Natalija Sandić, mast.ekon, alumni FEFA, 24 sata, 18. 3. 2014.

195 views
91 views

Published on

Znanje s fakulteta i iskustvo stečeno na praksama dovelo je Nataliju ubrzo po završenim studijama do pozicije savetnice u Fondu za inovacionu delatnost. Natalija je FEFA osnovne i master studije završila sa savršenim prosekom.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
195
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Natalija Sandić, mast.ekon, alumni FEFA, 24 sata, 18. 3. 2014.

  1. 1. 24 sata Dobila posao odmah po završetku studija na FEFA Autor: G. Avalić 18.03.2014. - 00:37 Komentara (0) „Dobar uspeh na fakultetu otvara vrata praksi u ozbiljnim kompanijama i institucijama, što kasnije omogućava uspešnim studentima da ispune uslove konkursa za kvalitetno radno mesto - kaže za „24 sata“ Natalija Sandić, jedna od uspešnih mladih stručnjaka koji su završili Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA). Praksa mnogo znači: Natalija Sandić | Foto: 24 sata PRAKSA - Znanje s fakulteta i iskustvo stečeno na praksama dovelo je Nataliju ubrzo po završenim studijama do pozicije savetnice u Fondu za inovacionu delatnost. Natalija je FEFA osnovne i master studije završila sa savršenim prosekom. Kaže - sa dobrom organizacijom nije bilo tako teško. - Naravno, potreban je veliki trud i koncentracija da se sve postigne. Kako su na FEFA predavanja svakodnevna, najpraktičnije je da se odmah posle predavanja to prođe još jednom i onda je mnogo lakše pripremiti kolokvijum i ispit. Smatram da je ključ uspeha odlučnost i dobra organizacija - objašnjava ona.
  2. 2. Natalija smatra da su joj prakse na koje studente šalje ovaj fakultet bile velika pomoć u dolaženju do posla. - Prakse su najbolji način da se studenti upoznaju sa onim što ih čeka nakon završenih studija, prozor u poslovni svet. Prakse koje sam imala tokom studija pomogle su mi da se usredsredim na ono čime dalje želim da se bavim i isto tako da znam šta ne bih volela da radim. Takođe, tokom prakse naučite neke osnove korporativne kulture, a to je dobra prilika da steknete samopouzdanje u predstavljanju sebe i svog znanja - smatra Sandić. Ona veruje da je imala i sreću da na praksama naiđe na ozbiljne mentore od kojih je uspela mnogo da nauči, pa sada bez problema i sa samopouzdanjem u Fondu za inovacionu delatnost radi na projektima podrške malim preduzećima. Povezane teme: posao Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA) Natali

×