• Share
 • Email
 • Embed
 • Like
 • Save
 • Private Content
Vizita e delegacionit te komunes se Prishtines
 

Vizita e delegacionit te komunes se Prishtines

on

 • 315 views

 

Statistics

Views

Total Views
315
Views on SlideShare
315
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft PowerPoint

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
 • Full Name Full Name Comment goes here.
  Are you sure you want to
  Your message goes here
  Processing…
Post Comment
Edit your comment

  Vizita e delegacionit te komunes se Prishtines Vizita e delegacionit te komunes se Prishtines Presentation Transcript

  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  ME ORGANIZIMIN E TIKA – DELEGACIONI I KOMUNES SE PRISHTINES NE PERBERJE PREJ :          Vlora Dumoshi , Drejtor I Drejtorise per Kulture, Rini dhe Sport Muhamet Morina,ida; ud. Shef sektorit per Planifikim ne DUNMM Sazan Raskova, ida;ud.Shef sektorit per Urbanizem ne DUNMM Ferit Fazliu, idn; ud Shef sektorit per Ndertim ne DUNMM Mejrushe Sejdullahu,ida; kordinatore per urbanizem Nazmie Tora,ida; kordinatore per planifikim Hasnie Beqiraj , ida Shqipe Gorani,ida, Linda Beqiraj,ida VIZITOI KOMUNEN METROPOLITANE TE BURSES
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit Ndërtesa Historike e Guvernatorit
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Njohje me pjesën e vjetër te qytetit
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  20.02.2012  Vizitë studimi ( Qendra Kulturore dhe e Kongreseve “Ataturk” - Merinos
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Vizitë Protokulare ( Kryetari I Komunës Metropolitane Te Burses)
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Vizitë Protokulare ( Kryetari I Komunës Metropolitane Te Burses)
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012 Departamenti I qeshtjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Informim mbi departamentin dhe propjektet 
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qeshtjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Informim mbi departamentin dhe propjektet
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qështjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Vizita ne teren
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qështjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Vizita ne teren
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  21.02.2012  Departamenti I qështjeve shkencore ( Zbatimi I projekteve dhe investimeve ) Vizita ne teren
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Departamenti i Projekteve dhe studimeve ( Ruajtja e trashigimisë kulturore) Prezentimi I departamentit dhe i projekteve
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Departamenti i Projekteve dhe studimeve ( Ruajtja e trashigimisë kulturore) Vizita e objekteve te restaruar dhe objekteve ne restaurim e sipër
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Departamenti i Projekteve dhe studimeve ( Ruajtja e trashigimisë kulturore) Vizita e objekteve te restaruar dhe objekteve ne restaurim e sipër
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  22.02.2012  Vizita e qendrës së skijimit
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban Prezentimi I departamentit dhe i projekteve
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Vizita e muzeut te tekstilit
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Vizita e muzeut te tekstilit
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  23.02.2012  Vizita e qendrës së skijimit ne uji
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  23.02.2012  Vizita e qendrës për strehimin e kafshëve
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  23.02.2012  Vizita e Muzeut te Qytetit te Burses
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban te Komunes Osmangazi Prezentimi I departamentit dhe i projekteve
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban te Komunes Osmangazi Zyra pritëse e palëve
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Departamenti i Strehimit dhe Zhvillimit Urban te Komunes Osmangazi Shpalljet e projekteve
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  24.02.2012  Takim me Kryetarin e Komunes Osmangazi
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  Prezentimi ne shtypin Turk
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  Prezantimi ne shtypin Turk
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  PËRFUNDIMI     VIZITA ISHTE MIRE E ORGANIZUAR DHE MIRE E PROGRAMUAR ISHTE NJE PËRVOJË DHE SHEMBULL I MIRE PER KOMUNEN E PRISHTINES MESUAM SE SI BURSA DHE KOMUNA E OSMANGAZIT I MENAXHOJNË DHE I REALIZOJNE PROGRAMET E TYRE SI NË ASPEKTIN E INVESTIMEVE ASHTU EDHE NE ASPEKTIN E RUEJTJES SE TRASHIGIMISE NGA ASPEKTI I LEJEVE TE NDERTIMIT DHE I PLANEVE RREGULLUESE NE KOMUNAT E BURESES ( KOMUNA OSMANGAZI )– MESUAM PER SHEMBULLIN E ZBATIMIT TE TYRE DHE PENGESAT QE MUND TE PARAQITEN
  • VIZITA E DELEGACIONIT TË KOMUNES SË PRISHTINËS NË KOMUNËN METROPOLITANE TË BURSËS  FALIMINDERIMI  FALIMINDEROJMË :        TIKA - PER ORGANIZIMIN DHE MUNDESIMIN PER REALIZIMIN E KESAJ VIZITE RECEP ALTEPE- KRYETARIN E KOMUNES METROPOLITANE PER PERKRAHJEN E DHENE MUSTAFA DUNDAR- KRYETARIN E KOMUNES SE OSMANGAZIT Dildar Şizadova PERFAQESUESE E TIKA DY PERFAQESUESIT E KOMUNES METROPOLITANE TE BURSES PER REALIZIMIN E AGJENDES DHE KOHEN E KALUAR ME NE TE GJITHE PERFAQESUESIT E KOMUNES METROPOLITANE TE BURSES DHE TE OSMANGAZITI PER PRITJEN E TYRE DHE PREZENTIMIN ME PROJEKTET DHE PUNEN E TYRE QE BEJNE NGA PERGJEGJESIA E TYRE PERKETHYESIN PER PERKTHIMIN E BERE