Your SlideShare is downloading. ×
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×

Thanks for flagging this SlideShare!

Oops! An error has occurred.

×
Saving this for later? Get the SlideShare app to save on your phone or tablet. Read anywhere, anytime – even offline.
Text the download link to your phone
Standard text messaging rates apply

Infrastruktura rrugore e planifikuar per 2010-2014

487

Published on

1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • I'm very glad to see you on Slideshare.I'll appreciate a lot if you can send me the book.This book can help me in my study.My email is nilyn87@gmail.com.Thanks!
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total Views
487
On Slideshare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
6
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

Report content
Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
No notes for slide

Transcript

 • 1. INFRASTRUKTURA RRUGORE PRISHTINË Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 2. Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina •Ndërtimi i krahut të djathtë nga rrethi në”Arbëri “ deri te rrethi i madh, •Zgjerimin e rrugës “Fehmi Lladrovci” •Zgjerimi i rrugës “Agim Ramadani” •Zgjerimi i bulevardit “Bill Klinton” •Kalimi nga rr. Agim Ramadani në rr. Luan Haradinaj VAZHDIMI I NDËRTIMIT TË UNAZËS “QENDËR”
 • 3. 3 •Vazhdimi i rrugës së “Vushtrrisë” deri në fshatin “Shkabaj” •Vazhdimi i ndërtimit të rrugës “Hasan Remniku” deri në fshatin “Llukar” •Vazhdimi i rrugës “Enver Maloku” •Ndërtimi i rrugës së lugut”B” •Lidhja e rruges së “Caralevës” me unazë •Lidhja e rrugës “Shkupi “dhe “Hollgen Petersen” me magjistralen per Gjilan LIDHJET E REJA TË QENDRËS ME PERIFERINË Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 4. 4 Realizimi i unazës së brendëshme do ta zvoglojë trafikun në qytet. FAZA E PARË FAZA E DYTË FAZA E TRETË •Faza e par : ndërtimi i rrugës nga rruga e Shkupit deri te rruga e F. Kosovës •Faza e dytë : ndërtimi i rrugës nga udhëkryqi I Gjilanit deri te Zllatari •Faza e tretë :nga rruga e F.Kosovës deri te rruga e Podujevës •Faza e katërt : nga Zllatari deri te rruga e Podujevës FAZA E KATËRT NDËRTIMI I UNAZËS SË BRENDËSHME Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 5. 5 NDËRTIMI I RRUGËVE NË LAGJET E URBANIZUARA “MATI 1” Rrugën e lugut” B” Rrugën “Enver Maloku” Rrugën “Nue Përleshi’ Rrugën e lugut “A” Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 6. 6 •Rrugën që lidhë unazën me “Ahmet Krasniqi” •Rrugën “K1”në lagje NDËRTIMI I RRUGËVE NË LAGJET E URBANIZUARA “ARBËRIA 3” Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 7. 7 •Rrugën paralele me rrugën Prishtinë-Shkup •Rrugën “Tahir Zajmi •Mbulimin e Lumit fekal “Prishtina” •Rrugën që lidh lagjet “Kalabria” me “Matin1” NDËRTIMI I RRUGËVE NË LAGJET E URBANIZUARA “KALABRIA” Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 8. 8 •Rrugën “Tirana” •Rrugën që qon te shkolla “Gj. Doda” •Rrugën mes bllokut “B” NDËRTIMI I RRUGËVE NË LAGJET E URBANIZUARA “LAKRISHTE” Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 9. 9 Vala e gjelbër do të lehtsojë qarkullimin e automjeteve dhe këmbësorëve ne qytet Në akset kryesore të rrugëve të qytetit do të bëhet një trajtim i veçanët në aspektin e harmonizimit të udhëkryqeve ndërmjet veti dhe menaxhimi i kapacitetit të automjeteve duke aplikuar valën e gjelbër dhe dhënia prioritet e automjeteve në shiritat më të ngarkuar në komunikacion UDHËKRYQET, RRETHRROTULLIMET Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 10. 10 Kryqëzimet rrethrrotulluese do ta lehtsojnë qarkullimin e automjeteve ne qytet Kryqëzimi rrethrrotullues në udhëkryqin e rrugëve “Agim Ramadani” me rrugën “Fehmi LLadrovci” •Kryqëzimi rrethrrotullues në udhëkryqin e rrugëve “Enver Maloku” me rrugën “Xheladin Rekaliu” •Kryqëzimi rrethrrotullues në udhëkryqin e rrugëve “Bulevardi I dëshmorëve” me rrugën “28 Nëntori” UDHËKRYQET, RRETHRROTULLIMET Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 11. 11 Me ndërtimin e mbikalimeve ne do të lehtsojmë qarkullimin e këmbësorëve •Mbikalimi në udhëkryqin te spitali •Mbikalimin te shkolla Ali Sokoli •Mbikalimi te Konviktet e studentëve •Mbikalimi te Bibloteka Kombëtare mbi rrugën “A.Ramadani” •Mbikalimi te Xhamia e LLapit mbi unazë •Mbikalimi te M e shëndetësis mbi unazë •Mbikalimi te shkallët në Aebëri mbi unazë •Mbikalimi ose nënkalimin te Termokosi NDËRTIMI I MBIKALIMEVE Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 12. 12 SHEMBUJ TË MBIKALIMEVE NDËRTIMI I MBIKALIMEVE Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 13. 13 Me ndërtimin e Nënkalimeve do të rritet siguria e qarkullimit të këmbësorëve dhe do të zhvillojmë bizneset përciellëse. •Nënkalimi te KEK-u nën bulevardin“B.Klinton” •Nënkalimi te shtatorja e Bill Klintonit •Nënkalimi te Menza e studentve nën rrugën “A.Ramadani” •Nënkalimi te stacioni i Autobusëve NDËRTIMI I NËNKALIMEVE Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 14. 14 DISA PAMJE NGA NENKALIMI TE KEK-u NDËRTIMI I NËNKALIMEVE Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 15. 15 Baza e nenkalimit te shtatorja e Bill Klintonit NDËRTIMI I NËNKALIMEVE Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 16. 16 Do të investohet në ndërtim tërrugëve: •Koliq-Lagjeja Podaj 12.5 km •Siqev-Sharban 6.0 km •Llukar –Siqevë 3.5 km •Rimanisht-Siqevë 4.0 km •Vranidoll Lagjeja Serovc •Teneshdoll Lagjeja Rexhepaj •Prugovc lagjeja 2 •Slivovë – Llajshevc •Stallovë – Zllashë •Halabak-Sharban •Në fshatin Hajvali •Sashkovc-Sushicë NDËRTIMI I RRUGËVE NË FSHATRAT E PRISHTINËS Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 17. 17 VENDPARKINGJET P P P P P P • Te Komuna • Te Pallati I Rinisë • Mbrapa Hotel Grandit • Te QKU-ja • Në Dodonë • Te fakulteti Filologjikë • Në hyrje nga Fushë KosovaP Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina
 • 18. 18 ANALIZAT DHE SYNIMET Republika e Kosovës Republika Kosova – Republic of Kosovo Komuna e Prishtinës Opština Priština –Municipality of Prishtina -Kategorizimi i rrugëve sipas parametrave gjeometrike dhe funksionale -Përpilimi i rrjetit rrugor sipas planeve rregulluese -Identifikimi dhe rritja e kapaciteteve të akseve më të frekuentuara -Identifikimi dhe rritja e kapaciteteve të udhëkryqeve më të ngarkuara -Përpilimin e grafit të rrjetit rrugor me një databazë të dhënash për rrugët -Transportin publik të udhëtarëve -Atraktivitetin e lëvizjes me biçikleta etj.

×