11 Terrible Beauty Disasters And Our Solutions!

769 views
675 views

Published on

Visit http://www.FaceTransformation.com for more great videos, articles, and advice for being beautiful and getting sexy!

Published in: Self Improvement
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
769
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

11 Terrible Beauty Disasters And Our Solutions!

  1. 1. 11 Terrible Beauty Disasters<br /> And Our Solutions!<br />Powered by www.FaceTransformation.com<br />
  2. 2. The Disaster: A Surprise Zit<br />The Solution: You don't have to panic, because stress only makes things worse. If you have your zit emergency kit go reach for it. Apply a spot treatment first, then use your fingers to dab concealer on the spot. We recommend MAC Studio Finish Concealer because it offers natural-looking coverage and is water resistant.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  3. 3. The Disaster: A Crease in Your Hair<br />The solution: This requires a little work, but is fixable. If you do have hot styling tools available to you then you're set. You can use a flat iron on the creased part or a curling iron. Or, you can wet the creased area while brushing through your hair until it disappears, then blow dry the wet section.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  4. 4. The Disaster: Blotchy Self-Tanner<br />The solution: Exfoliate the area with a damp loofah or scrub cleanser to lift the tanner. If that doesn't work, soak in a warm bath, and after, try rubbing a lemon on the uneven area. The citric acid will loosen and lift it fairly easily. If there's no time to do all this, you can try using bronzer to even things out as well.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  5. 5. The Disaster: Too Short and Uneven Bangs<br />The solution: To try braiding your hair to the side or slicking them back with a strong gel. You can also build up an arsenal of headbands and barrettes to keep them out of sight.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  6. 6. The Disaster: A Bruise in a Noticeable Place<br />The solution: You can cover just about any bruise once you understand color correcting. We suggest picking up a palette like Make Up For Ever Palette #5, it has a range of colors that'll hide any shade of bruise. And figure out the dominant shade of your shiner and neutralize it with the opposite shade. So next time, watch where you're walking, okay?<br />www.FaceTransformation.com<br />
  7. 7. The Disaster: Oily Hair with No Time to Shower<br />The solution: Meet your new best hair friend: dry shampoo. Sprinkle or spray some on your roots, massage it in and watch the grease disappear. If you're out of dry shampoo or don't own any, use baby powder, just make sure to really work it in so you don't have dusty-looking white roots.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  8. 8. The Disaster: A Hair Color Mishap<br />The solution: If you really hate your new hair color, wash it out immediately with a clarifying shampoo or even dish soap. This should help fade it somewhat, but it needs to happen fast, before the color fully sets into your hair. If that doesn't work, then you'll have to head to a professional, because trying to repair bad color yourself will likely make matters worse.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  9. 9. The Disaster: Chipped or Smudged Nails<br />The solution: The best solution is to have the polish with you. That way you can place a dot of polish on the smudged or chipped area, let it dry, then apply another coat over the entire nail to even it out.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  10. 10. The Disaster: Pit Stains<br />The Solution: A little prep work can prevent this from happening, or at least lessen the damage. First, apply deodorant the night before. This will give it time to soak into your skin (even if you shower the next morning). And when you shower, use an anti-bacterial body wash with a gentle body scrub to get rid of dead skin cells. It's these two factors that contribute to smelly pits.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  11. 11. The Disaster: Static-y Hair<br />The Solution: If you get static a lot, then you'll want to start carrying a dryer sheet in your purse. Sounds weird, but it works wonders at smoothing out your hair without killing volume.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  12. 12. The Disaster: Bleeding Lipstick<br />The Solution: A little prep work can minimize the damage. When you line your lips, make sure to fill in your entire lips with pencil too. This will help your color last longer and will also prevent the "outline only" look. But if you're still worried that your lipstick is bleeding, one is to excuse yourself and head to the bathroom to reapply.<br />www.FaceTransformation.com<br />
  13. 13. Get Your Free Beauty Secrets <br />For Looking And Feeling Sexier <br />At www.FaceTransformation.com<br />

×