• Like

Loading…

Flash Player 9 (or above) is needed to view presentations.
We have detected that you do not have it on your computer. To install it, go here.

Slide reportajul 2

 • 285 views
Uploaded on

 

More in: Education
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Be the first to comment
  Be the first to like this
No Downloads

Views

Total Views
285
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
0

Actions

Shares
Downloads
0
Comments
0
Likes
0

Embeds 0

No embeds

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  No notes for slide

Transcript

 • 1. Reportajul Nr.2
  Baniii, instrument de a fabrica fericirea
 • 2.
 • 3. Unuldincandidatiilaalegerileparlamentare 2010 esteomuldeafaceriGabrielStati. Estedestept, frumos, exoticşibogat- epiteteceaparţinfemeilorcarel-auvazutdoar odata. Esteuntanarşiprosperbussinesman. Fiulceluimaidesuccesmoldoveanalultimelordeceniisialceleimaifrumoasemame, cucareiiplacesaiasălabratînînaltasocietatemoldoveneasca.
 • 4.
 • 5. Suntemobisnuitisavedemfunctionari de varsta a doua, eleganti, la cravata, uneorimorocanosialtadataindispusi. Cindteuiti la Gabriel Statiinsa, in postura de parlamentar, parca se distorsioneazaimagineaclasica al unui politician. El un barbatscump, in toatesensurileacestuicuvant, de fapt un vis al fiecarifemei – un milionar, s-a lansat in politica. A datstartulcampanieielctorale la ASEM. A intrat in sala, parca modest, parcaarogant, tupeistsifeciordebanigata, fiecareramind cu impresialui. A vorbitfrumosdesprepolitica, darsincerasafiu, nustiu cine maiasculta la ceeacespune. Fiecare din celesuteprezente in salaeraudoarnistecuriosi, cu fiecaremiscare al lui era analizat din cap pina in picioare. Barbatii se uitau la el cu invidie…un ceasscump, un costum de marca, sisi-au siinchipuit in cap cemasina de luxarfitrebuitsaaiba. Altiisaugandit ca este un poponar de pelijanca, are totulgata nu a muncitnimicsi vine acumsa-mi zicaceesteviata. De catevaorisaridicat la tribuna, a spustotul fluent , clar, a lasat o impresiebunacesazic. Am vazutsinisteemotii, ezitari, in special atuncicindisiaranjaparul de catevaoripeminut, parcapregatindusesaspuna o poezie, stand cu fricasa nu uitevreostrofa.
 • 6. Femeiledin sala, in mareamajoitate, se uitau la el inchipuindu-si la randullorceinseamnasaai un asa print alaturipe un Aston Martin alb, de faptmasinaluipreferata, a zis el. Ia-u analizatfiecaregest al mainilor, pantofiilacuitisidesigurmirosul de parfum care a maicutreeratincamultsaladupace please de la conferinta.
 • 7. Analistiiilconsiderape Gabriel Stati un oponent slab. Unii de faptnici nu intelegcecauta el in politica, siconsidera ca face parte din partidele de plancton, nu are sansesatreacanicipragul electoral. Altiiconsidera ca vafivotat de tineret, din simplulinterescevafidaca…adicasa se “pricaleasca” cum se spune.
 • 8. Evenimentula luatsfarsit. Gabi si-a facuttreaba, si a esit din sala,lasandmarisperantefiecaruia . Desisainceputcampaniaelectorala a refuzatsadiscute cu presa, cepacatpentru el, credcainca nu stieceinseamnapolitica, cum spuneaSeghele, daca nu a fostmediatizatevenimentulatuncinici nu a existat.
 • 9.
 • 10. Poateeste un poponar cine stie, dar are 3 copiifrumosi, studiieconomicesuperioare, are o charisma, ceeaceartrebuisaaibaoricelider. Din vorbeleluiintelegem ca si-a iubitnespus de multbunica…la urmaurmeieste un simplubaiat de cartier, ce a crescut la Posta Veche, este un pamantean, doara ca are multi bani, si cum spune el Baniisuntdoar un instrument de a fabricafericirea, atatatot.