέρου Λυκείου Μοσχάτου (1988 – 1989) και α΄γραµµατέας της Ν. ΠΑ.ΣΟ.Κ Μοσχάτου (1993 – 2001).
 3. 3. ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1971 και είναι παντρεµένος µε 2 παιδιά. Τραπεζικός υπάλληλος από το 1994 έως το 1998 παραιτήθηκε για να εργαστεί σε όµιλο εταιρειών αρχικά ως υπεύθυνος εργοστασίου και στη συνέχεια από το 2001 ανέλαβε τη θέση του προϊστάµενου λογιστηρίων του οµίλου. Από το 2005 διατηρεί δική του επιχείρηση στο Μοσχάτο. ∆ΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του Ιωάννη, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Μοσχάτο, είναι απόφοιτος του 2ου Λυκείου Μοσχάτου και του τµήµατος Οργάνωσης και ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστηµίου Πειραιώς. Επαγγελµατικά έχει πολυετή πείρα στον χώρο της πληροφορικής δουλεύοντας σε µεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως η Hewlett-Packard και τα τελευταία 2 χρόνια στην Symantec Corporation. Είναι µέλος του Συλλόγου αποφοίτων 2ου Λυκείου Μοσχάτου. ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙ∆ Ν του Γεωργίου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Είναι 38 ετών, απόφοιτος 2ου Λυκείου Μοσχάτου, παντρεµένος µε την Μαρία ∆αρατσανού και πατέρας της Μαριάννας και του Σήφη. «∆ραστηριοποιούµαι επαγγελµατικά στο Μοσχάτο και στόχος µου είναι η βελτίωση της καθηµερινότητας µας». ΚΑΠΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στεφάνου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε και κατοικεί µε την οικογένεια του στο Μοσχάτο, όπου διατηρεί τo δικό του αρτοποιείο. Η οικογένεια του είναι µια από τις πιο παλιές οικογένειες στο Μοσχάτο στο οποίο κατοικούν εδώ και 110 χρόνια περίπου. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ∆ΑΜΙΑΝΟΣ του Ιωάννη, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Γέννηµα θρέµµα Μοσχατιώτης, επιχειρηµατίας, πτυχιούχος ανωτέρας εκπαίδευσης, έγγαµος µε δύο παιδιά, γιος του Γιάννη Κορφιάτη, γνωστού στις παλαιότερες γενιές για τους αγώνες του για τη δηµοκρατία και την αναβάθµιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος Μοσχάτου-Ταύρου στο συνδυασµό ''Πολίτες Μπροστά'' µε υποψήφιο ∆ήµαρχο τον Άρη Κρεµµύδα, πιστεύοντας ότι η διαφορά που χρειαζόµαστε θα την κάνουν νέοι και τίµιοι άνθρωποι».
 4. 4. ΚΟΥΡΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ευαγγέλου, ΛΟΓΙΣΤΗΣ Γεννήθηκε στις 20/10/1964 στο Μοσχάτο. Οι γονείς του είναι ο Ευάγγελος και η Ευδοξία Κούρτη. Είναι παντρεµένος µε την Μερόπη Θεοδωρίδη και έχουν δυο κόρες. Είναι ελεύθερος επαγγελµατίας λογιστής-φοροτεχνικός και διατηρεί λογιστικό γραφείο στο Μοσχάτο. «Στηρίζω τον Άρη Κρεµµύδα γιατί θέλω να γίνει πραγµατικότητα το όνειρο όλων µας για ένα δήµο που θα κυριαρχεί η συµµετοχή, η οµαδικότητα και ο διάλογος. Στηρίζω τον Άρη Κρεµµύδα για ένα δήµο µε αρχές, για ένα δήµο για όλους τους δηµότες». ΛΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γρηγορίου, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε στις 06.12.1969 στην Καλλιθέα Αττικής και από το 1977 είναι κάτοικος και δηµότης Μοσχάτου. Είναι έγγαµος και πατέρας δύο παιδιών, 9 και 6,5 ετών. Αποφοίτησε το 1987 από το 2ο Λύκειο Μοσχάτου, έχοντας εισαχθεί στο Τµήµα Οικονοµικής Επιστήµης του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), του οποίου είναι πτυχιούχος έχοντας λάβει βαθµό Λίαν Καλώς. Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωµατικός Πυροβολικού, µε την ιδιότητα του Γενικού ∆ιαχειριστή Υλικού. Από το 1993 µέχρι σήµερα εργάζεται στο χρηµατιστηριακό χώρο, έχοντας αποκτήσει εξειδικεύσεις στους τοµείς της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας, του εσωτερικού ελέγχου, της κανονιστικής συµµόρφωσης και της διοίκησης. Ο αθλητισµός ήταν πάντοτε, και εξακολουθεί να είναι, βασική του προτεραιότητα. Υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής του Α.Ο. Μοσχάτου και του Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου. Μέχρι σήµερα, η ενασχόλησή του µε τον αθλητισµό είναι αδιάλειπτη και καθηµερινή. ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙ∆ Ν του Πέτρου, ΕΚΤΕΛ ΝΙΣΤΗΣ Γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι παντρεµένος µε την Κική Τσιτούρα και έχει δυο παιδιά. Εργάζεται ως εκτελωνιστής. Είναι µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Α.Ο.Μ. και υπεύθυνος στις ακαδηµίες ποδοσφαίρου της οµάδας. ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, ∆ΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡ ΗΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γεννήθηκε το 1971 στο Μοσχάτο από γονείς µε ρουµελιώτικη καταγωγή, τον αείµνηστο Ιωάννη Μελίστα, γνωστό δικηγόρο και τη Βασιλική Μελίστα- Τασάκου, συνταξιούχο τελωνειακή υπάλληλο. Κατοικεί και έχει την επαγγελµατική του έδρα στο Μοσχάτο. Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Είναι µέλος του Εκκλησιαστικού Συµβουλίου του Ιερού Ναού Μεταµόρφωσης του Σωτήρος και
 5. 5. αµισθί Νοµικός Σύµβουλος γνωστού φιλανθρωπικού σωµατείου της πόλης µας. ∆ιετέλεσε σύµβουλος του Ειδικού Γραµµατέα του Υπουργείου Εθνικής Άµυνας από το 2005 µέχρι το 2009 σε θητείες δύο υπουργών, µέλος του ∆.Σ. των Ολυµπιακών Αερογραµµών το 2007 και µέλος του ∆.Σ. της Σιβιτανιδείου Σχολής το 2009. ∆ιετέλεσε δηµοτικός σύµβουλος από το 2003 µέχρι και τον Ιούνιο του 2010, όταν και παραιτήθηκε για λόγους ηθικής τάξης. Ήταν µέλος της δηµαρχιακής Επιτροπής από το 2003 µέχρι το 2006, και µέλος των ∆.Σ. του ΚΑΠΗ, του ΟΝΑ, της ∆ηµοτικής Επιχείρησης και του Πνευµατικού Κέντρου Μοσχάτου. «Κύριο µέληµά µου είναι να ασχοληθώ µε τα προβλήµατα που σχετίζονται µε την καθηµερινότητα των δηµοτών του νέου µας ∆ήµου Μοσχάτου - Ταύρου. ∆ιαφάνεια και αξιοκρατία σε κάθε τοµέα, όχι µε λόγια αλλά µε πράξεις, καθηµερινή µάχη για την καθαριότητα στο ∆ήµο µας αλλά και δηµιουργία των κατάλληλων υποδοµών για την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της πόλης µας, αποτελούν πρωταρχικές µου επιλογές . Η συµπόρευσή µου µε τον ανεξάρτητο συνδυασµό ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ µε επικεφαλής τον Άρη Κρεµµύδα, ήταν αποτέλεσµα της κοινής µας αγάπης για το ∆ήµο, της ταύτισής µας για τον τρόπο επίλυσης των προβληµάτων που ταλανίζουν τους δηµότες, αλλά κυρίως της κοινής µας απόφασης να λειτουργήσουµε πέρα από µικροκοµµατικές σκοπιµότητες και άνωθεν υποδείξεις. Σκοπός µου είναι να συνεχίσω µαζί σας τη σχέση εµπιστοσύνης που έχουµε οικοδοµήσει, να είµαι πάντοτε διαθέσιµος για την επίλυση των προβληµάτων κάθε πολίτη, αλλά και να συνεχίσω να σας αντικρίζω στα µάτια λέγοντας την αλήθεια, αποφεύγοντας τις αέναες υποσχέσεις και τις βαρύγδουπες δηλώσεις». ΜΗΤΡΟΥ-ΓΕ ΡΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του Αθανασίου, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε και ζει στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Μοσχάτου. Είναι κόρη του Θανάση και της Φιλιώς Μήτρου- Γεωργίου (το γένος Χοϊδά-Λιτσαρδοπούλου). Είναι παντρεµένη και έχει µια κόρη. Εργάζεται ως Αρχαιολόγος – Μουσειολόγος στο Υπουργείο Πολιτισµού και Τουρισµού. ΟΡΦΑΝΟΣ ∆ΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΚΗΣ) του Μιχαήλ, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Μοσχάτου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τοµέα. Ασχολείται µε τον αθλητισµό σαν ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια στην οµάδα της Αναγέννησης Μοσχάτου και παράλληλα από φέτος ανέλαβε και προπονητής της εφηβικής της οµάδας.
 6. 6. ΠΑΠΑΘΕΟ∆ ΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Βασιλείου, ∆ΙΚΗΓΟΡΟΣ-∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γεννήθηκε στο Μοσχάτο όπου ζει µέχρι σήµερα. Είναι απόφοιτη της Νοµικής σχολής του Πανεπιστηµίου Αθηνών µε µεταπτυχιακές σπουδές στο Αστικό ∆ίκαιο. Είναι δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στο Μοσχάτο. Είναι δηµοτική σύµβουλος Μοσχάτου και πρόεδρος του συνδέσµου επιστηµόνων Μοσχάτου. Είναι κάτοχος των ανωτάτων διπλωµάτων στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Είναι παντρεµένη µε το Χηµικό Μηχανικό – Περιβαλλοντολόγο Γιώργο Κοψιαύτη και είναι µητέρα δύο παιδιών. ΠΑΥΛΙΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, ΦΟΙΤΗΤΗΣ Γεννήθηκε το 1988 στο Μοσχάτο και κατοικεί από τότε σε αυτό µαζί µε τους γονείς του και τον αδερφό του. Είναι φοιτητής στο τµήµα ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας. Ιδρυτικό και ενεργό µέλος των ΕΝΕΡΓ Ν ΠΟΛΙΤ Ν ΜΟΣΧΑΤΟΥ. «Στόχος µου είναι να αποδείξω ότι µαζί µε τα παιδιά της ηλικίας µου έχουµε φωνή για τα κοινά». ΠΕΠΠΑΣ Θ ΜΑΣ του Αθανασίου, ΥΠΑΛ.ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Είναι 43 ετών. Μεγάλωσε και ζει στο Μοσχάτο. Είναι παντρεµένος µε την ∆έσποινα Χαλκιοπούλου κόρη του αείµνηστου ∆ηµοτικού Συµβούλου Στάθη Χαλκιόπουλου, και έχει µια κόρη. Σπούδασε στο ΤΕΙ Λάρισας στο τµήµα Έργων Υποδοµής, και σήµερα είναι τελειόφοιτος στο Ανοικτό Πανεπιστήµιο στο τµήµα Ανθρωπιστικών σπουδών για τον Ελληνικό Πολιτισµό. Κατέχει επίσης πτυχίο Προγραµµατιστή και Αναλυτή Πληροφοριακών συστηµάτων. Είναι ∆ηµοτικός Σύµβουλος και µέλος του διοικητικού συµβουλίου του ΚΑΠΗ ενώ στο παρελθόν υπήρξε µέλος του ∆.Σ. του Κέντρου Παιδικής Μέριµνας ∆ήµου Μοσχάτου. Έχει επίσης διατελέσει Γραµµατέας της Τ.Ο.1 ΠΑΣΟΚ Μοσχάτου, Β΄ Γραµµατέας του 3ου Τοµεακού Γραφείου της Ν.Ε.Β1 ΠΑΣΟΚ., και µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ∆ΗΚΚΙ. Αντιπρόεδρος της επιτροπής πιστοποίησης της Α∆Ε∆Υ και µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του συλλόγου εργαζοµένων της Νοµαρχίας Πειραιά.
 7. 7. ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Σοφοκλή, Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Γεννήθηκε στις 23 ∆εκεµβρίου 1969 στην Αθήνα. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Μοσχάτο, και στα 14 µετακόµισε µε την οικογένειά της στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. Είναι απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής και το 1994 επέστρεψε στο Μοσχάτο όπου από τότε µέχρι και σήµερα ασκεί το οδοντιατρικό επάγγελµα σε δικό της ιατρείο. Το 2006 εκλέχθηκε αντιπρόσωπος Γονέων & Κηδεµόνων της Κοινωνικής Μέριµνας Μοσχάτου για τους παιδικούς σταθµούς και παρέµεινε σ' αυτή τη θέση έως το 2008. Είναι ιδρυτικό µέλος των "Ενεργών Πολιτών Μοσχάτου-Ταύρου" και µέλος του Συνδέσµου Επιστηµόνων Μοσχάτου. Είναι παντρεµένη µε τον Γιάννη Τσιβουράκη, επίσης οδοντίατρο και έχουν µία κόρη 8 ετών. ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙ∆ Ν-ΠΑΝΑΓΙ ΤΗΣ του Νικολάου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε το 1950 στο Μοσχάτο και συνεχίζει να κατοικεί και να δραστηριοποιείται στην πόλη που αγάπησε και για την οποία ενδιαφέρεται να παραµείνει ανθρώπινη. «Με ανάπτυξη και βελτίωση της γειτονιάς, µε τους κατοίκους της να είναι ασφαλείς και να επανέλθει το χαµόγελο τους. Ακριβώς το ίδιο επιδιώκω για τις γειτονιές του Ταύρου που γύριζα µικρός. Σας καλώ να συµπράξουµε για ένα πολύ καλύτερο επιτέλους, Μοσχάτο- Ταύρο». ΣΚΟΥΡΤΟΣ Κ ΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε το 1978 και είναι µόνιµος κάτοικος Μοσχάτου. Εργάζεται σε έναν από τους µεγαλύτερους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθµούς ως ∆ιευθυντής Παραγωγής στο ∆ελτίο Ειδήσεων. «Ο λόγος που θέλω να ασχοληθώ µε τα κοινά είναι γιατί και εγώ σαν νέος άνθρωπος , µε όνειρα ελπίδες και οράµατα , θέλω να βάλω την δική µου υπογραφή , το δικό µου λιθαράκι στον τόπο που µεγάλωσα και αγαπώ. Σε αυτές τις εκλογές οι νέοι άνθρωποι θέλουν να δώσουν πολλά και εγώ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σας λεω ότι ΜΠΟΡ να δώσω πολλά». ΣΥΝ∆ΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του Ευθυµίου, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, επί 15ετίας στέλεχος στην πολυεθνική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού Legrand. Έχει εργαστεί στην ∆ΕΗ και στη βιοτεχνία Raxevsky ως µηχανικός παραγωγής. Παράλληλα, έχει εργαστεί και σαν καθηγήτρια ηλεκτρολογίας στην ∆ιπλάρειο Σχολή και στην Σιβιτανίδειο. Είναι µέλος αρκετών επιστηµονικών εταιρειών.
 8. 8. Σ ΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1980 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. ΤΟΥΤΟΥ∆ΑΚΗΣ Κ ΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Κυριάκου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1946 και από τότε κατοικεί στην πόλη µας. Αρχικό µέλος της οµάδας πρωτοβουλίας για την ίδρυση Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Μοσχάτου. «Με συνέπεια κι ευθύνη θα προσπαθήσω για το καλύτερο της πόλης µας». ΤΟΥΦΕΞΙ∆ΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Ηλία, ΕΚ∆ΟΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1958 και από τότε ζει και κατοικεί στην πόλη. Είναι επιχειρηµατίας και εκδότης της τοπικής εφηµερίδας «ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ». Είναι παντρεµένος µε την Μαρία Γιουρµετάκη, διευθύντρια του 6ου ∆ηµοτικού Σχολείου Μοσχάτου και έχουν δύο παιδιά την Ελισάβετ και τον Ηλία που σπουδάζουν στην τριτοβάθµια εκπαίδευση. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ του Λάµπρου, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙ∆ΙΟΥ Γεννηµένη στο Μοσχάτο το 1971, µητέρα δυο αγοριών 18 και 17 ετών. Απόφοιτη της δραµατικής σχολής Βεάκη και της δραµατικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, τελειόφοιτη του New York College στο τµήµα «Θεατρολογίας και Κινηµατογραφίας» , και παρακολούθησε σεµινάριο παιδικού Θεάτρου στην σχολή της Ξένιας Καλογεροπούλου. Παρακολούθησε σεµινάριο δυο εξαµήνων στο Πάντειο Πανεπιστήµιο µε θέµα «∆ιοικητικής Υποστήριξης» .Επίσης µετείχε σε τριετές πρόγραµµα σεµιναρίων στο Κέντρο πρόληψης και αντιµετώπισης της εξάρτησης «ΣΤΑΘΜΟΣ» των δήµων Μοσχάτου- Ταύρου- Καλλιθέας σχετικά µε την «Επικοινωνία στην Οικογένεια». Η πολιτική της δράση ξεκίνησε από πολύ µικρή ηλικία αφού από το 1984 έως το 1989 ήταν µέλος της Κοµουνιστικής Νεολαίας (ΚΝΕ), έχοντας διατελέσει γραµµατέας µαθητικού, µέλλος της γραµµατείας ΟΒ Μοσχάτου και µέλος της Τοµεακής γραµµατείας Μοσχάτου –Ταύρου. Από το 1989 έως το 1992 υπήρξε από τα ιδρυτικά µέλη του Νέου Αριστερού
 9. 9. Ρεύµατος (ΝΑΡ) έκτοτε ανήκει στον ευρύτερο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. ∆ραστηριοποιείται σε οικολογικές οργανώσεις όπως η «ΜΟΜ» και ο « ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» και ήταν µέλος της κίνησης πολιτών «ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ». Συνεργάστηκε µε τον δήµο ανεβάζοντας µε την θεατρική οµάδα του ΚΑΠΗ το έργο του ∆. Ψαθά «Φωνάζει ο Κλέφτης». Εργάζεται ως καθηγήτρια Θεατρικού Παιχνιδιού. ΧΑΤΖΕΛΗ ΝΙΚΗ (ΝΙΚΑ) του Εµµανουήλ, ∆ΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ Είναι παντρεµένη µε τον Βασίλη Αραβανόπουλο και έχουν ένα παιδί. Είναι πτυχιούχος του κολεγίου BCA στο τµήµα Marketing & Business Administration και απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών «ΒΑΚΑΛΟ». Εργάζεται ως διακοσµήτρια µε µεγάλη προϋπηρεσία στον δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙ∆ΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(ΘΡΑΣΟΣ) του Γεωργίου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε στις 23 ∆εκεµβρίου 1961 στο Μοσχάτο από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής. Είναι παντρεµένος µε την Αναστασία Βλαστού και έχει δύο κόρες την Χριστίνα και την Γεωργία. Είναι τεχνικός αντιπρόσωπος εταιρίας συνδροµητικής τηλεόρασης και τηλεφωνίας στον Πειραιά, Μοσχάτο και Ταύρο. «Αγαπώ την πόλη που κατοικώ και εργάζοµαι µέχρι σήµερα. Θεωρώ υποχρέωση µου να προσφέρω καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά µου, στα παιδιά µας. Η πίστη µου σε ιδανικά και αξίες, η συνέπεια των λόγων και έργων µου είναι εγγύηση για µια µαχητική και ανιδιοτελή παρουσία στον νέο δήµο Μοσχάτου και Ταύρου». Εκλογική Περιφέρεια Ταύρου ΑΝ∆ΡΕΟΥ Σ ΤΗΡΙΟΣ του Γεωργίου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ- ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡ ΗΝ ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡ ΤΗΣ ∆ΗΜΑΡΧΟΣ Γεννήθηκε και µεγάλωσε στον Ταύρο. Ασχολείται µε το εµπόριο, είναι παντρεµένος και έχει τρία παιδιά. Το 1974 εκλέχθηκε για πρώτη φορά ∆ηµοτικός Σύµβουλος. Χρηµάτισε Πρόεδρος ∆ηµοτικού Συµβουλίου και 2 φορές Αντιδήµαρχος και ∆ήµαρχος µετά την αποχώρηση του ∆ηµάρχου Ιωάννη Χονδρογιάννη. Επανεξελέγη ∆ηµοτικός Σύµβουλος το 2006 και διετέλεσε Αντιδήµαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων, καθώς επίσης Αναπληρωτής ∆ήµαρχος Ταύρου.
 10. 10. Ζ ΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του Παναγιώτη, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- ΠΡ ΗΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Επί σειρά ετών , παράγοντας στον τοπικό αθλητισµό (basketball). Πρώην ∆ηµοτικός Σύµβουλος. Εργάζεται στο οικονοµικό τµήµα γνωστής ιδιωτικής εταιρείας. Ι ΑΝΝΙ∆ΟΥ Ζ Η του Παναγιώτη, ΓΕ ΠΟΝΟΣ Έχει σπουδάσει Γεωπόνος και σήµερα ασχολείται ενεργά µε τον σχεδιασµό και την κατασκευή κήπων. Μεγάλωσε και κατοικεί µόνιµα στον Ταύρο, στην περιοχή των περιβολίων. «Με την συµµετοχή µου στην τοπική αυτοδιοίκηση επιθυµώ να αγωνιστώ ΜΑΖΙ µε τους δηµότες, για να διεκδικήσουµε τη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής στο νέο διευρυµένο δήµο του Μοσχάτου και του Ταύρου». Ι ΑΝΝΙ∆ΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του Εµµανουήλ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ- ΜΕΛΟΣ ∆Σ ΚΑΠΗ-ΠΡ ΗΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Μικρασιατικής καταγωγής, κατοικεί στον Ταύρο τριανταπέντε χρόνια. Τα περισσότερα απ’ αυτά ασχολείται µε τα κοινά της πόλης. ∆ηµοτική Σύµβουλος την τετραετία 2002 – 2006. ∆ιατέλεσε Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ, µέλος της ∆ηµαρχιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής. Είναι µέλος του ∆.Σ. του ΚΑΠΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη, ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΣ-∆Ι∆ΑΚΤ Ρ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ- ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΑΥΡΟΥ Ιατρός- Παιδίατρος- ∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Αθηνών. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στον Ταύρο, στην περιοχή του Εσταυρωµένου. Μαθήτευσε στο 2ο ∆ηµοτικό σχολείο, 1ο Γυµνάσιο και Λύκειο Ταύρου. Πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστηµίου Αθηνών, εργάσθηκε ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαρµαρίου Εύβοιας και µετά ως παιδίατρος στο παιδιατρικό τµήµα του Νοσοκοµείου «Ασκληπιείου Βούλας» επί διετία, καθώς και στο
 11. 11. Νοσοκοµείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου βρίσκεται µέχρι σήµερα. ∆ιδάκτωρ του Πανεπιστηµίου Αθηνών µε συµµετοχή σε Παγκόσµια και Πανευρωπαϊκά Συνέδρια, Συµπόσια και Ηµερίδες. Βραβευµένη συµµετοχή µε το Χωρέµειο Έπαθλο σε Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο. ∆ηµοσιεύσεις και οµιλίες σε Ελληνικά, ∆ιεθνή Συνέδρια και Μετεκπαιδευτικά Σεµινάρια. Σύµβουλος και στέλεχος εκπαίδευσης µητρικού θηλασµού συµµετέχοντας στην εβδοµάδα µητρικού θηλασµού που διενεργείται στο Νοσοκοµείο «Έλενα Βενιζέλου» µε άξονα τις προτάσεις της Παγκόσµιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ). Ενεργό µέλος των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» λαµβάνοντας µέρος εθελοντικά στις εκστρατείες προληπτικής ιατρικής που διενεργούνται σε άγονες περιοχές της Ελλάδος (Θράκη, Ν.∆. Κυκλάδες, Β.∆. Αιγαίο). ∆ιετέλεσε Ιατρός επί διετία στα ∆ηµοτικά Ιατρεία του ∆ήµου Ταύρου. Εργάσθηκε ως Ιατρός ∆ιεύθυνσης Υγείας στη Νοµαρχία Αθηνών στο Νότιο Τοµέα. Επιστηµονικός συνεργάτης του τµήµατος Μεσογειακής Αναιµίας του Νοσοκοµείου Παίδων «Αγία Σοφία» επί διετία. Οµιλίες σε σχολεία της ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης σε ηµερίδες ενηµέρωσης επί ιατρικών θεµάτων. Πρόεδρος του Πνευµατικού Κέντρου ∆ήµου Ταύρου από το 2006 µέχρι και σήµερα. Πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής του ∆ήµου Ταύρου. ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙ ΤΗΣ (ΑΚΗΣ) του Ξενοφώντος, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ- ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΟ Γεννήθηκε το 1970. Μεγάλωσε στον Ταύρο όπου κατοικεί και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελµατίας. Πτυχιούχος του τµήµατος Λογιστικής των ΤΕΙ. Πρώην µέλος του ∆.Σ. της οµοσπονδίας αρτοποιών. ∆ηµοτικός Σύµβουλος Ταύρου από το 2004. Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισµού και του Κέντρου φροντίδας οικογένειας (ΚΕΦΟ) ΚΑΡΥ∆Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου, ∆ΑΣΚΑΛΑ Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Μεγάλωσε και µαθήτευσε στον Ταύρο. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τµήµατος ∆ηµοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών και του Επαγγελµατικού Τµήµατος Σχολών Χορού. Ήταν µέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου Ταύρου και της Μουσικής Γωνιάς. Σήµερα εργάζεται ως δασκάλα στο ολοήµερο τµήµα του 2ου ∆ηµοτικού Σχολείου Ταύρου.
 12. 12. ΚΙΒ ΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Κυριάκου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΜΕΛΟΣ ∆Σ ΚΑΠΗ Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Ταύρο στην περιοχή του Εσταυρωµένου. Είναι πρώην συνδικαλιστής , συνταξιούχος του ΙΚΑ, µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του ΚΑΠΗ Ταύρου και µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Πνευµατικού Κέντρου Ταύρου. ΚΙΟΥΦΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Παναγιώτη, Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Γεννήθηκε το 1982 και κατοικεί στην περιοχή Εσταυρωµένου στον Ταύρο. Φοίτησε στο 2ο ∆ηµοτικό και στο 1ο Γυµνάσιο και Λύκειο Ταύρου. Το 2006 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών και από τότε εργάζεται ως κλινικός οδοντίατρος. ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤΗΜ Ν- ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Γεννήθηκε και µεγάλωσε στον Ταύρο, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όπου κατοικεί µόνιµα µέχρι και σήµερα. Μαθήτευσε στο 3ο ∆ηµοτικό, 1ο Γυµνάσιο και 1ο Λύκειο Ταύρου. Είναι απόφοιτος του τµήµατος Πολιτικών Επιστηµών και ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ακολούθησε κατεύθυνση ∆ιοικητικής Επιστήµης, ενώ ταυτόχρονα έκανε πρακτική εξάσκηση για ένα χρόνο στον ΟΑΕ∆ Μοσχάτου. Σήµερα εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση, τεχνικό γραφείο, το οποίο εδρεύει στον Ταύρο από το 1965. Συµµετείχε για πρώτη φορά και µε επιτυχία στις δηµοτικές εκλογές του 2006. Από το 2007 έως το 2009 συµµετείχε σε διάφορα νοµικά πρόσωπα του ∆ήµου και ήταν υπεύθυνος για τη δηµιουργία και τη σύσταση του Τοπικού Συµβουλίου Νέων Ταύρου. Από το 2009 έως σήµερα είναι Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Ταύρου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του 3ου ∆ηµοτικού Σχολείου. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Θεόδουλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε και µεγάλωσε στον Ταύρο. Είναι µέλος πολύτεκνης οικογένειας, γιος του Θεόδουλου και της Ελένης. Από τα µαθητικά του χρόνια εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, συνεργείο µοτοσικλετών όπου σήµερα εδρεύει στον Ταύρο, στην περιοχή του Εσταυρωµένου. Είναι παντρεµένος και έχει δύο παιδιά.
 13. 13. ΛΟΥΙΖΙ∆ΟΥ-ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΕΦΗ) του Παναγιώτη, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1979 και µεγάλωσε στον Ταύρο. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στον τοµέα των ξενοδοχειακών µονάδων στον Πειραιά όπου και αποφοιτώντας εργάστηκε για αρκετά χρόνια στον τοµέα αυτό. Σήµερα εργάζεται στον ιδιωτικό τοµέα και είναι µητέρα δύο παιδιών. «Με την υποψηφιότητά µου δηλώνω εµπιστοσύνη στην κίνηση "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ", έχοντας νέους κυρίως ανθρώπους συνυποψηφίους, για το καλύτερο του κάθε πολίτη ξεχωριστά συνεπώς και του τόπου µας». ΛΥΜΠΕΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, ∆ΟΜΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Γεννήθηκε στον Ταύρο. Είναι ∆οµικός και εργάζεται σε Μελέτες Έργων Πολιτικού Μηχανικού. Είναι Σοπράνο και ελεύθερη συνεργάτης του Μεγάρου Μουσικής και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και επίσης είναι Καθηγήτρια Μονωδίας. Αντιπρόεδρος της Όπερας Νέων, µέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου «Εν ∆ράσει» του ∆ήµου Ταύρου, µέλος της Α.Ε.Π.Ι και µέλος της Χορωδίας Αθηνών. Είναι παντρεµένη µε τον Αναστάσιο Στέλλα. ΜΑΛΙ∆ΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ Γεννήθηκε το 1979, µεγάλωσε και µένει στον Ταύρο. Είναι µαθηµατικός, µε µεταπτυχιακό στα οικονοµικά. Αποτέλεσε συγγραφικό µέλος της Ελληνικής Μαθηµατικής Εταιρείας και διδάσκει σε φροντιστήριο µέσης εκπαίδευσης. Είναι παντρεµένη µε το Θανάση Κανελλόπουλο και έχουν µια κόρη, τη Βάσια. ΠΕΤΡΙ∆Η ∆ΕΣΠΟΙΝΑ του Χαραλάµπους, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1982 και οι γονείς της είναι ο Χαράλαµπος (Μπάµπης) και της Ευθαλία Πετρίδη. Μαθήτευσε στο 1ο ∆ηµοτικό Σχολείο, στο 2ο Γυµνάσιο και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ταύρου. Είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Ιδρύµατος Πειραιά, Τµήµα Λογιστικής. Σήµερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρηση, ανθοπωλείο, που διατηρούσε ο πατέρας της Μπάµπης Πετρίδης από το 1985. «Συµµετέχω για πρώτη φορά ως υποψηφία στον ανεξάρτητο συνδυασµό Πολίτες Μπροστά µε υποψήφιο ∆ήµαρχο τον Άρη Κρεµµύδα µε την προοπτική να βοηθήσω στα κοινά προβλήµατα του νέου µας ∆ήµου».
 14. 14. ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παύλου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ- ∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε οικονοµικά, και είναι συνταξιούχος τραπεζικός. Παντρεύτηκε στον Ταύρο και έχει δύο γιούς. ∆ιετέλεσε πρόεδρος συλλόγων γονέων και κηδεµόνων, παιδικών σταθµών, Πνευµατικού Κέντρου και πρόεδρος ∆ηµοτικού Συµβουλίου Ταύρου. Μέλος της Θεατρικής Οµάδας του ∆ήµου και πολλών αθλητικών, πολιτιστικών και οικολογικών φορέων. ΤΣΙΡ ΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1984. Τα πρώτα του χρόνια έζησε στην περιοχή της Παναγίτσας προτού µετακοµίσει στην οδό Μαραθώνος όπου διαµένει µέχρι σήµερα. Μαθήτευσε στο 3ο δηµοτικό σχολείο, στη συνέχεια στο 1ο γυµνάσιο και ενιαίο λύκειο Ταύρου, από το οποίο αποφοίτησε το 2001. Σπούδασε Marketing & Οικονοµικά και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία τροφίµων του ιδιωτικού τοµέα. ΦΑΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιακώβου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1982 από τον Ιάκωβο και την Ευαγγελία Φαµέλη. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Ταύρου, όπου και πέτυχε την Εισαγωγή του στο Τµήµα Τεχνολογίας Τροφίµων των ΤΕΙ Αθήνας. Είναι ∆ιευθυντής στο κατάστηµα Collective, του Οµίλου Follie Follie. Ενεργό µέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου ¨Εν ∆ράσει¨ και του Χορευτικού Τµήµατος ¨ Ταυρίωνες¨ του Πνευµατικού Κέντρου ∆ήµου Ταύρου, τα τελευταία 15 χρόνια. ΧΑΛΚΙ∆ΗΣ ΣΥΜΕ Ν (ΣΙΜΟΣ) του Φωτίου, Φ ΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛ.ΓΟΝΕ Ν 3ου ∆. ΣΧΟΛΕΙΟΥ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και κατοικεί στον Ταύρο. Είναι επαγγελµατίας φωτογράφος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. “Η δράση µου στους συλλόγους Γονέων και Κηδεµόνων των σχολείων έφερε θετικά αποτελέσµατα σε γονείς και µαθητές. Για το λόγο αυτό, πήρα την απόφαση για το καλό και των δύο ∆ήµων ώστε να κάνουµε όλοι µαζί ότι µπορούµε για µια ανθρώπινη ζωή».
 15. 15. ΨΥΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙ ΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ∆ΑΣΚΑΛΟΣ-∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡ ΗΝ ΑΝΤΙ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο Παναγιώτης Ψύλλας γεννήθηκε στον Ταύρο το 1964. ∆άσκαλος, ∆ιευθυντής του 22ου ∆.Σ. Νίκαιας. Πτυχιούχος του Τµήµατος Πολιτικών Επιστηµών του Πάντειου Πανεπιστήµιου. Εκλέγεται ∆ηµοτικός Σύµβουλος Ταύρου από το 1990. Αντιδήµαρχος από το 1998 έως και το 2003. Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου τη διετία 2007 – 2008. ∆ηµοτική Κοινότητα Μοσχάτου ΑΛΕΞΙΑ∆ΟΥ ΘΕΟ∆ ΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του ∆ηµητρίου , Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε, µεγάλωσε και κατοικεί µόνιµα στο Μοσχάτο. Τα πρώτα της γράµµατα τα έµαθε στο Β’ ∆ηµοτικό Σχολείο και αποφοίτησε από το Β’ Λύκειο Μοσχάτου. Στην συνέχεια σπούδασε σε ιδιωτική σχολή λογιστών. Σήµερα, εργάζεται ως λογίστρια σε ιδιωτική Εταιρεία. «Είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό όχι γιατί δεν ενδιαφερόµουν για τα κοινά του τόπου που ζω αλλά γιατί περίµενα την ευκαιρία να συµπλεύσω µε ανθρώπους έντιµους, δυναµικούς, µαχητές, ανιδιοτελείς, συνεργάσιµους, µε όραµα για τον τόπο µας, µε ανοιχτό µυαλό και αυτιά αλλά µε λίγα λόγια. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Άρης Κρεµµύδας και µαζί και οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να συνθέσουν το ψηφοδέλτιό του. Το εκτιµώ απεριόριστα γι αυτό και συµµετέχω µε µεγάλη χαρά στο ψηφοδέλτιό του συνδυασµού του και θα προσπαθήσω αν συµβάλλω για την εκλογή του». ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙ∆ Ν του Χαραλάµπους , ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και έκτοτε ζει στο Μοσχάτο. Η οικογένεια του ζει στο Μοσχάτο από το 1928. Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Μοσχάτου και έχει σπουδάσει Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΙΕΚ ∆έλτα. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου πιάνου και πτυχίου αρµονίας µουσικής από το Πρότυπο Πειραµατικό δείο Αµαρουσίου και είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικής γλώσσας Proficiency. Στην µέχρι τώρα καριέρα του έχει εργαστεί σε εταιρείες πληροφορικής τόσο σαν µηχανικός όσο και σαν σύµβουλος εξειδικευµένων λύσεων πληροφορικής.
 16. 16. ΓΑΡΝΑΒΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ του Κωνσταντίνου , ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚ Ν ΟΡΓΑΝ Ν Γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1985 και κατοικεί από τότε στην πόλη µας µαζί µε τους γονείς του Κώστα και Φλώρα και µε τον αδελφό του Αλέξανδρο. Είναι τελειόφοιτος στο τµήµα Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων ΤΕΙ Αθήνας. ΓΕ ΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παντελεήµονος, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ COSMOTE Ο Βασίλης Γεωργίου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και είναι κάτοικος Μοσχάτου. Ολοκλήρωσε την βασική του εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο Μοσχάτου. Από το 2000 εργάζεται στην Cosmote. Είναι ενεργό συνδικαλιστικό µέλος στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών και στην ΟΜΕ-ΟΤΕ. ΓΕ ΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Ευαγγέλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Γεννήθηκε στη Πρέβεζα όπου τελείωσε το λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε Γεωπόνος. Σήµερα είµαι επιχειρηµατίας και διατηρεί κατάστηµα στο Μοσχάτο. Έχει µια κόρη στην Α’ Γυµνασίου. «Αποφάσισα να συµµετάσχω στα κοινά γιατί πιστεύω ότι η πόλη ανήκει σε όλους µας και όλοι πρέπει να τη βοηθήσουµε να αναπτυχθεί». ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του Νικολάου , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Η Ολυµπία ∆ηµητρίου είναι συνταξιούχος και έχει τέσσερα παιδιά. Τη Μαρία 28 χρονών, τη ∆έσποινα 26, τη Σπυριδούλα 21 και την Ιωάννα 16. Μετά την απώλεια του συζύγου της και σε τούτη την άκρως επιθετική συγκυρία αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά µε τα κοινά, µε την πίστη ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει την απόλυτη υποχρέωση να προστατεύει την κοινωνική συνοχή και τις ευπαθείς κοινωνικές οµάδες. ∆ραστηριοποιήθηκε στο συνδυασµό µε την επεξεργασία ενός πλέγµατος µέτρων που αφορούν στις πολύτεκνες οικογένειες, αλλά και στην προστασία και την ενίσχυση της µητρότητας. «Οφείλουµε δηµότες και δηµοτική αρχή να δηµιουργήσουµε εκείνο το προστατευτικό δίχτυ ώστε να περιορίσουµε τις συνέπειες από τα σκληρά οικονοµικά µέτρα. Η επιτυχία της επόµενης δηµοτικής αρχής θα κριθεί στην κοινωνική πολιτική που θα µπορέσει να εφαρµόσει, αλλά και στο µέτωπο που θα καταφέρει να δηµιουργήσει µε τους πολίτες. Μέτωπο αγωνιστικό και διεκδικητικό ώστε να µη µεταφερθεί η χρεωκοπία του κράτους στις πλάτες των δηµοτών µας».
 17. 17. Ζ ΤΑΛΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου , ∆ΑΣΚΑΛΟΣ Είναι δάσκαλος στο 3ο δηµοτικό σχολείο Μοσχάτου. Παντρεµένος µε την Μπέττυ Ζώταλη µε την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες τη Μαρία και την Τζένη. «Η επιλογή µου να είµαι υποψήφιος στο τοπικό συµβούλιο Μοσχάτου πηγάζει από την θέληση µου να ασχοληθώ µε την πόλη µας και να βοηθήσω όσο µπορώ». ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι ΑΝΝΗΣ του Εµµανουήλ , Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε, µεγάλωσε και κατοικεί στο Βόρειο Μοσχάτο. Είναι παντρεµένος µε την Έλενα Σιδαρένκο και έχουν δύο κόρες τη Μαρία, 6 ετών και τη ∆έσποινα, 2 ετών. Εργάζεται ως οδηγός στον ιδιωτικό τοµέα. «Με την αλήθεια ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε στη ζωή του για ότι έχει καταφέρει, σας καλώ να µε εµπιστευθείτε στην κοινή προσπάθεια που κάνουµε µαζί µε τον Άρη Κρεµµύδα και το συνδυασµό µας». ΜΑΚΕ∆ΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Θωµά, ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑΣ ∆ΙΑΙΤΗΤ Ν ΜΠΑΣΚΕΤ Γεννηµένος στην Αθήνα. Πτυχιούχος Αεροναυτικής Μηχανολογίας του Britain’s Air University και της ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ. Τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράµµατος Σπουδών, του Πανεπιστηµίου Πειραιά, του Τµήµατος “Ε-ΜΒΑ Οργάνωσης και ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων”. Εργάζεται στην Ελληνική Αεροπορική Βιοµηχανία. Μέλος του ∆.Σ. της Οµοσπονδίας ∆ιαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. ΜΙΧΑΛΟ∆ΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙ ) του ∆ηµητρίου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε το 1986 και ζει από τότε στο Μοσχάτο. Είναι κόρη του ∆ηµήτρη Μιχαλοδηµητράκη και της Ιουλίας Μούρτζινου. Έχει πτυχίο πληροφορικής και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, δραστηριοποίηση και ενεργό συµµετοχή όλων των νέων στο νέο µοντέλο διοίκησης του δήµου.
 18. 18. ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΣ (ΜΠΕΛΑ) του Κωνσταντίνου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Μοσχάτο όπου κατοικεί µόνιµα. Είναι κόρη του Κωνσταντίνου και της Νότας Τσαµοπούλου. Παντρεµένη µε τον Χρήστο Χωµενίδη και έχουν ένα γιο. Εργάζεται επί σειρά ετών στον Ιδιωτικό Τοµέα. Είναι µέλος του ∆.Σ. του Συνδέσµου “ΧΕΛΜΟΣ” και αρθρογράφος της οµώνυµης ιστορικής εφηµερίδας του, η οποία κυκλοφορεί στην Αχαΐα, στην Αττική καθώς και στην οµογένεια του εξωτερικού. «Είµαι πρόθυµη να συνεισφέρω στα κοινά του ∆ήµου που µεγάλωσα και αγαπώ». ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ ∆ΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) του ∆ηµητρίου, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ιδιωτικός υπάλληλος. Γεννήθηκε το 1967 στο Μοσχάτο όπου και κατοικεί. Παντρεµένος. Τελείωσε το Λύκειο Μοσχάτου και είναι πτυχιούχος της Ναυτικής Ακαδηµίας Εµπορικού Ναυτικού. Από µαθητής ασχολήθηκε µε τα κοινά της πόλης και διετέλεσε µέλος των 15µελών µαθητικών συµβουλίων του Γυµνασίου και Λυκείου Μοσχάτου. Επίσης διετέλεσε µέλος του ∆.Σ. του Ο.Ν.Α. Μοσχάτου και είναι µέλος του ∆.Σ. του Κ.Α.Π.Η. Μοσχάτου. ∆ηµοτική Κοινότητα Ταύρου Α∆ΑΜΑΝΤΙ∆ΗΣ ΠΑΝΑΓΙ ΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του Πέτρου , ΚΟΜΜ ΤΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Από τότε έως σήµερα κατοικεί στον Ταύρο. Το 1996 εισήχθη στις Σχολές του ΟΑΕ∆ και αποφοίτησε το 1999 µε πτυχίο Κοµµωτή. Το 2001 απέκτησε δικό του κοµµωτήριο στον Ταύρο. Από το 2001 εως το 2007 υπήρξε µέλος της Εθνικής Οµάδας Ανδρικών Κοµµώσεων µε πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσµιους διαγωνισµούς. Από το 2001 είναι µέλος του Σωµατείου Κουρέων-Κοµµωτών Καλλιθέας-Ν. Σµύρνης-Περιξ ∆ήµων και από το 2009 κατέχει τη θέση του ταµεία στο ως άνω Σωµατείο. ΑΝ∆ΡΙΚΟΥ-ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΛΗ του Αναστασίου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ Γεννήθηκε στη Λυκουρία Καλαβρύτων το 1954. Είναι παντρεµένη και έχει δύο κόρες, την Ευµορφία και την Ιωάννα.Είναι κάτοχος πτυχίου Νοσηλευτικής της Σχολής Ευαγγελισµού, από την οποία αποφοίτησε το 1975. Από το 1989 ασχολείται µε τα κοινά εκπροσωπώντας τους εργαζοµένους στο ∆ιοικητικό και Υπηρεσιακό Συµβούλιου του Νοσηλευτικού Ιδρύµατος στο οποίο εργαζόταν. Το 2009 συνταξιοδοτήθηκε και έκτοτε είναι µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του ΚΑΠΗ Ταύρου.
 19. 19. ∆ΑΤΣΙΚΑΣ Ι ΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ Κατοικεί στον Ταύρο. Είναι παντρεµένος µε την Ελένη Πολυδούλη, και µαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Εργάζεται στο ΕΚΑΒ, ως ενεργό πλήρωµα ασθενοφόρου. Ασχολείται µε τα κοινά, σε τοπικό και συνδικαλιστικό επίπεδο, από νεαρή ηλικία. «∆ώστε µου τη δύναµη ν’ αγωνιστώ για την ανάπτυξη και την πρόοδο στον Ενιαίο ∆ήµο Μοσχάτου-Ταύρου». ΚΑΡΑΠΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙ ΤΗΣ του Αστέριου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ∆ΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1952. Συνταξιούχος υπάλληλος των ΟΤΑ, διατέλεσε επόπτης καθαριότητας στο ∆ήµο Ταύρου. Ενεργό µέλος του συνδικαλιστικού κινήµατος στο χώρο των υπαλλήλων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπήρξε για χρόνια αντιπρόεδρος του Σωµατείου εργαζοµένων του ∆ήµου Ταύρου. ΚΑΡΥ∆ΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ του Νικολάου - Βύρωνος , ΜΟΥΣΙΚΟΣ Μουσικοσυνθέτης. Γεννήθηκε το 1963 στον Ταύρο όπου και κατοικεί µέχρι σήµερα. Απόφοιτος του λυκείου Ταύρου και πτυχιούχος Σχολής Τουριστικών Επαγγελµάτων. ΚΕΡΚΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, ΜΟΥΣΙΚΟΣ Γεννήθηκε το 1982 στον Ταύρο, όπου και µένει µόνιµα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών του Τ.Ε.Ι. Αθηνών µε πτυχίο Ηλεκτρονικού. Από νεαρή ηλικία ασχολείται επαγγελµατικά µε το τραγούδι και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του µε πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού.
 20. 20. ΚΟΥΣΟΥΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Ιωάννη, Ι∆.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Γεννήθηκε στον Ταύρο και εργάζεται ως Ιατρικός Επισκέπτης. Είναι µέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου «Εν ∆ράσει» του ∆ήµου Ταύρου και πρώην µέλος του Χορευτικού Εργαστηρίου ∆ήµου Ταύρου. ΜΗΛΙΚΑ ΜΕΡΣΙΝΗ του Χρήστου, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ Γεννήθηκε το 1986. Μεγάλωσε και µαθήτευσε στο ∆ήµο Ταύρου, όπου κατοικεί µέχρι και σήµερα. Το 2004 εισήχθη στο Τµήµα Τεχνολογίας Τροφίµων και ∆ιατροφής του ΤΕΙ Αθήνας. Σήµερα είναι τελειόφοιτη του ανωτέρω τµήµατος, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. ΠΑΣΣΑΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ) του Χαραλάµπους, ΟΙΚΙΑΚΑ Ασχολείται µε τον εθελοντισµό από το 1999. Απόφοιτος της Ανωτάτης Βιοµηχανικής Σχολής Πειραιά. Είναι παντρεµένη µε τον Κώστα Πάσσαλη συνταξιούχο λογιστή. ΣΑΚΑΡΙ∆ΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1983 όπου συνεχίζει και διαµένει µέχρι σήµερα. Μαθήτευσε στο 3ο δηµοτικό σχολείο, στη συνέχεια στο 1ο γυµνάσιο και Ενιαίο Λύκειο Ταύρου, από το οποίο αποφοίτησε το 2001. Σπούδασε Οικονοµικά στο Πάντειο Πανεπιστήµιο και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον όµιλο Intracom.
 21. 21. ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου , ∆ΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γεννήθηκε το 1977 στον Ταύρο και ήταν το τέταρτο τέκνο ονοµαστής οικογένειας, από τις παλαιότερες του Ταύρου. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ταύρου το 1995 µε άριστες επιδόσεις και παράλληλα φοίτησε στην Σχολή του ΟΑΕ∆ “Γραµµατείς µε χρήση Η/Υ” και αποφοίτησε µε το µεγαλύτερο βαθµό στο τµήµα της. Επαγγελµατικά εργάστηκε ως Ιδιαιτέρα Γραµµατέας για 14 έτη σε µεγάλες εισαγωγικές και πολυεθνικές εταιρείες, στην Νοµαρχία Αθηνών ως συµβασιούχος στη Κεντρική ∆ιεύθυνση Πολεοδοµίας Αθηνών, στα τµήµατα του Γενικού Πρωτοκόλλου και στην Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Ελέγχου ως Γραµµατέας. Συµµετείχε ενεργά στη 15µελή Επιτροπή των Συµβασιούχων της Νοµαρχίας Αθηνών και προασπιζόταν τα δικαιώµατα τους σε συνελεύσεις και σε συζητήσεις µε αρµόδιους φορείς του Υπουργείου Οικονοµικών και Εσωτερικών. Επιπροσθέτως, εργάστηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης όπου ανέλαβε εξ ολοκλήρου το Κέντρο σε Γραµµατειακή υποστήριξη και υποστήριξη στο λογιστικό τµήµα. Μετά από γραπτό διαγωνισµό στον οποίο συγκέντρωσε την µεγαλύτερη βαθµολογία στην κατηγορία της, ορκίστηκε και εργάζεται ως Μόνιµος Υπάλληλος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. ∆υναµική, δραστήρια και µε περισσή όρεξη, επιχειρεί να δώσει νέο ανανεωτικό αέρα να συνδράµει στα προβλήµατα του τόπου. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙ ΤΗΣ του Γεωργίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΘΕΛ Γεννήθηκε το 1973 στον Ταύρο όπου και κατοικεί µέχρι σήµερα. Απόφοιτος ΤΕΛ Ταύρου και εργάζεται σαν οδηγός στην ΕΘΕΛ.

×