Finpro

510 views
387 views

Published on

Finpro vauhdittaa suomalaisyritysten kansainvälistä kasvua laadukkailla palveluilla, jotka perustuvat vahvaan asiantuntemukseen kansainvälistymisestä, eri toimialoista ja kansainvälisistä markkinoista.

Kansainvälisillä markkinoilla syntyy jatkuvasti uusia bisnesmahdollisuuksia. Tunnistamalla eri toimialojen tarjoamat mahdollisuudet autamme kansainvälistymisen eri vaiheissa olevia suomalaisyrityksiä tarttumaan niihin ja löytämään tuotteilleen ja palveluilleen uusia markkinoita ja asiakkaita.

Läpimurto uusille markkinoille vaatii yhteistyötä oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Kattava kansainvälinen verkostomme, paikallinen osaaminen ja asiantuntemus kohdemarkkinoista auttavat suomalaisyrityksiä löytämään yhteistyökumppanit ja menestymään valituilla markkinoilla.
Finpro on kansallinen suomalaisyritysten kansainvälistymistä ja vientiä edistävä ja ulkomaisia investointeja Suomeen hankkiva organisaatio. Finpro on osa Team Finlandia.

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
510
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
109
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Finpro

  1. 1. Kansainvälistä kasvua ja menestystä
  2. 2. Finpro – suomalaisen menestyksen asialla
  3. 3. Finpro vauhdittaa suomalaisyritysten kansainvälistä kasvua laadukkailla palveluilla, jotka perustuvat vahvaan asiantuntemukseen kansainvälistymisestä, eri toimialoista ja kansainvälisistä markkinoista. Kansainvälisillä markkinoilla syntyy jatkuvasti uusia bisnesmahdollisuuksia. Tunnistamalla eri toimialojen tarjoamat mahdollisuudet autamme kansainvälistymisen eri vaiheissa olevia suomalaisyrityksiä tarttumaan niihin ja löytämään tuotteilleen ja palveluilleen uusia markkinoita ja asiakkaita. Läpimurto uusille markkinoille vaatii yhteistyötä oikeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Lähes 50 maata kattava kansainvälinen verkostomme, paikallinen osaaminen ja asiantuntemus kohdemarkkinoista auttavat suomalaisyrityksiä löytämään yhteistyökumppanit ja menestymään valituilla markkinoilla. Finpro on kansallinen suomalaisyritysten kansainvälistymistä ja vientiä edistävä ja ulkomaisia investointeja Suomeen hankkiva organisaatio. Finpro on osa Team Finlandia. Tiesitkö tämän Finprosta? Suomalaisyritysten perustama vuonna 1919 370 asiantuntijaa 69 toimipistettä lähes 50 maassa Yli 1 400 toimeksiantoa vuonna 2012 Finprolla on eri toimialojen kansainvälistymisasiantuntijat: Cleantech ja ympäristö Elintarvikesektori Energia Logistiikka Luovat alat Matkailu Meriteollisuus Metsäteollisuus ja bioenergia Rakentaminen Terveys ja hyvinvointi Tietointensiiviset asiantuntijapalvelut Tieto- ja viestintäteknologia ja digitaaliset palvelut Valmistava teollisuus LUE LISÄÄ www.finpro.fi/finpro
  4. 4. Ratkaisuja menestykseen Finpron asiantuntijat edistävät yrityksesi kansainvälistymistä ja kasvua, olit sitten kansainvälistymisen kynnyksellä tai jo läsnä globaaleilla markkinoilla. Tarjoamme palveluja yritysten kansainvälisen kasvun suunnitteluun ja uusille markkinoille menoon. Kansainvälistymisessä pidemmälle ehtineitä autamme parantamaan markkina-asemaansa kohdemarkkinoilla. 2 1 Markkinoillemenon valmistelu Kansainvälisen kasvun suunnittelu Tuote- tai palveluidean kansainvälisen markkinapotentiaalin analysointi vaatii ominaisuuksien, hinnoitteluperiaatteiden ja myyntikanavien selvittämistä. Hankimme vastaukset oleellisiin markkinapotentiaalia koskeviin kysymyksiin ja selvitämme vaihtoehtoiset toimintatavat. Vältyimme virheinvestoinneilta. Potentiaalinen markkinaalue tuotteellemme löytyi.
  5. 5. Lue lisää kansainvälistymispalveluista www.finpro.fi/konsultointi 4 3 Etabloituminen markkinoille Etsimme sopivimmat kumppaniehdokkaat ja autamme valitsemaan niistä parhaimmat. Pääsimme alusta alkaen yhteyteen oikeiden kumppanien ja asiakkaiden kanssa. Markkina-aseman parantaminen Käymme läpi nykyisen liiketoimintanne ja teemme suositukset. Lisäksi tuotamme ennakoivaa markkinatietoa muutoksista ja suuntauksista markkinoilta ja aloilta. Saimme uutta puhtia kansainväliseen liiketoimintaamme.
  6. 6. 8 vinkkiä kansainväliseen menestykseen 1 Tunnista kansainväliset liiketoimintamahdollisuudet ja aloita lupaavimmasta 2 Laadi tietoon perustuva kansainvälinen kasvusuunnitelma 3 Testaa tuote- tai palveluideaasi kohdemarkkinoilla 4 Ymmärrä kohdemarkkinan toimintatavat ja valitse oikea tapa markkinoille menoon 5 Valitse sopivin partneriehdokas ja suunnittele menestyksekäs myynnin yhteistyömalli 6 Kohdenna resurssit oikein ja käy läpi eri rahoitusvaihtoehdot 7 Käytä paikallisten asiantuntijoiden apua ja rakenna paikallisia verkostoja 8 Seuraa muutoksia kohdemarkkinoilla, mukaudu niihin ja vahvista asemaasi
  7. 7. Nordic ID Jorma Lalla, toimitusjohtaja Olemme saaneet Finprolta apua löytääksemme systemaattisemman tavan päästä uusille markkinoille ja kehittääksemme kansainvälistymiseen työkaluja ja prosesseja. Yhdessä Finpron asiantuntijoiden kanssa olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen kansainvälistymisstrategian, joka sisältää kiteytetyn arvolupauksen partnereille ja loppuasiakkaille. Olemme olleet yllättyneitä siitä, kuinka hyvin Finpro on pystynyt avaaman meille ovia kohdemarkkinoilla. Finpron paikalliset asiantuntijat ovat järjestäneet meille tapaamisia korkean tason päätöksentekijöiden kanssa potentiaalisissa partneriyrityksissä. Suomen Rahapaja Oy Matti Rastas, myyntijohtaja Etuja Suomen Rahapajalle yhteistyöstä Finpron kanssa ovat paikallisten markkinoiden tuntemus, laaja kansainvälinen verkosto ja taitava henkilöstö. Olemme olleet myös tyytyväisiä siihen, kuinka Finpro toimii pk-yritysten kanssa. Meillä on vain rajatut resurssit kansainvälistymisen valmisteluun. Finpro on löytänyt hyvän tavan palvella meitä: toimeksiannot on valmisteltu hyvin ja yhteistyö muuttuu päivä päivältä sujuvammaksi ja helpommaksi. High Metal Production Oy Tero Niemelä, General Manager Suurin etu yhteistyöstä Finpron kanssa on ollut oikeiden asiakkaiden tunnistaminen sekä kontaktihenkilöiden tavoittaminen niissä. Finpro auttoi meitä saamaan tapaamisia potentiaalisten asiakkaiden ylimmän johdon kanssa. Nyt meillä on noin 10 tarjouspyyntöä ja muutamia tilauksia. Tutustu ajankohtaisiin markkinamahdollisuuksiin www.finpro.fi/markkinamahdollisuudet-yrityksille
  8. 8. Helsinki PL 358 00181 Helsinki Käyntiosoite Porkkalankatu 1 00180 Helsinki Puhelinvaihde 0204 6951 Faksi 0204 695 200 Sähköposti info@finpro.fi Katso aluetoimistojen yhteystiedot www.finpro.fi/ota-yhteytta

×