• Like

Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Case: Forbrugermagasinet TÆNK

  • 335 views
Uploaded on

Som baggrund for strategiske beslutninger udarbejder FrontPage en rapport som skal give et detaljeret indblik i, hvilke nedslagspunkter TÆNK skal satse på i formidling af bilstof.

Som baggrund for strategiske beslutninger udarbejder FrontPage en rapport som skal give et detaljeret indblik i, hvilke nedslagspunkter TÆNK skal satse på i formidling af bilstof.

  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Be the first to comment
    Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
335
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
    No notes for slide

Transcript

  • 1. Case:Medieanalyse for forbrugermagasinet TÆNK
  • 2. TÆNK er Forbrugerrådets forbrugermagasin, der udkommer12 gange årligt og har ca. 80.000 abonnenter.TÆNK udmærker sig ved at være et videnskabelig baseretforbrugermagasin, der tilbyder tests af mange typerprodukter og ofte i samarbejde med lignende medier fraudlandet.Det høje standard og de omfattende tests kræver at TÆNK ermeget strategiske om valg af medier og hvilke stofområderde vil dække.
  • 3. UDFORDRINGForbrugerrådet beder FrontPage om at foretage en omfattendemedieanalyse fokuseret på bilstof.Rapporten skal give et detaljeret indblik i, hvilkenedslagspunkter TÆNK skal satse på i formidling af bilstoffetbåde i print og på web med test af biler som det centraleemne.Derudover skal rapporten kortlægge udfordringer fra andreaktører på markedet og mulige samarbejdspartnere.
  • 4. LØSNINGRapportens strukturUndersøgelsen er delt op i tre dele:Med spørgeskemaundersøgelse spørger viet udsnit af TÆNKs læsere om relevansenaf bilstof.Svarene fra spørgeskemaerne bruger vibl.a. til at definere nogle segmenter, som viundersøger nærmere gennem en rækkekvalitative interviews med repræsentanterfor forskellige målgrupper.Til sidst laver vi tegner vi et øjebliksbilledeaf dækningen af bilstof på danske oginternationalwebmedier, søgemaskiner, socialenetværk, forbruger- og interesse magasinerog tv-reklamer.
  • 5. LØSNINGSpørgeskemaundersøgelseVi spørger 1000 abonnenter påTÆNK om hvordan de læserTÆNK, hvilke stofområder deforetrækker og hvor relevant bilstofer for dem.På den baggrund laver vimålgruppeinddelinger ogabonnentprofiler, som skal giveretningslinier til resten afundersøgelsen.
  • 6. LØSNINGKvalitative interviewsVi gennemfører fem dybdegåendeinterviews med personer fra de forskelligemålgrupper.Formålet er både at teste voresmålgruppeinddeling og at få nogle meredybdegående forklaringer på deres valgog fravalg af medier, stofområder ogsærligt TÆNK-magasinet.Interviewsene giver nogle meget præcisepejlemærker for, hvordan TÆNK bliveropfattet, og hvad folk forventer sig afTÆNK.
  • 7. LØSNINGØjebliksbillede af tendenserRapportens tredje ben er entendensanalyse, der skalafdække hvad der sker iformidlingen af bilstof lige nu.Her gennemgår vi en rækkereklame- og brandudvikling fraind- og udland og udviklingenaf nye platforme der formidlerbilstof.
  • 8. RESULTATERDen 40 sider lange rapport giver Forbrugerrådet en alsidigog dybdegående undersøgelse, der forsynerbeslutningstagere med en række klare råd og ideer tilvidereudvikling.Udover at Forbrugerrådet får print udgaver af rapporten,opretter vi en webside med rapportens statistikker, videoerog billeder.Rapportens konklusioner var på flere områderoverraskende og gav anledning til nye strategiskeovervejelser, fordi den kastede lys over nogle nyepotentiale og faldgruber.
  • 9. Kontakt Kronprinsensgade 2, 2. sal DK 1114 København K (w)www.front-page.dk (t) +45 22 17 03 39 (e) kirsten@front-page.dk© FrontPage Aps 2011