Dobitnice stipendija FEFA opet na „budžetu“, 24 sata, 27. 2. 2014.
Upcoming SlideShare
Loading in...5
×
 

Dobitnice stipendija FEFA opet na „budžetu“, 24 sata, 27. 2. 2014.

on

  • 177 views

 

Statistics

Views

Total Views
177
Views on SlideShare
177
Embed Views
0

Actions

Likes
0
Downloads
0
Comments
0

0 Embeds 0

No embeds

Accessibility

Categories

Upload Details

Uploaded via as Microsoft Word

Usage Rights

© All Rights Reserved

Report content

Flagged as inappropriate Flag as inappropriate
Flag as inappropriate

Select your reason for flagging this presentation as inappropriate.

Cancel
  • Full Name Full Name Comment goes here.
    Are you sure you want to
    Your message goes here
    Processing…
Post Comment
Edit your comment

Dobitnice stipendija FEFA opet na „budžetu“, 24 sata, 27. 2. 2014. Dobitnice stipendija FEFA opet na „budžetu“, 24 sata, 27. 2. 2014. Document Transcript

  • 24 sata Dobitnice stipendija FEFA i „24 sata“ opet na „budžetu“ Autor: G. Avalić 27.02.2014. Tamara Krnjajić, Mina Đurić, Jana Radibratović i Aleksandra Božić uspele su pretprošle godine da se izdvoje od ostalih svojim ocenama, sigurnošću i ambicijom i dobiju stipendiju za pohađanje prve godine na FEFA, a zatim i da ih, zajedno sa Marijanom Jelić, kao najbolje u generaciji, zadrže i u drugoj. Studentkinje su već isplanirale praksu u poznatim kompanijama | Foto: E. Čonkić ŠANSA - Kada su se pre dve godine ove devojke izborile stipendije za prvu godinu, ušle su u takmičenje za prvih pet koji će osvojiti punu stipendiju i za drugu godinu. Prosekom iznad devet izborile su se za novu stipendiju, a druga godina donela je osmeh i Marijani Jelić, koja im se pridružila sa prosekom 9,9. Iako su tek načele drugu godinu studiranja, letnja praksa u nekoj od poznatih kompanija već je isplanirana, kao i jednomesečno usavršavanje jezika u Nemačkoj, a već se uveliko kuju i planovi za odlazak na master studije na neke od najpoznatijih svetskih univerziteta.
  • Svi maturanti i svršeni srednjoškolci koji žele da pohađaju prvu godinu na FEFA ponovo imaju šansu da dobiju jednu od pet stipendija koju im i ove godine dodeljuju „24 sata” i FEFA. Zainteresovani bi trebalo do 7. aprila da napišu motivaciono pismo i pošalju ga sa osnovnim podacima preko linka za prijavljivanje na www.fefa.edu.rs.