Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Like this presentation? Why not share!

.

on

 • 195 views

 

Statistics

Views

Total Views
195
Views on SlideShare
190
Embed Views
5

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

1 Embed 5

http://cargocollective.com 5

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

. . Presentation Transcript

 • de komst van al die “zwarte”
 • TV - Reclame Wat vind jij van de komst van al die zwarte? de komst van al die “zwarte”“ Wat vind jij van de komst van al die zwarte? “ Met die vraag trekken we de grote steden van Nederland in!Als presentator/reporter van deze commercial is er gekozen voor Filemon wesselink (bekend van BNN). Waarom?Omdat hij goedgebekt is en recht voor z’n raap en daarom uitermate geschikt is om deze vraag af te vuren op de Nederlander!
 • shot 1:De kijker volgt Filemon door een typisch Hollandse winkelstraat, midden in het centrum van een grote stad.Het is een drukke Zaterdag en er lopen genoeg kandidaten rond.
 • Wat vind U van de Ze komen in groepen, komst van al die en gaan vervolgens op zwarte? in de massa!shot 2:Als eerste tikt Filemon een omaatje tussen de 70 en de 80 aan. Filemon stelt haar de welbekende vraag...Ze kijkt wat schuchter en behoedzaam om haar heen en geeft vervolgens haar antwoord.
 • Wat vind jij van de nou Ik vind ze best komst van al die lekker, hihihi :) zwarte?shot 3:Als tweede persoon spreekt Filemon een jonge, wat naief ogende meid van 16 aan. Filemon stelt haar de welbekende vraag...Ze krijgt er een kleur van en al giechelend geeft ze vervolgens haar antwoord.
 • Wat vind U van de Joah, in het donker zie komst van al die je ze natuurlijk niet zwarte? hahaha.shot 4:Als derde en laatste persoon spreekt Filemon een wat norse en associaal ogende man van rond de 40 aan.Filemon stelt hem de welbekende vraag...Hij neemt het niet zeer serieus en al lachend geeft hij vervolgens zijn antwoord.
 • kortom nederland, de meningen zijn verdeeld. wat is jou mening? surf naar: www.zwarteopkomst.nlshot 5:Vervolgens draait Filemon zich om naar de camera, en terwijl hij de kijker aankijkt vraagt hij om hun mening.Terwijl hij deze vraag stelt komt de site in het beeld waar je deze mening kwijt kan.
 • Website klik hier om je mening te geven! shot 6:Met de TV - Reclame als “trigger” gaat de kijker naar de in de commercial genoemde website.Eenmaal op de website krijgt de gebruiker de optie om zijn mening te geven door een eenvoudige druk op de zwarte knop.
 • klik hier om je mening te geven! shot 7:Echter wanneer er op de zwarte en rondvormige knop is geklikt, draait deze zich om en staat er de bekende M vanhet welbekende chocolade snoepje M&M’s op! Door deze klik op de zwarte M&M opent de werkelijke site.
 • de komst van al die “zwarte M&M’s” Geef HIER je mening !shot 8:Eenmaal op de site van de zwarte M&M ziet de kijker dat de zin waar het om draait nu veranderd is in “zwarte M&M’s” in plaatsvan enkel “zwarte”. Het is nu duidelijk dat het om een nieuw soort M&M gaat! Men kan overigens nog steeds zijn mening kwijt.