2009 09 02 Doodle

487
-1

Published on

Published in: Education, Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
487
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

2009 09 02 Doodle

  1. 1. Verkenningsronde /Promotieronde
  2. 2. Doodle <ul><li>Plan een activiteit … zoals een vergadering, een zakenlunch, een conferentie, een familiebijeenkomst, een filmavondje of een willekeurige andere groepsactiviteit. </li></ul><ul><li>Maak een keuze … zoals welke film, welk menu, welke reisbestemming of een willekeurige andere keuze. </li></ul>
  3. 3. Hoe werkt Doodle? Plan een activiteit : bijvoorbeeld &quot;Beste klastitularis, beste CLB-medewerker, Graag had ik samen met jullie mijn studiekeuze eens besproken. Duiden jullie op deze doodle aan wanneer jullie gezamenlijk een kwartiertje tijd hebben voor mij? Met vriendelijke groeten,&quot;
  4. 4. Hoe werkt Doodle? <ul><li>Maak een keuze: bijvoorbeeld </li></ul><ul><li>&quot;Beste vrienden, ouders en leerkrachten, Zoals jullie weten twijfel ik nog altijd tussen twee studierichtingen: ofwel volg ik volgend jaar verder moderne talen-wiskunde ofwel maak ik de overstap naar het kunstonderwijs. Wat zouden jullie beslissen? Alvast bedankt voor jullie inbreng,&quot; </li></ul>
  5. 5. WWW.GEMOTIVEERD.BE Auteur: Geertrui Van den Berghe
  1. A particular slide catching your eye?

    Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later.

×