Tuoretori massinenmarko

1,260 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,260
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,013
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Tuoretori massinenmarko

  1. 1. Tuoretori.fi on isoista tukkuliikkeistä riippumaton verkkopalvelu, jokaauttaa suomalaisia löytämään lähiruokaa edullisesti ja helpottaalähiruoan kulkua suomalaiseen ruokapöytään. Tavoitteemme onkehittää lähiruokamarkkinoita ja lisätä kotimaisen puhtaan luomu- jalähiruoan tunnettavuutta ja saatavuutta. Haluamme tukea paikallisialuomu- ja lähiruokatuottajia edistämällä tuoreen paikallisen lähiruoankulutusta ja myyntiä. Siitä hyötyvät sekä kuluttaja että tuottaja.
  2. 2. Lähiruokaketjun ongelmia: Elintarvike- teollisuus Tukku- kauppa Vähittäis- kauppaTuottajan ongelmat 1. Perinteisessä ruoan toimitusketjussa on paljon välikäsiä. 2. Tuottajat eivät saa tuotteistaan riittävää korvausta. 3. Maan kattavaa vaihtoehtoista ja isoista tukkuliikkeistä riippumatonta lähiruoan myyntikanavaa ei ole.
  3. 3. Lähiruokaketjun ongelmia: Elintarvike- teollisuus Laatu Tukku- kauppa Hinta Ravintoarvot Vähittäis- kauppa Saatavuus Kuluttajan ongelmat1. Pitkässä toimitusketjussa ruoan tuoreus, maku sekä korkealaatuisuus kärsivät.2. Lähiruoan kulutus on vahvassa kasvussa ja tuotteille olisi kysyntää, mutta saatavuus on heikkoa ja tuotteet kalliita.3. Kuluttajat haluaisivat ostaa ruokansa suoraan tuottajalta, Internetin kautta ja lähi- tai luomuruokaan erikoistuneesta kaupasta.
  4. 4. Kalastajat Maatilat Leipurit Marjastajat Sienestäjät Jalostajat Myymälät Torit TUORETORI.FI -Tuoretori on myynti- ja markkinointikanava, jonka kautta lähiruoan tuottajat ja kuluttaja löytävät toisensa - Tuotteiden tilaukset ja maksut vaivattomasti suoraan Tuoretorin tilaus- ja maksujärjestelmän kautta. - Tuottajille etuna myynnin kasvu & parempi hinta tuotteista.

×