• Save
 

Like this? Share it with your network

Share
 • 155 views

Altijd en overal toegang hebben tot jouw real-time cijfers? Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau? Met Mobile Business Intelligence is jouw management-informatie direct beschikbaar op ...

Altijd en overal toegang hebben tot jouw real-time cijfers? Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau? Met Mobile Business Intelligence is jouw management-informatie direct beschikbaar op uw iPad, iPhone of Android-device. Met Mobile-BI haal je het maximale uit jouw BI-omgeving.

Statistics

Views

Total Views
155
Views on SlideShare
155
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Adobe PDF

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

Mobile BI Document Transcript

 • 1. SERVICE OFFERINGMobile-BI
 • 2. MOBILE-BIAltijd en overal de belangrijke cijfers bij de handDE VOORDELEN VAN MOBILE-BIAltijd en overal direct toegang tot uw management-informatieReal-time inzicht in KPI’s (of near real-time)Besluitvorming onderwegPro-active alerts (sales en services)Real-time klanteninformatie (of near real-time)Sales performance reportsSNELHEID IMPLEMENTATIE AFHANKELIJK VAN UWBI-OMGEVINGWij kunnen zorgen dat uw management-informatie beschikbaar komt op de tablets en/of smartphones van uwmanagers. Maar hoeveel tijd en effort dat kost, hangt af van uw huidige BI-omgeving. Vaak heeft een bedrijf aleen BI-omgeving ingericht en realiseren wij de ‘mobilisatie’ van de management-informatie. Maar heeft eenbedrijf z’n BI-omgeving nog niet afdoende ingericht, dan is er meer werk aan de winkel. Want dan moeten weeerst uw bestaande BI-omgeving geschikt maken voor Mobile-BI. Overigens kunnen we uw BI-omgeving ook inbeheer nemen en daarna de gewenste management-informatie op uw mobiele devices ter beschikking stellen.Zo heeft u wel de cijfers, maar niet de zorgen!Altijd en overal toegang hebben tot uw real-time cijfers? Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau?Met Mobile Business Intelligence is uw management-informatie direct beschikbaar op uw iPad, iPhone ofAndroid-device. Met Mobile-BI haalt u het maximale uit uw BI-omgeving.
 • 3. WILT U MEER INFORMATIE OF REFERENTIES?Wilt u weten hoe uw organisatie kan profiteren van onze Mobile-BI? Bent u benieuwd welkebedrijven en organisaties wij al eerder hebben geadviseerd? Bel ons op (020) 452 75 05 of mailnaar info@fourpoints.nl. Meer informatie over FourPoints Business Intelligence vindt u ook opwww.fourpoints.nlONTDEK OF HET WERKT IN EEN KLEIN PILOT-PROJECTWilt u ontdekken welke voordelen Mobile-BI voor uw organisatie heeft? Een kleine ‘pilot’ geeft antwoord. Wijzetten een initieel dashboard voor u op, waarmee u de belangrijkste cijfers op een iPad kunt raadplegen. U kuntdan zelf beoordelen of Mobile-BI meerwaarde heeft voor uw organisatie. Wat we voor een pilot moeten doen,verschilt erg per organisatie. Dus maken we samen vooraf afspraken tijdens een intake-gesprek. Zodat u weetwaar u aan toe bent.ONZE DIENSTEN VOOR MOBILE-BIDoor onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van BI, kunnen wij u als geen ander helpen bij hetinrichten van Mobile-BI. Het opstellen van KPI’s, Balanced ScoreCards, Dashboards, alle benodigdeICT-ondersteuning… wij kunnen het voor u regelen. Onze Mobile-BI diensten zijn:Mobile BI-pilotEr wordt voor uw directie of een kleine groep managers een implementatie opgezet, als een proof-of-concept.Wij doen eerst een kort onderzoek naar de mogelijkheden voor een snelle pilot, een pilotvoorstel en voor deuitrol van de pilot-omgeving. We werken vanuit uw huidige BI-omgeving en de beschikbare BI-rapportages. Bijde Mobile BI-pilot krijgt u een iPad met de relevante apps en de afgesproken management-informatie. U kuntdus meteen aan de gang.Mobile BI-surveyHet inventariseren van uw wensen en verwachtingen rond Mobile-BI. Daarna analyseren we de mogelijkhedenom deze daadwerkelijk in uw organisatie door te voeren. Vragen daarbij kunnen zijn: in hoeverre is uwBI-infrastructuur bruikbaar voor Mobile-BI? Zijn er al ‘mobiele’ management-rapportages aanwezig? Overweegtu om uw nieuwe BI-omgeving door ons te laten hosten? Na afloop van deze plan-fase ontvangt u een uitgebreidoverzicht met analyses van de mogelijkheden, de wijze waarop Mobile-BI past in uw bestaande BI-omgeving eneen implementatie-plan.Mobile BI-implementatieFourPoints kan uiteraard ook de implementatie van Mobile-BI voor u uitvoeren. Als eerste maken we dan eenprojectplan. Hierin worden de uitkomsten van de eventuele Mobile BI-survey meegenomen. Het projectplantoont u de duur en de kosten voor uw Mobile BI-implementatie.Mobile BI-beheerWilt u de belangrijkste cijfers op uw tablet hebben? Maar wel verlost zijn van de organisatorische consequentiesvan een Mobile BI-omgeving? Wij kunnen de benodigde BI-infrastructuur en de apps voor u beheren. Hiervoorstellen we samen een gedegen servicecontract op, dat u voldoende zekerheden geeft rond beschikbaarheid,performance, integriteit en beveiliging van uw data en management-informatie.