Case: Agria Dyreforsikring

720 views
666 views

Published on

Agria Dyreforsikring er Danmarks eneste dyreforsikringsselskab. Se hvordan vi gav Agria et solidt udgangspunkt for at introducere sundhedforsikringer for dyr på det danske marked med PR, direct-mail, nyhedsbreve og smart phone annoncering.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
720
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
40
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Case: Agria Dyreforsikring

 1. 1. Case:Agrias strategi og PR
 2. 2. Agria er Danmarks eneste dyreforsikringsselskab. Siden lanceringen pådet danske marked i januar 2010 har Agria arbejdet for at fremmetryghed for dyr og mennesker i tæt samarbejde med dyreorganisationerog dyrlægebranchen.
 3. 3. UDFORDRINGSelvom det er lovpligtigt at tegne ansvarsforsikring for kæledyr, er derikke tradition for at tegne sygeforsikring for kæledyr i Danmark. Inabolandene Sverige og Norge har ca. 80% tegnet en sygeforsikring forderes kæledyr.Agria ønsker at introducere sundhedsforsikringer til dyr på det danskemarked. Det betyder at både dyreejere og fagpersoner idyreorganisationer og dyrlægebranchen skal informeres om Agriasprodukter.
 4. 4. LØSNINGStrategiUdover at gøre Agria synlig på markedet, erdet vigtigt at vise hvordan Agria fungerer isamarbejde dyrlægeklinikker ogdyreorganisationer. Målet for strategien er atkommunikere fordelene ved at købe denlovpligtige ansvarsforsikring og valgfriesygeforsikring i ét produkt.Vi udvikler en konceptuel ramme for denvisuelle profil, som bliver en essentiel del afden overordnede strategi.
 5. 5. LØSNINGPR 24 Timer 19/1/2012Vi udarbejder enpressemeddelelse i samarbejdemed en tredje kilde og senderden ud sammen med tocasehistorier.Vi får et medie til at løftehistorien og senderpressemeddelelsen ud bredt tilandre medier bagefter. 24Timer.dk 19/1/2012 Politiken.dk 19/1/2012
 6. 6. LØSNINGDirect mail-kampagneVi producerer en direct mail-kampagnemålrettet til fagpersoner især dyrlægerog kennelejere.Direct mail-materialet indeholder bl.a.flyers som dyrlæger og kennelejere kandele ud til potentielle kunder.
 7. 7. LØSNINGNyhedsbrevVi producerer også et nyhedsbrevtil dyrlæger. Det bliver sendt ud til257 dyrlæger i Danmark.156 personer åbnedenyhedsbrevet (53%), 27 personerklikkede på nyhedsbrevetshovedbudskab ”Unikkehvalpetilbud”.Det er en udsædvanligt højåbningsrate og klikprocent for et Nyhedsbrev til dyrlægernyhedsbrev.
 8. 8. LØSNINGNyheder på smart phone applikationerNyheden fra nyhedsbrevet om ”Unikkehvalpetilbud” placeres også som nyhedpå den popuplære smart phoneapplikation MyPetVet.
 9. 9. ResultaterMed en vellykket presseindsats og directmail-kampagne er Agria Dyreforsikringblevet solidt placeret på det danskemarked.Agrias danske direktør, Sonja Karaoglan,vurderer at antallet henvendelserne fraklinikker er tredoblet sammenlignet medsidste kampagne og antallet af unikkebesøgende på hjemmeside er tredobletsammenlignet med december.Den tredobling af henvendelserne ogbesøgende på hjemmesiden viserhvordan direct mail-kampagnen en harfungeret i sammenhæng og styrket Agriasposition for både dyreejere ogdyreklinikker.
 10. 10. Kontakt Kronprinsensgade 2, 2. sal DK 1114 København K (w)www.front-page.dk (t) +45 22 17 03 39 (e) kirsten@front-page.dk© FrontPage Aps 2011

×